- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.881
hosgeldin canimmerhabalar...ben yeni üyeyim malum bende aynı kilo derdiyle muzdarip olanlardanım.aranıza katılmak istiyorum.sevgilerrr
bence gunub gayet guzel kacamak dedigin gazozmu eger oysa takilma gun boyu gayet iyi dengwlenmis sporda yapilmisslm kixlar ancak girebldm bugun kucuk bir kacamak yaptm ama cezami 50 mekikle odedm.d birde 2 lt icmisim suyu yatana kadar 2.5 olur
monume geceyim
sabah 3 kayisi
kahvalti ceyrek sucuklu yumurta domates biber slatalik 1 dilim ekmek
ara sekersiz turk kahvesi 3 adet form diet biskuvi
ogle iki topak kofte 1 dilimden az ekmek 2 dilim patates kizartmasi
ara 1/2 gazoz annanem durdurmadi icmek zornda kaldm
aksam 3 kasik rava yemegi iki kanat vardi icinde yarm tabak kuru fasulye.d
ara 5i bir arada
kizlar hastaneden snra misafrlige gttk annanemle 45 dklik yuruyus videosu yaptm 50 mekik orda cektm smdide mekik prog 13. gunu yaptm spor bugun icime sinmedi ama yarin bagda baya yorulcam garanti .d oneri ve dusuncelerinizi bkliyorum
mrb kızlar öğlen benim yiyeblcgm bir şey yoktu mecbur makarna yoğurt yedim
ara ogun ne bir dondurma
bir kaç tane form çubuk kraker
akşam da nesfit yedim canım yemek istemedi
kizlar biri Allah askina coklu alinti nasil yapiliyor anlatsin ayrintili valla fenalik basti alinti yapacagim yazilar var ama tek tek isgence neyse aklimda kalanlari cvp vereyim
tassyyy tamam canim bilg dan girdigimde seni hemen.ekliyorum baslangic kilon hefefini yaz bana eminik yazmissindir ama tekrar yazarsan sevinirim alismaya calisiyorum yenilenmis kk
günaydın kızlar
kızın bana kızınnekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artık ama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık
şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedimkusura bakmayın artık
o lezzetli ekmegin kokusuna dayanamaman cok normal moral bozacak bisey yok bizde insaniz arada kucuk kacamaklar olur. sen dengelersin bunu olur biter opuyorum
günaydıncanim niye mecbur makarna yedim calismayami basladin? bu arada nerdesin demissin bi arkadasim evlendi yakin zamanda manisaya evine gittim tum gun sehir disindaydim
günaydın kızlar
kızın bana kızınnekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artık ama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık
şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedimkusura bakmayın artık
keşke sporla telafi edebilsem ama maalesef yapamıyorum masa başı çalışıyorum akşam eve gittiğimde halim olmuyo ancak ev işleri yapıyorum sonrada çocuk ve yatışolsun ya okadarctan bir şey olmaz bugün bol sporla telafi edersin
deneme amaçlı çoklu alıntı yaptım bakalım olmuş mu??kizlar biri Allah askina coklu alinti nasil yapiliyor anlatsin ayrintili valla fenalik basti alinti yapacagim yazilar var ama tek tek isgence neyse aklimda kalanlari cvp vereyim
tassyyy tamam canim bilg dan girdigimde seni hemen.ekliyorum baslangic kilon hefefini yaz bana eminik yazmissindir ama tekrar yazarsan sevinirim alismaya calisiyorum yenilenmis kk ya
gulsencim eslesme demissin guzel fikir ben canim topigimiz canlansin tekrar birde izinde olanlar var eylule kadar beklicem onlar geldiginfe yada gelmese bile yapariz tabi herlez isterse ama bi canlanma olsun once
üzülme kuzum elbet birgün olacakolmamış
herneyse çoklu alıntıyla sonra ilgileniriz...
sabah ılık limonlu suyla güne başlandı. iki dilim normal ekmek, bugun light alacam. birer salatalık domates, çok az peynir, yarım yumurta ve bir çay kaşığı kiraz reçeli...
ara bir salatalık bir acur..
aradan önce yarım saat spor yapıldı. daha doğrusu oğluşla beraber müzik kanalında çalınan şarkılara oynadık ama nasıl ter attım varya..
bi yarım saat daha mekik+pilates+yan bel hareketleri yapılacak birazdan..
haydi öperim herkesi....
çok güldüm ya şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım lafına:)günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?