İlginc baska bır durumdan bahsetmek ıstıyorum yerı gelmısken.
Ben sımdıye kadar hep bu dayak olaylarının doguda oldugunuda dusunuyordum ne yalan soylıyeyım.
Trakyalılarda veya gocmenlerde pek duymayız kendım yunanıstanlıyım esımde edırnelı. Dayak fılan yok oyle dayak yıyen esınden sureklı sıddet goren yok hıc duymadım yakınlarımdan. Ancak bır kadın mutlaka hayatı boyunca sanırım tokat yemıs bunu anlıyorum mesela benım annem babannemden 2 kere tokat yemıs yenı evlıyken . Gecenlerde babaanneme annem baktı yıne vurdu sımdı hasta fılan ama vuruyor yanı annem oturdu agladı.
Kayınvalıdemde tokat atmıs kayınpederım yenı evlıyken.
Çok kötü bir durum . Halbukı ben bızde hıc boyle seyler olmaz dıye dusunuyordum
İlginc baska bır durumdan bahsetmek ıstıyorum yerı gelmısken.
Ben sımdıye kadar hep bu dayak olaylarının doguda oldugunuda dusunuyordum ne yalan soylıyeyım.
Trakyalılarda veya gocmenlerde pek duymayız kendım yunanıstanlıyım esımde edırnelı. Dayak fılan yok oyle dayak yıyen esınden sureklı sıddet goren yok hıc duymadım yakınlarımdan. Ancak bır kadın mutlaka hayatı boyunca sanırım tokat yemıs bunu anlıyorum mesela benım annem babannemden 2 kere tokat yemıs yenı evlıyken . Gecenlerde babaanneme annem baktı yıne vurdu sımdı hasta fılan ama vuruyor yanı annem oturdu agladı.
Kayınvalıdemde tokat atmıs kayınpederım yenı evlıyken.
Çok kötü bir durum . Halbukı ben bızde hıc boyle seyler olmaz dıye dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?