GERÇEKTE KAÇ HAFTALIK HAMİLEYİM ?

mayakrms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
42
19
8
32
Merhaba kızlar ,
17 Temmuzda son adetimi gördüm
11 Ağustosta yumurtam çatladı
24 Ağustosta kan verdim beta hcg 28.40 çıktı
Perşembe yine kan vereceğim dua edin değerim yükselmiş olsun:anneadayı:
Şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum yarın adet tarihimi baz alsam geç yumurtladığım için tutmuyor yardım edin lütfen..:110:

Ben son adet diye biliyorum. Yumurtlamayı herkes takip etmiyor çünkü direkt son adet baz alınıyor. Tebrik ederim 🌺

Son adet tarihini baza almalarının sebebi yumurtanın oluşup çatlayıp spermle buluşması yani bu süreç içerisinde yumurtlama oluyor oda hamilelik başlangıcı sayılıyormuş o yüzden son adet tarihi evet siz takip ettiğiniz için biliyorsunuz ama bir çok kişi bunu bilemediği için son adet tarihi sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

Son adet tarihini baza almalarının sebebi yumurtanın oluşup çatlayıp spermle buluşması yani bu süreç içerisinde yumurtlama oluyor oda hamilelik başlangıcı sayılıyormuş o yüzden son adet tarihi evet siz takip ettiğiniz için biliyorsunuz ama bir çok kişi bunu bilemediği için son adet tarihi sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah
Amin evet her yerde adet tarihi baz alınıyor ama yumurtlama geç olduğundan kafam karışmıştı teşekkür ederim cevabınız için

Evet yumurtanız çok geç olmuş sanırım benim 15 Temmuz son adet tarihim 11 ağustosta çoktan hamile olduğumu öğrenmiştim. Gerçekten şimdi neye göre hesaplanacak o zaman 😂

Evet yumurtanız çok geç olmuş sanırım benim 15 Temmuz son adet tarihim 11 ağustosta çoktan hamile olduğumu öğrenmiştim. Gerçekten şimdi neye göre hesaplanacak o zaman 😂
Yarın ki kan testimde herşey yolundaysa doktora gittiğimde ona da anlatırım durumu artık o ne derse:))

Merhaba kızlar ,
17 Temmuzda son adetimi gördüm
11 Ağustosta yumurtam çatladı
24 Ağustosta kan verdim beta hcg 28.40 çıktı
Perşembe yine kan vereceğim dua edin değerim yükselmiş olsun:anneadayı:
Şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum yarın adet tarihimi baz alsam geç yumurtladığım için tutmuyor yardım edin lütfen..:110:
Merhaba,
Tarihlerimiz aynı 17 temmuz son adetim
25 ağustos ta tahlil verdim 278 çıktı
26sında ise 508
31 ağustos 7 eylül de 2 kez gittim amaa tam hafta belirleyemediler. Farklı tahminler oldu. İlk 6 hafta dendi sonra 5 hafta dendi. Çünkü normalde de adetim düzensizdir. Ama 13ünde gittim yani Pazartesi günü 6 hafta 1 günlük dedi kesinleştirdik güncelledik. Kalp atışını duyabildik.
Test sonucunu merak ediyorum. Paylaş lütfen 🌼

Merhaba,
Tarihlerimiz aynı 17 temmuz son adetim
25 ağustos ta tahlil verdim 278 çıktı
26sında ise 508
31 ağustos 7 eylül de 2 kez gittim amaa tam hafta belirleyemediler. Farklı tahminler oldu. İlk 6 hafta dendi sonra 5 hafta dendi. Çünkü normalde de adetim düzensizdir. Ama 13ünde gittim yani Pazartesi günü 6 hafta 1 günlük dedi kesinleştirdik güncelledik. Kalp atışını duyabildik.
Test sonucunu merak ediyorum. Paylaş lütfen
Bende dün gittim doktora 6 haftalıksın dedi kalp atışını duyduk bizde ama senn değern benden yüksek çıkmış ilk teste büyük ihtimal seninle aramızda 3 4 gün filan var

Bende dün gittim doktora 6 haftalıksın dedi kalp atışını duyduk bizde ama senn değern benden yüksek çıkmış ilk teste büyük ihtimal seninle aramızda 3 4 gün filan var
Yeni gördüm mesajı. Nasıl durumlar? 9 hafta 4 günlük benim şu an. Haftaya doktor muayenesi var

Yeni gördüm mesajı. Nasıl durumlar? 9 hafta 4 günlük benim şu an. Haftaya doktor muayenesi var
BENMDE BUGÜN 10 HAFTA 4GÜNLÜK OLDU AMA HALA DOKTORUM BELLİ DEĞİL İLK GİTTİĞİM DOKTORU BEĞENMEDM 2. SİDE KLİNK AÇACAKMIŞ ALLAH BİLİR MUAYENE ÜCRETİNİ NE KADAR YAPACAK DOKTORSUZ KALDM RESMEN

Back
X