Bence de egosundan dolayı sana bakıyor.Vur kaç taktiği sorununu çözer bence.Ben olsam kesinlikle onu yapardım.Bakmaya devam eder,bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışır,her an takip ediyomuşum hissi verir,tesadüfler yaratırım karşılaşırım.Bunları yaparken kesinlikle konuşmaya çalışmam faceden eklemem sadece tesadüfen karşılaşıyomuşuz gibi davranırım.Daha sonra bana alıştığını düşündüğüm an pat ortadan kaybolurum.Aynı ortamdayken o yokmuş gibi davranırım sürekli telefonumla uğraşırım mesajlaşırım konuşurum ama o yokmuş gibi.Eğer bunu yapabilirsen kesinlikle işe yarar emin ol tecrübelerle sabit.Erkeklerin egosunu tavan yaptırıp daha sonra aslında hiçbişey olmadıklarını göstermene hiç bir erkek dayanamz emin ol.
hepsi iyi hoş da bu adam zaten hoşlanmıyosa vur kaç işe yarar mı ki? vurursun kaçarsın ama zaten arkandan geldiği yok ki ne işe yarayacak o zaman? sallamıyo ki adam zaten, ama yapacak başka bi şey yok sallamıyo numarası yapılacak zor da olsa, etrafına gülücükler saçıp dolaşacaksın
Erkekler şımartılmaktan hoşlanır burda herkes hem fikirdir bu konuda sanırım.Her an karşısına çıkacaksın gözlerinin içine bakacaksın cafede,dışarda gezerken sanki tesadüfen ordaymışın gibi görüneceksin.Direk düşüneceği şey bu kız beni takip ediyor benden hoşlanıyor egosu tavan yapacak.Yaptın egosu hat safhada artık bekliyor gelip bu kız konuşacak benle ama tam bu esnada sen kayboluveriyosun gördüğün yerde umursamıyosun telefonla konuşuyosun olduğu yöne bakmıyosun bile.Verdiğin mesaj ne? Sen kimsinki baktık karşılaştık diye bulunmaz hint kumaşı olduğunumu artık umurumda değilsin.Hiç bi erkek bu sırt dönüşü aşağılanmışlık duygusunu kaldıramaz emin ol işi gurura çevirir
bunu denerim sonucu böyle olacaksa acayip hoşuma gider ama takıldığım nokta adam zaten sallamıyosa? kafaya takmadığı biri ona sırt çevirmiş umursar mı emin değilim.
bunu yapan arkadaşlarım oldu inan işe yaradı.Eğer sevgilisi yoksa işe yarar.Her erkek ilgiden hoşlanır. sevgilim ilgi gösteriyor diyip şikayet eden gördünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?