- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
anlamadim ben seni. Hem mantik wvliligi istiyorsun seversem ben ustune duserim ilerde ilgisiz olur mutsuz olurum diyorsun. Sonra ask surpriz mic mic istiyorum diyorsun. Bence hayatini mahvetmeden once kendini bul. Aslinda ne istedigini bulnŞöyle diyim soylediklerinizde cok haklisiniz icim cocuga isiniyor zaten isinmasa nasil disarda gezelim nasil yuzune bakayim aşkım diyeyim sadece bu sive ve kilo cok aklima takiliyor ne yapacagimi bilemiyorum ve hani sanirim benim su kahrolasi egomu kirmam gerek ben hep filmlerdeki gibi bir sevgililik surprizler mukemmel hayat falan bekliyorum da sanirim tam bir aptallik bunu beklemek huy suy olarak birbirimize cok cok benziyoruz anlasabiliyoruz da
Henuz 22 yasindasin, daha ne istedigini dahi bilmiyorsun, yermek icin soylemiyorum ama asla evlilik gerceklestirebilecek olgunlukta degilsin... Kor goze parmak sokmaya gerek yok...Once karakterin otursun, acelen yok, ne istedigini bil, asik ol, sartlari da gozden gecir ve istersen sonra evlen...Yani insan kendni bilcek açıkçası ben boyle bir insanim bir lafla birinden soguyup bir lafla deli gibi baglanabiliyorm yani bu gun ahh iste bu evlencegm adam derim iki gun aonra o ters bisey desn fikrm degsr boyle berbat bi karakterim var
Size bir sey daha itiraf edebilirmiyim ama beni yadirgamayin annem bu adamla evlen diyor cunku benim huyumu biliyor ben cok ayran gonulluyum ben bu gun asik oldugumu yarin unutabilirim bu gun nefret ettigime yarin aşık olabilirim bu benim gecmiste gecirdigim bir tramva ve psikolojik bir kisilik bozuklugumdan kaynakli bu nisanlimi ilk basta hic begenmiodum oylesine amann sevgilim iste diyordum millete soylemeye utaniyordum ama sonra inanin oyle bir asik oldum ki onu gordugumde icimde tarifsiz bir duygu hareketlenme oluyordu ayrildik ben aylarca kimseyle tek kelime konusmadim ailemle bile çöktüm resmen ve ben bir ara 3 yıl bir cocuga asiktim bu nisanlilik doneminden once cocuk icin yaptiklarimi bir ben bir Allah bilir yani artik o derece bir ask ama bir gun bir lafiyla soğudum
Diyorsunuz ya hani birden soğudum ayran gönüllüyüm vs. O laf değildir onun sebebi ondan öncekileri aşk sanıyorsunuzdur o zamanki duygularınızla. Yoksa gerçekten sevdiğiniz insanın tek lafıyla neden soğuyasınız? Ya laf ağırdır, ya çok derin bir şeyi hatırlatmıştır. Önemsiz bir şey olsa duymazdınız bile.Anlamadim
Yok bu bende aileme karşı da var mesela ben teyzeme bayilirdim tek idolumdu ama bir sene olacak konusmam yolda gorsem yüzüne bakmam sogudun çünkü
Severek evlenmediğin bir insanın ilerleyen zamanlarda yapacağı hatalara nasıl katlanabileceğini düşünüyorsun mantığım almıyor...Oncelikle herkese merhaba ben uzun surelerdir siteyi ozellikle bu bolumu takip ederim ama uye olmak bu gune nasipmiss hemen sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaslar bana da ne olur yardim edin ben biriyle tanistim ve kendisinden evlenme teklifi aldim kisinin maddi durumu iyi Hani istedigim her sey gonlunce olacak tipi yuzu cok guzel ama iki sorunu var kilosu ve şiveli konusmasi ki ben bu tur seylerden normalde hic haz almayan biriyim ama kendisi benimle cok ilgileniyor mantik olarak ailelerimiz uygum sevdigimiz seyler uygun onunla sohbet edip konusmak hosuma gidiyor ama ne bileyim evlilik apayri birsey annemde evlenince alisirsin gozune batmaz biz zamaninda gorucu usulu evlendik senin kadar bile tanima sansimiz yoktu diyor ama alisamazsan hayati zehir olur iyi dusun diyor
Simdi onumde 3 kisi var bana evlilik teklifinde bulunan ama insan bir kere evlenir hersey en iyisi olsun istiyorum ben rahat bi hayat yasamak istiyorum ileride çocuğum rahat etsin istiyorum sevdigim biriyle degilde beni sevenle bi izdivac istiyorum isi gucu olan huyu suyu iyi biriyle benim begendgm sevdigim olursa onu mutlu etmek icin agzinin icine bakarim herseyi gormezden gelirim ama beni seven olursa bu sefer bu onu yapar cevremde severek evlenenler çok pisman esleri ilgisiz bu onumdeki diger iki kisi cok yakisikli ama isi gucu sabit degil eglencesine duskun insanlar sizce ben ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?