• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gercekten acil fikirlerinize ihiyacim var

şimdi sen eşine anlatırsan kadın işinden olabilir anlatmassan da olmaz eşini bi şekilde uyarman lazım dimi..bence başka bir yolunu bulup söyle el şakasından nefret ederim felan dedi bana evde yapıyosun elin alışır dışarda başkalarınıda yaparsın ayıp kaçar felan de çünkü kadınada söz vermişşin söylemem diye...ama bide şu var annesi sana söylerken tahmin etmiyomu bunu gidip eşine söyliceni...yani o senin eşin elbette söylersin ...

şimdi sen eşine anlatırsan kadın işinden olabilir anlatmassan da olmaz eşini bi şekilde uyarman lazım dimi..bence başka bir yolunu bulup söyle el şakasından nefret ederim felan dedi bana evde yapıyosun elin alışır dışarda başkalarınıda yaparsın ayıp kaçar felan de çünkü kadınada söz vermişşin söylemem diye...ama bide şu var annesi sana söylerken tahmin etmiyomu bunu gidip eşine söyliceni...yani o senin eşin elbette söylersin ...

canim o insanlarla 1.5 yildir tanisiyoruz. sozume ne kadar sadik oldugumu bilir bu yuzden anlatti ve rica etti soyleme diye. yoksa coktan soylerdim zaten.

canim ben sadece pazar gunleri gidiyorum oraya o gunde kadin izinli. hem zaten kadin benim yanimda konuyu acacak olsa bana soyleme diye rica etmez ki.

ama gercekten cok sinirliyim sanirim sozumu tutamayip konusacagim bilemiyorum

bunu düşünmen bile ne güzel ben olsam sanırım dayanamaz konusurdum ama sen o bayanı düşünüyorsun ya eşin gercekten alıskanlıktan fln yapmıştır ve bence eşinin bayanın o yüzden işten ayrıldıgından haberi bile yok nişanlım istemiyor demiş kızda zaten biraz sakinleş konuşacaksanda o zaman konus istersen

"ış yap dedim zoruna gitti,yapmadı" çekti gitti türünde anlatması zaten suçlu olduğunu gösteriyor.
Ben konulara pek olumlu bakamam genel olarak,ayrıca çalışana el şakası yapan,ne bileyim lafla taciz ile abilik arasında gidip gelen patronlarında varlığını bilirim..
eşiniz tam olarak öyle biri mi bilemeyiz,kıza el şakası yapması ona ilgi duyduğunu da göstermez ama dokunmaktan hoşlanıyor olabilir..
şunu sorayım eşiniz yanında çalışan bir kıza el şakası yapacak kadar cıvık bir adam mı..?
sakın incinmeyin,herkes eşini tanır,bu sebeple soruyorum..
bazı adamlar vardır,ciddi,sert bazıları vardır lakayt..
eşiniz nasıl bir tip..?

Anladim canim....

Ya bence esinin kötü bir niyeti yoktu, bir abi bir kardes gibi görüyordu kizi, o yüzden kiza arada bir saka ile böyle takiliyordu belki....

Fakat kizin uyarmasina ragmen buna devam etmesi hos olmamis, kiz bundan rahatsiz oldugnu dile getirdigi an daha resmi olmasi gerekirdi.

Yada bak söyle bir fikir geldi aklima.

Sanada el sakasi yapiyormus esin, yine öyle yaptigi zaman esine "Bak sakin disardaki insanlara veya yaninda calisanlarada böyle el saklari yapma yanlis anlarlar" diye bir zarf atsan ....

Esin bir sekilde baska insanlara bunu yapmamasini bilmeli bence.:hulya:

aslinda oyle desem bile anlamaz ama yazini okurken aklima bisey geldi.

aksam geldigi zaman canim kizin annesiyle konustunmu neden cikmis kiz birden bire diye sorsam. oda konustum ama masa silme yuzunden dedi diyecek. cunku oglen tlf konustuk esimle oyle soylemisti bana.
bende derim ki ok o zaman yarin kizi ben bir arayim neden cikmis baska bi sorun mu ogreneyim derim.
tabiki o da buna luzum yok diyecek ama bilmedigim bisey mi var neden konusmami istemiyorsun dersem sanirim konus o zaman der. bende yarin kadina tlf acip abla konusacagim esimle ama bana olayi kizin anlatmis gibi soyleyecegim derim.
onun icin kadinda sanirim bisey diyemez cunku onlarin arasinda zaten sorun olmus ki kiz cikmis.

yarin aksam geldiginde de olayi ogrendim bundan dolayiymis seni uyarmis derim. gerisini dusunemiyorum artik

olmaz mi

"İş yap dedim zoruna gitti,yapmadı" çekti gitti türünde anlatması zaten suçlu olduğunu gösteriyor.
Ben konulara pek olumlu bakamam genel olarak,ayrıca çalışana el şakası yapan,ne bileyim lafla taciz ile abilik arasında gidip gelen patronlarında varlığını bilirim..
eşiniz tam olarak öyle biri mi bilemeyiz,kıza el şakası yapması ona ilgi duyduğunu da göstermez ama dokunmaktan hoşlanıyor olabilir..
şunu sorayım eşiniz yanında çalışan bir kıza el şakası yapacak kadar cıvık bir adam mı..?
sakın incinmeyin,herkes eşini tanır,bu sebeple soruyorum..
bazı adamlar vardır,ciddi,sert bazıları vardır lakayt..
eşiniz nasıl bir tip..?

hayir canim aslinda hic genis bir adam degildir bu konuda bu yuzden bu kadar uzerinde duruyorum. normalde baskasina yapmayan bir insan. mesela orada kizin annesi de var neden ona degil kiza hani masum ya hani saka ya. kiza abisi gibi yapiyorsa annesine de kardesi gibi saka yapabilir.
ya ben bu gibi durumlarda (kiz sesini cikarmamis olsaydi bile bu sakalara) ben erkeklere suc bulurum. ustelik evli ve bir kiz babasi bu adam(yani kocam) nasil susayim bilmiyorum

hayir canim aslinda hic genis bir adam degildir bu konuda bu yuzden bu kadar uzerinde duruyorum. normalde baskasina yapmayan bir insan. mesela orada kizin annesi de var neden ona degil kiza hani masum ya hani saka ya. kiza abisi gibi yapiyorsa annesine de kardesi gibi saka yapabilir.
ya ben bu gibi durumlarda (kiz sesini cikarmamis olsaydi bile bu sakalara) ben erkeklere suc bulurum. ustelik evli ve bir kiz babasi bu adam(yani kocam) nasil susayim bilmiyorum

Ya gidip geliyorum aslında..
Bir tarafım eşinizin art niyetle yaptığını söylüyor diğer yanım anne-kızın artniyetli olduğunu söylüyor..
Üç kişi çalışıyorlar değil mi orada..?
başka şahit olan var mı acaba el şakalarına..
Eee annesi el şakalarında hiç devreye girmemiş mi,el şakası yapmayın x bey dememiş mii.?
susmuş,susmuş da birden mi patlamışlar masa silmeyle..

eşiniz böyle birşey yaptıysa çok çirkin,sizin her cezanızı hakediyor..
bence taktiğiniz güzel,sorun eşinize sonra da yarın arayacağım diyin..
bakalım telaşlanacak mı..?

konunu okudum bencede aklına düşündüğün gibi davran...
ama başka sizin duymadıgınız şeyler de olabilir.
direk söylersen belki kadın da işinden olur.

Ya gidip geliyorum aslında..
Bir tarafım eşinizin art niyetle yaptığını söylüyor diğer yanım anne-kızın artniyetli olduğunu söylüyor..
Üç kişi çalışıyorlar değil mi orada..?
başka şahit olan var mı acaba el şakalarına..
Eee annesi el şakalarında hiç devreye girmemiş mi,el şakası yapmayın x bey dememiş mii.?
susmuş,susmuş da birden mi patlamışlar masa silmeyle..

eşiniz böyle birşey yaptıysa çok çirkin,sizin her cezanızı hakediyor..
bence taktiğiniz güzel,sorun eşinize sonra da yarın arayacağım diyin..
bakalım telaşlanacak mı..?

aslinda birde erkek var ama benim ingilizcem onunla bu konuyu konusacak kadar iyi degil. annesi hic birsey dememis en son olay olup kiz isten ayrildiginda annesi birsey dememis. icimden kizdim kocana ama bisey demedim dedi. bende neden konusmadin dedim zaten hatalisin abla kizin uyarmis anlamadiysa sende sert bi sekilde uyarsaydin dedim. o yuzden tamam pazartesi konusurum dedi.

evet bende bu taktigi yerine getirmek istiyorum ama telaslansada soylemez ancak yarin aksam ben aciklayinca sakandi der ama ben ne derim ALLAH bilir

arkadaslar bir muddet cikmak zorundayim kizim huysuzlaniyor ama dondugumde yazilanlari okuyup cevaplayacagim. simdiden yazan herkese tesekkurler

El şakasından ben de hiç hoşlanmam. Hele yabancı bir erkek tarafından.
Kızcağız ne kadar bunalmış ki işten çıkmayı göze almış.
Şimdi annesi rica etmiş. Bence senin konuşman olmaz.
Zaten konuşmuşsun. Tekrar tekrar sorunca kuşkulanır.
Bir bekle bakalım annesi konuşsun. Eğer konuşamazsa o zaman sana kız anlatmış gibi söylersin ve bu konulara dikkat etmesi gerektiğini vurgularsın.

El şakasından ben de hiç hoşlanmam. Hele yabancı bir erkek tarafından.
Kızcağız ne kadar bunalmış ki işten çıkmayı göze almış.
Şimdi annesi rica etmiş. Bence senin konuşman olmaz.
Zaten konuşmuşsun. Tekrar tekrar sorunca kuşkulanır.
Bir bekle bakalım annesi konuşsun. Eğer konuşamazsa o zaman sana kız anlatmış gibi söylersin ve bu konulara dikkat etmesi gerektiğini vurgularsın.

annesi konusacak pazartesi ama sadece onun konusmasi yeterli gelmez diye dusunuyorum. o konustuktan sonra bile olsa bende(kizin annesiyle konusup) kizdan duymusum gibi esimle konusmaliyim. bile bile susamam.

Mutlaka konuşmalısın tabii ki de daha sonraya bırak. Önce annesi konuşsun.
Sen sonra kızla konuşmuş gibi konuşursun.

Back
X