gerçekten akla ihtiyacım var

fistfy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
11
0
1
33
Oncelikle herkese merhaba ben uzun surelerdir siteyi ozellikle bu bolumu takip ederim ama uye olmak bu gune nasipmiss hemen sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaslar bana da ne olur yardim edin ben biriyle tanistim ve kendisinden evlenme teklifi aldim kisinin maddi durumu iyi Hani istedigim her sey gonlunce olacak tipi yuzu cok guzel ama iki sorunu var kilosu ve şiveli konusmasi ki ben bu tur seylerden normalde hic haz almayan biriyim ama kendisi benimle cok ilgileniyor mantik olarak ailelerimiz uygum sevdigimiz seyler uygun onunla sohbet edip konusmak hosuma gidiyor ama ne bileyim evlilik apayri birsey annemde evlenince alisirsin gozune batmaz biz zamaninda gorucu usulu evlendik senin kadar bile tanima sansimiz yoktu diyor ama alisamazsan hayati zehir olur iyi dusun diyor
Simdi onumde 3 kisi var bana evlilik teklifinde bulunan ama insan bir kere evlenir hersey en iyisi olsun istiyorum ben rahat bi hayat yasamak istiyorum ileride çocuğum rahat etsin istiyorum sevdigim biriyle degilde beni sevenle bi izdivac istiyorum isi gucu olan huyu suyu iyi biriyle benim begendgm sevdigim olursa onu mutlu etmek icin agzinin icine bakarim herseyi gormezden gelirim ama beni seven olursa bu sefer bu onu yapar cevremde severek evlenenler çok pisman esleri ilgisiz bu onumdeki diger iki kisi cok yakisikli ama isi gucu sabit degil eglencesine duskun insanlar sizce ben ne yapmaliyim

Sevmeden evlilik yapmayın.
Hem mantığın, hem de duyguların en uygun seviyelerde yaşanması lazım.
Tamamen mantık ve tamamen duygusal evliliklerin sonunda neler olduğuna kaç kez şahit oldum.

Evet evlilik kolay degil..
Sevmek sevilmek gerekiyor sadece sevilmekle olmuyor malesef..

Evlenecegin insan icine sinmeli , Bakinca en azindan biraz ici titremeli..

Gorustugun kisiye gelince , kimse dort dortluk olamaz herkesin kusurlari vardir.
Sende mukemmel birini ariyorsan bosuna bekliyosun mukemmel kimse yok.
Sevince kusurlari gormuyosun sadece.

Rahat olmak istiyorum diyorsun, hem rahat olup hemde yakisikli birini istiyosun ama malesef herkesin her istedigi olmuyo...
Annenin dedigi gibi iyi karar ver sonradan alisamazsan cok zorluk cekersin..
Ben deli gibi sevdigim adamla evlendim , bazen kiyametler kopuyor begenmedigim huylari oluyor dusun artik:)

Sadece rahat etmek icin evlenilmez. Bir evi, hayati ve ömrü paylasacaksiniz senin esin olacak. Mantiga tabikide önem verebilirsin, ama sevgide olmasi lazim.

Sadece kiloya, siveye ve maddi duruma bakarak evlilik karari almayin. Uyum, anlasmak, ortak noktalarda birlesmek, güven, sadakat... Baska seylerde var önemli olan...

Evlilik, mantigin hicbir sekilde yer almadigi bir iliskide olmamali bence,
ancak hesaplar ardinda duygusalliktan da uzak olmamali...

Siz mantik olarak "rahat edeyim" dersiniz, ben "karakteri ve anlasip anlasamadigmiz" derim, kisiye gore degisebilir,
fakat hoslanmaktan anladigmiz aynidir,

Asik olmadigniz biriyle evlilik sizin tercihiniz,
ama tanidigniz halde hala ilk bakista uyuz oldugnuz sivesine taktigniz biriyle omur gecirmek... pek mantik isi degil gibi.

Portakali soydum basucuma koydumm.. sadece sive ve kilo probleminden?.kendi cevabinizi kendiniz veriyosunuz zaten.Yakisikli eglencesine duskun isi sabit degil.. Sizin isteginizde belli.O zaman nedir dert..

Şöyle diyim soylediklerinizde cok haklisiniz icim cocuga isiniyor zaten isinmasa nasil disarda gezelim nasil yuzune bakayim aşkım diyeyim sadece bu sive ve kilo cok aklima takiliyor ne yapacagimi bilemiyorum ve hani sanirim benim su kahrolasi egomu kirmam gerek ben hep filmlerdeki gibi bir sevgililik surprizler mukemmel hayat falan bekliyorum da sanirim tam bir aptallik bunu beklemek huy suy olarak birbirimize cok cok benziyoruz anlasabiliyoruz da

İlla evleneceğim demiyorsanız bence hiç birini seçmeyin. Çünkü gerçekten içlerinden biri evlenmeye içinizin sindiği biri olsaydı buralarda cevap aramazdınız. Nacizane fikrim, doğru kişiyle henüz tanışmamış olabilirsiniz.

Ya ben evlenip bosanmak istemiyorum mal mulk mesele degil inanin digerleride maddi durumu coook iyi ama bu cocuk sabit onlarsa ne olur belli degil yaptikalri is belli degil

Melis hanim inanin cok haklisinz ama ben artik evlenmek istiyorum soyle diyeyim zamaninda bir nisanlilik atlattim deli gibi sevdim ne olursa olsun muhim degil dedim ailesini bana tercih etti ben yari yolda kaldim ve tum sulaleme rezil oldum bu duyguyu anlatamam

Anlıyorum benim kuzenim de sizinle benzer durumda. Kendisi gerçekten güzel bir kız fakat 28 yaşına geldi o kadar adayı olmasına rağmen seçemiyor o da sizin gibi mantık yürütmeye çalışıyor. Ben zamanında aşık oldum artık olamam diyor. Biz de tabii ki kafa olarak aile yapısı olarak, güvenli bir gelecek olarak en çok uyanı seçmesini söylüyoruz. Size de böyle bir tavsiye verebilirim ancak. Umarım hayırlısı olanı seçersiniz.

Borsada kagit analizi yapmiyorsunuz...
Belki de bir omur gecireceginiz, cocuk sahibi olacaginiz, hayat arkadasi olacaginiz birinden bahsediyorsunuz...

Iyi bir evlilige sahip olmak goreceli sanirim, siz her sey gonlumce olur, benim ve cocugumun gelecegi garantiye alinir diyorken, ben de omur boyu sarildigimda hala icimin ilik ilik oldugu biriyle olmak isterim diyorum... O yuzden iki problemde size dert yanan arkadaslariniza bakmayin siz, onlarin evliliklerini de kotu olarak nitelemeyin, iki gun sonra barisinca belki sizin omur boyu sahip olamayacaginiz bir askla bakacaklar birbirlerine... Mantikli olmakta lazim dogru ama en az onun kadar, ask ve sevgi de olmasi lazim... Mukemmel duzeninizde dokunmak bile istemeyeceginiz biriyle yasamak eminim korkunctur... Bu arada annenizin zamani ile su an bir degil, onlarin baska sansi yokmus, kabullenmek zorundalarmis ama sizin var, ve yarin birgun ben asik olmak istiyorum, ya da asik oldum derseniz cok gec olur...

Sozun ozu, sen degil de o seni sevsin yerine ikiniz de sevseniz, asil mantikli olan adimi atmis olursunuz...

İŞTE BU diyeceğin bilirisi karşına çıkıncaya kadar evliliği düşünme.şuan aklında sorular olduğuna göre emin değilsin

Size bir sey daha itiraf edebilirmiyim ama beni yadirgamayin annem bu adamla evlen diyor cunku benim huyumu biliyor ben cok ayran gonulluyum ben bu gun asik oldugumu yarin unutabilirim bu gun nefret ettigime yarin aşık olabilirim bu benim gecmiste gecirdigim bir tramva ve psikolojik bir kisilik bozuklugumdan kaynakli bu nisanlimi ilk basta hic begenmiodum oylesine amann sevgilim iste diyordum millete soylemeye utaniyordum ama sonra inanin oyle bir asik oldum ki onu gordugumde icimde tarifsiz bir duygu hareketlenme oluyordu ayrildik ben aylarca kimseyle tek kelime konusmadim ailemle bile çöktüm resmen ve ben bir ara 3 yıl bir cocuga asiktim bu nisanlilik doneminden once cocuk icin yaptiklarimi bir ben bir Allah bilir yani artik o derece bir ask ama bir gun bir lafiyla soğudum

Yani insan kendni bilcek açıkçası ben boyle bir insanim bir lafla birinden soguyup bir lafla deli gibi baglanabiliyorm yani bu gun ahh iste bu evlencegm adam derim iki gun aonra o ters bisey desn fikrm degsr boyle berbat bi karakterim var

Yani insan kendni bilcek açıkçası ben boyle bir insanim bir lafla birinden soguyup bir lafla deli gibi baglanabiliyorm yani bu gun ahh iste bu evlencegm adam derim iki gun aonra o ters bisey desn fikrm degsr boyle berbat bi karakterim var
Oyleyse bu sorunu cozmeden kimseyle evlenmeyin derim...

Ayni evi paylasmak, cocuk yetistirmek vs hepsi belli bir kararlilikla olmasi gereken seyler bence.

Ooo elini sallasan ellisi yani. Sec begen al. Karpuz secer gibi.. Neyse ciddilesiyorum. Madem gorucu usulu olacak suanda 3 kisiyle gorusmen normal mi? Öncekileri uygun gormediysen reddedecektin. Sen ne yardan vazgeciyorsun ne serden. Hepsini bekletiyorsun. Bana yanlis ve acimasizca geldi. Madem onemli olan sana deger vermesi ve zengin olmasi, anlattigin kisinin bunlara uydugunu soyluyorsun zaten. Yani digerleri sadece yakisikliymis. Sen de kendinle celisiyorsun çünkü senin bakis acina gore dusunecek bir sey yok seçilecek adam belli. Tabii bana gore hic biri dogru degil de oraya girmeye hic gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…