Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

bence gunub gayet guzel kacamak dedigin gazozmu eger oysa takilma gun boyu gayet iyi dengwlenmis sporda yapilmis

mrb kızlar öğlen benim yiyeblcgm bir şey yoktu mecbur makarna yoğurt yedim
ara ogun ne bir dondurma
bir kaç tane form çubuk kraker
akşam da nesfit yedim canım yemek istemedi

canim niye mecbur makarna yedim calismayami basladin? bu arada nerdesin demissin bi arkadasim evlendi yakin zamanda manisaya evine gittim tum gun sehir disindaydim

kizlar biri Allah askina coklu alinti nasil yapiliyor anlatsin ayrintili valla fenalik basti alinti yapacagim yazilar var ama tek tek isgence neyse aklimda kalanlari cvp vereyim

tassyyy tamam canim bilg dan girdigimde seni hemen.ekliyorum baslangic kilon hefefini yaz bana eminik yazmissindir ama tekrar yazarsan sevinirim alismaya calisiyorum yenilenmis kk ya

gulsencim eslesme demissin guzel fikir ben canim topigimiz canlansin tekrar birde izinde olanlar var eylule kadar beklicem onlar geldiginfe yada gelmese bile yapariz tabi herlez isterse ama bi canlanma olsun once

günaydın kızlar

kızın bana kızın nekadar güzel gidiyodu diyetim spor yapamasam bile yaptığım ufak tefek hareketlerle iyi gidiyodu pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyodum du taa kii akşam anneme gidene kadar yapmış odun ocağında kızartmaları yapmış ev ekmeklerini oohh geçtiler karşıma yediler yediler herşeye dayandım ama ekmeğin kokusuna dayanamadım bende kenarından yedim biraz artıkama sonrada pişman olmadım yani ben zaten pazarları ödül yapıyodum kendime onu düne almış oldum tek kötü tarafı bugün benim tartı günümdü gerçi onuda hallettim pazartesi tartılacağım artık

şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım ama neyse sizinlede paylaşayım dedim kusura bakmayın artık

tamam canım yazdım bile

başlagıç kilo;95
şimdiki kilo;74.5
geçen pazartesi;77.5

pazartesi günü tartılmıştımda kurala uyayım dedim tatlışım

o lezzetli ekmegin kokusuna dayanamaman cok normal moral bozacak bisey yok bizde insaniz arada kucuk kacamaklar olur. sen dengelersin bunu olur biter opuyorum

bu arada bende artık gün be gün yazayım ne yediğimi akşam bozuldu diye bugün caymak yok tabiki de aynen devam sebze günü yaptım bugün kendime sabah kalktım 2 bardak suyumu içtim sonra işe geldim koca bir bardak tarçınlı suyumuda içtim az önce bi tane salatalık yedim şimdide sade n.kahvemi içeceğim ohh bugün miss

o lezzetli ekmegin kokusuna dayanamaman cok normal moral bozacak bisey yok bizde insaniz arada kucuk kacamaklar olur. sen dengelersin bunu olur biter opuyorum

aynen canım en son bayramda yapmışlardı ozaman tutmuştumda akşamkine sıcak sıcak yakalandım da oyüzden oldu ama olsun bugün durmak yok devam bende öptüm şekerim bu arada hoş geldin aramıza geç oldu biraz ama kusura bakma artık

canim niye mecbur makarna yedim calismayami basladin? bu arada nerdesin demissin bi arkadasim evlendi yakin zamanda manisaya evine gittim tum gun sehir disindaydim
günaydın
tatlıcadi yok ben evdeyim de 2 çocukla bazen zor yetiştirtyrm düşün salata bile yapacak halim yok tu
çalışmıyorum

olsun ya okadarctan bir şey olmaz bugün bol sporla telafi edersin

aynen tatlıcadi çoklu alıntı bende yapamadım ste değişmedn önce de yapamyrdum
neyse bugün kü spor da yapıldı
kahvalti da ne yiyblrm onu düşünüyorum

deneme amaçlı çoklu alıntı yaptım bakalım olmuş mu??

herneyse çoklu alıntıyla sonra ilgileniriz...
sabah ılık limonlu suyla güne başlandı. iki dilim normal ekmek, bugun light alacam. birer salatalık domates, çok az peynir, yarım yumurta ve bir çay kaşığı kiraz reçeli...
ara bir salatalık bir acur..
aradan önce yarım saat spor yapıldı. daha doğrusu oğluşla beraber müzik kanalında çalınan şarkılara oynadık ama nasıl ter attım varya..
bi yarım saat daha mekik+pilates+yan bel hareketleri yapılacak birazdan..
haydi öperim herkesi....

süper olmuş canım tebrik ederim seni

çok güldüm ya şimdi ne oldu kendim çaldım kendim oynadım lafına:)
abarttım deyince bende dedim bayağı bi kaçırdı herhalde aman ya bir dilim ekmekten bişe olmaz o kadarda olsun, sonunu iyi getirmişsin ama kendini ve sınırını biliyorsun anladığım kadarıyla kaçırınca hemen cezanı kesiyorsun bu iyi bir şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…