gerçekten akla ihtiyacım var

Anlamadimb
anlamadim ben seni. Hem mantik wvliligi istiyorsun seversem ben ustune duserim ilerde ilgisiz olur mutsuz olurum diyorsun. Sonra ask surpriz mic mic istiyorum diyorsun. Bence hayatini mahvetmeden once kendini bul. Aslinda ne istedigini buln

Tingirmingir sizce neden dogru degil cunku iyi kotu bir elestiriye ihtiyacim var

Bulamiyorum sorun bu sanki soyle diyeyim daha once asik oldum ama benim bekledigim ask dizi filmlerde gördugumuz mukemmel ask oda malesef yok

Yani insan kendni bilcek açıkçası ben boyle bir insanim bir lafla birinden soguyup bir lafla deli gibi baglanabiliyorm yani bu gun ahh iste bu evlencegm adam derim iki gun aonra o ters bisey desn fikrm degsr boyle berbat bi karakterim var
Henuz 22 yasindasin, daha ne istedigini dahi bilmiyorsun, yermek icin soylemiyorum ama asla evlilik gerceklestirebilecek olgunlukta degilsin... Kor goze parmak sokmaya gerek yok...Once karakterin otursun, acelen yok, ne istedigini bil, asik ol, sartlari da gozden gecir ve istersen sonra evlen...

Neydi o laf, önce ben ortaya atayım madem, uzun bir ilişkimi uyduruk bir espirisi yüzünden bitirdim. Neye uğradığını şaşırdı tabi, oysa ki son raddeye gelmiştim gerçek sebep espiri falan değildi yani. Benim yaptığım ayran gönüllülük değil. Bardağı taşıran son damlayı fazla beklemiştim sadece. O güne kadar seviyordum diyordum (aslında katlanıyormuşum), ertesi gün kimdi o? seviyesine geldim. Ona göre evlilik planları yaparken nasıl böyle bir şey yapabildim? Bana göre yol yakınken kaçtım saçma sapan bir insandan.

Diyorsunuz ya hani birden soğudum ayran gönüllüyüm vs. O laf değildir onun sebebi ondan öncekileri aşk sanıyorsunuzdur o zamanki duygularınızla. Yoksa gerçekten sevdiğiniz insanın tek lafıyla neden soğuyasınız? Ya laf ağırdır, ya çok derin bir şeyi hatırlatmıştır. Önemsiz bir şey olsa duymazdınız bile.

Yok bu bende aileme karşı da var mesela ben teyzeme bayilirdim tek idolumdu ama bir sene olacak konusmam yolda gorsem yüzüne bakmam sogudun çünkü

Sevmediğiniz bir adamı sırf hali vakti yerinde benle ilgileniyor diye eşiniz olarak kabul ederseniz evlendikten sonra onun ihtiyaçlarını karşılayacak bir insandan ote gitmezsiniz diye düşünüyorum. Sizin de duygularınız var sizin de evleneceğiniz insanı sevmeniz lazım yoksa yurumez bence. Duşunsenize kilosundan şivesinden huylanıyorsunuz ama 7\24 aynı evi paylaşacaksınız. Şuan kolay geliyor ama sonra anlarsınız..

Yok bu bende aileme karşı da var mesela ben teyzeme bayilirdim tek idolumdu ama bir sene olacak konusmam yolda gorsem yüzüne bakmam sogudun çünkü

Teyzenize çok bayılmanız normal değil zaten çıtayı o kadar yukarı çekince tam tersi de yüzüne bakmamak oluyor. Sizin hayatınız, en iyisini siz bileceksiniz tabi ama kilo verse ve zamanla konuşmasını daha standart hale getirse bile bu sefer başka bir şeye kulp bulacaksınız gibi bir his var içimde. Şimdiki haliyle kaldığı sürece bence devam edin görüşmeye, bunları hiç dert etmeyeceğiniz zaman geldiğinde tekrar evliliği düşünün. Ne zaman normalde kusur olarak gördüğünüz şey umrunuzda olmamaya başlar ve bu halinin ona daha çok yakıştığını düşünmeye başlarsınız o zaman duygularınızdan daha emin olursunuz.

Severek evlenmediğin bir insanın ilerleyen zamanlarda yapacağı hatalara nasıl katlanabileceğini düşünüyorsun mantığım almıyor...

Yüzü güzelden gönlün gecer de huyu güzelden geçmez derler ama bu tamamen görüş meselesi.

Ben şahsen diksiyonu düzgün olmayan biriyle evlenemezdim. Biz ne söylersek söyleyelim karar sizin

En zengin olanla evlenin. Zaten hepsi yakışıklıymış. Bir gün karşınıza birisi çıkar. Sonra konu açıp 'Eşim çok iyi ama ben başkasını seviyorum' dersiniz. Çok tuhafsınız.

Sevmediginiz bir adamla sirf sizi seviyor ve maddi durumu iyi diye evlenip te hayatini zehr etmeyin
3 kisi nedir yahu gorucu mu bunlar. Bize de goruculer geldi amaask evliligi baska bisey.
Sevdigin ve seni seven biriyle olmK ap ayri biraz beklersen oyle biri cikabilir karsina.

sana evlilik teklifi edenler nasıl ediyorlar anlamadım benim görüşüm insan sevgilisinden evlilik teklifi alır tandığın bildiğin bi arkadaşın sana evlilik teklifi etmesi hemen saçma olmuş bence.. hani demişsin ya kendi sevdiğim değilde beni seven birisinle evlenmek istiyorum o öyle olmaz arkadaş... sevmediğin birinin yatağına nasıl gireceksin evlilik karşılıklı oturup konuşmak değil sadece için alacak mı onu bakalım bence karşılıklı sevgi aşk saygı yaşayabileceğin birinle evlen

Maşallah 3 kişi ewlenme teklifi etmiş size..

Bence işi gücü yerinde olanla evlenin..

Tabii kilosu gözünüze çok batmayacaksa.. Kaç kilo bu arada..?? Ve memleketi nereli şiveli konuşuyor dedin....

Birde gerçekten onu sewmen lazım, yoksa ewlendiğinde sana dokunduğu anda hiç bişi hissetmezsin kaçarsın ondan..

Evlilik hesap kitap işi değildir... Siz baştan yanlışsınız bir insanla durumu iyi diye evlenmeniz ne kadar yanlış bir düşünce herşey Allah dan ilerde durumu bozuldu o zaman ne yapacaksınız....Bir insan elimi tuttugunda ,gözüme baktıgında bile ayak parmagım dan saç telime kadar bir sıcaklık vermiyorsa bana napayım öyle evliliği.... Karnım doyuyor ama gönlüm aç... Evlilik de mantık olabilir ama sizinki resmen ince hesap, bir insana zaten kilolu ,şivesi bozuk diye baş da böyle yanaşdıysanız ilerde hatalarında bu yönleri gözünüze batacak....Evlenince alışırsın mantığınızı da anlamadım...

Evlilik de ince hesap, çıkar olmamalı... Karşındaki insanı her haliyle kabul etmeli ,anlamalı,saygı duymalı,değiştirmeye çalışılmamalı o zaman daha sağlıklı evlilikler olur.... Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye yola çıkılmamalı...İlerde çoçugunuz birlik de saglıklı,huzur gelecek kurmalı.... Şimdiden çoçuğum rahat eder mantığı güdülmemeli... 3 kişiyede bu şekilde yanaşıp bir evlilik kurarsanız onlara da kendinize de zamanla yazık edersiniz... Para olan evlilikler mutlu olacak diye bir kaide yok... Evlendiğin adam benim yanımda bir dayanagım,gücüm,baktıgım da yüzümü güldüren , evde oldugun da huzur veren, konuşmakdan zevk aldıgım,birlikde her konuyu neşeyle konuşabildiğim,kavga ettiğimiz de bile hayran oldugum biri olmalı... Evlilik günlük gülüstanlık birşer degil hele ki durumu iyi olunca hic sorun olmaz diye birşeyde yok... O yüzden sadece keseye odaklanılmamalı biraz da maneviyata, karaktere en önemlisi aşık olmasam da gönlüme hitap eden olmalı....Sevmediğin biriyle aynı yatağı,aynı havayı nasıl paylaşcaksınız... Acıkcası bu işler biraz gönülden geçiyor,Gönül boş olunca insanın gözü parada görmez ,ev de... Gönülden bir bağ yoksa ,o evlilik ilk mantığın ters düştüğü nokta da kopar... Gönülden geçen sağlam bağlar iki insanı birbirine daha iyi kilitler öbür türlü ilk vurgunda yıkılırsınız...

Bana göre sizin 3 adayı da bekletmeniz yanlış... Sanırım görücü usulü adaylar... Bize de öyle talipler oldu yok sagolun düşünmüyoruz diyip kapattık konuyu siz 3 adayı da resmen bekletiyorsunuz onlara da yazık günah... Belki çoçuklar umutla bekliyor siz o mu bu mu diye düşünürken... Biri gelir olumluysa hissin tanırsın siz 3 adayı da tanımaya almışsınız.... Aklinız da görücü uslüde olsa 3 kişi varsa zaten ortada sorun vardır....

Son düzenleme:
Sizin önünüzde adaylar var ama aşık olduğunuz kimse yok. Evlenip de hüsrana uğramayın bence.
Evlenilecek insan öyle ufak tefek şeylerin hesabını yaparak,diğer adayların da olduğu hesap edilerek yapılacak bişey değil. Sırf evlenmek için evlenmiş olursunuz diğer türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…