Gerçekte duyamadığım cevapları belki sizler verirsiniz

pearl92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
10
0
36
İstanbul
öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bir kaç aydır düşünüyodum ne yapmam lazım kim bana gerçek taktikleri verebilir diye insanın doslatı nedense onu üzmemek için gerçekleri değilde tam tersine gaza getirecek umutlandırcak sevapları veriyor ben bunu anladım :)oyuzden düşündüm ki beni tanımayan biri gerçek düşüncelerini özgürce ifade edebilir. ölünecek bir dert değil benimki sadece hem cinslerimden duymam daha iyi gelir ve şu vize dönemine aptal şeyleri düşünerek etkilenmiyim diye yazmak istedim umarım sıkmam sizi :) Marmara Üniversitesi biyoloji 1. sınıftayım okulda önceleri sinir oldğum hatta tipyle dalga geçtiğim bir çocuk vardı. en yakın arkadasımda bu cocuğun en yakınından hoslanıyordu. onlar konustu bıraz ama cok havalı oldukları için paşazadeler olmadı işte. daha sonra ben o kıl olduğum çocukla göz göze gelmeye başladım nedense bu sefer etkilenmeye başladım yürüyüşü konuşması ilgimi çekti. ve bir ortak arkadaşımız dayanayım bunu ona demiş aynen şu şekilde ' abi ne olur kızı ekle resimlerine baksın en azından günah gönlü olsun ' durumumu düşünün.oda demişki benim aşkla işim olmaz normal arkadas oluruz elbet bır gun ortam olursa demiş. aylar geçti ben bunu ekledim facete gaza geldim yine :) kabul ettı ben cok sevındım derken 45 dakıka sonra beni sildi.ben msj attım ne bu şimdi dedim. tanıyorum sandım tanımıyomusum ve sildim bunun için banamı kızıosun dedi. cvp vermedim. 1 ay o cafeye gıtmedım utancımdan. şimdi hep aynı ortamdayız emınım hep bana bakıyor emınım. ama kendımı salak yerıne koymak ıstemıyorum hayatımda hıc kımseden ılk etkılenmemıstım bu bakmalar anlamlı olsa kesın gelırdı bunuda bılıyorum. oda boş boş bakıyodur kesin. sadece şunu yapmak istiyorum kaybolan gururumu ezıklıgımı toparlamak en azından onun havalanmış burnunu biraz indirmek. bunun için ne yapmam gerek bilemiyorum açıkcası size sığınıyorum :)şimdiden çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar

bence hiç yüz verme ona, bi erkek en çok iplenmediğinde sinir olur senin ilgilenmediğini görünce o koca burnu yere iner.

haklısın en kötüsüde bilip uygulayamamak bide şu insanı ölduruyor. acaba bana bakıyormu diyip bakamadan duramamak

erkekler konusunda bıldıgım tek şey : eğer onları cıddıye alırsan seni alaşağı ederler !..
Takmıyor gb dur , hatta takma .. sen kımsın kı ayaklarına yat .. onu hiçe say ..
görmemezlikten gel ..
Aynı ortamlarda oldugunuz zaman : Kendınden emin , mutlu gorun ..

evet kesinlikle egolarını tatmin etmek amaç, ayy bu kız da hala bana bakıyo demek, hem kendine hem çevresindekilere. ona bu şansı verme, sen onun yanında kendinden çok emin ol, arkadaşlarınla eğlen,gül.. eğer bi ihtimal kuyruğu kıstırıp yanına gelirse de sakın ipleme,yüz vermemeye devam:121:

sakın ama sakın gözgöze gelme ve onun girdigi ortamdan sen çık git ve neşeli bişekilde hep gül etrafa,onu takıyo gibi gözükme..

canım bak bende senle aynı yaştayım. üni. birinci sınıftayım. çok güzel bi bölümde okuyosun. bence vaktini böyle saçma şeyleri düşünmeye harcama. daha yaşımız küçük. önümüze neler kimler çıkar. senin yerinde olsam hiç takmazdım. görmezden gelirdim. beyefendi belliki cool takılıyo sözde sen ona karşı bişey yapıpta onun seviyesine inme derim. vizelerine konsantre ol. eden bulur nasıl olsa canım. o da bigün birinden bulur ettiğini

sana açık konuşayım ben o zaman...çocuğun sana ilgisi bile yok..sadece senin tarafından hoşlanıldıgını bildigi için bu hoşuna gidiyor.. sen çocugun egosunu tavan yaptırıyorsun emin ol..senin faceini kabul edip sonra listesinden çıkarması şu anlama geliyor.: merak etti profilini baktı hoşuna gidecek bir şey aradı göremedi sonra sildi...erkeklerde karmaşıklık arama o kadar basit denklemleri var ki...seni beğenmiyor yani seni güzel bulmadı demek canım bunun anlamı....tavsiye istersen tekrar yazarım

denk getir arkasında falan yürüdüğünde ''tanıyorum sandım tanımıyomusum sildimmm çok havalısınnn bebeğim yaaa'' falan de duysun kop arkadşlarınlaa ayy sinir oldum ben olsam byle yaaprdm valla aklıma başka bişey gelmedi :))

ya herkes doğru söylüyor. ben benden hoşlandığını zaten düşünmüyorum ama insanların kendisini böyle havalı görmesine sinir oluyorum yani yediremediğim bu. kimse ulaşılmaz yada vazgeçilmez değildir. benimki sorun bile değil biliyorum. insanlar neler yaşıyo.. hani derler ya onu utandırmak istiyorum beni utandırdığı için değer verip cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim :)

kaçan kovalanır tatlım
sen onu takmadıkça çok sinir olacaktır

Bence de egosundan dolayı sana bakıyor.Vur kaç taktiği sorununu çözer bence.Ben olsam kesinlikle onu yapardım.Bakmaya devam eder,bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışır,her an takip ediyomuşum hissi verir,tesadüfler yaratırım karşılaşırım.Bunları yaparken kesinlikle konuşmaya çalışmam faceden eklemem sadece tesadüfen karşılaşıyomuşuz gibi davranırım.Daha sonra bana alıştığını düşündüğüm an pat ortadan kaybolurum.Aynı ortamdayken o yokmuş gibi davranırım sürekli telefonumla uğraşırım mesajlaşırım konuşurum ama o yokmuş gibi.Eğer bunu yapabilirsen kesinlikle işe yarar emin ol tecrübelerle sabit.Erkeklerin egosunu tavan yaptırıp daha sonra aslında hiçbişey olmadıklarını göstermene hiç bir erkek dayanamz emin ol.

Son düzenleme:
hepsi iyi hoş da bu adam zaten hoşlanmıyosa vur kaç işe yarar mı ki? vurursun kaçarsın ama zaten arkandan geldiği yok ki ne işe yarayacak o zaman? sallamıyo ki adam zaten, ama yapacak başka bi şey yok sallamıyo numarası yapılacak zor da olsa, etrafına gülücükler saçıp dolaşacaksın

Vaaayyy.. iyiymiş bak bunu tuttum..
umarım bende de işe yarar..

Erkekler şımartılmaktan hoşlanır burda herkes hem fikirdir bu konuda sanırım.Her an karşısına çıkacaksın gözlerinin içine bakacaksın cafede,dışarda gezerken sanki tesadüfen ordaymışın gibi görüneceksin.Direk düşüneceği şey bu kız beni takip ediyor benden hoşlanıyor egosu tavan yapacak.Yaptın egosu hat safhada artık bekliyor gelip bu kız konuşacak benle ama tam bu esnada sen kayboluveriyosun gördüğün yerde umursamıyosun telefonla konuşuyosun olduğu yöne bakmıyosun bile.Verdiğin mesaj ne? Sen kimsinki baktık karşılaştık diye bulunmaz hint kumaşı olduğunumu artık umurumda değilsin.Hiç bi erkek bu sırt dönüşü aşağılanmışlık duygusunu kaldıramaz emin ol işi gurura çevirir

Son düzenleme:

bunu denerim sonucu böyle olacaksa acayip hoşuma gider ama takıldığım nokta adam zaten sallamıyosa? kafaya takmadığı biri ona sırt çevirmiş umursar mı emin değilim.

bunu denerim sonucu böyle olacaksa acayip hoşuma gider ama takıldığım nokta adam zaten sallamıyosa? kafaya takmadığı biri ona sırt çevirmiş umursar mı emin değilim.

bunu yapan arkadaşlarım oldu inan işe yaradı.Eğer sevgilisi yoksa işe yarar.Her erkek ilgiden hoşlanır. sevgilim ilgi gösteriyor diyip şikayet eden gördünmü?

bunu yapan arkadaşlarım oldu inan işe yaradı.Eğer sevgilisi yoksa işe yarar.Her erkek ilgiden hoşlanır. sevgilim ilgi gösteriyor diyip şikayet eden gördünmü?

benim odun hoşlanmıyo ilgiden :)) senin dediğin gibi yapacam sallamicam bi süre, ama ters teper diye korkuyorum. ilgi derken boğmuyorum da ama işteee egosu tavanda, nasıl indierecm diye düşünüyorum. işin kötüsü ilgilenmezsem gidecek gibi geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…