bitanem artık aşk istemiyorum..sana duyduğum daha değerli aşktan daha büyük,aşk çok saçma bir şey..
canım sevgılın sana bambaska bırsey anlatmak ıstemıs burada sen neler anlamıssın lutfen kendıne gel ve ılıskını yıpratma
uzakta olduğumuz için mi böyle oluyor..ben onun söylediği bu şeyden sana aşık değilim anladım o da öyle değil yanlış anladın diyor..yanına gidince bakcam hal ve hareketlerine,uzaklaşma görmek istemiyorum..
Yanlış anlamışsın işte olayı bence büyütmeye gerek yok eğer hala ikilemde kalıyorsan tekrar tekrar oku bence sana yazdıklarını. Artık aşk istemiyorum derken artık o ağızda sakız olan klişeleşmiş aşkları istemiyorum ben hayatıma seninle yeni bir sayfa açtım ve seni aşktan üstün bir duyguyla seviyorum anlamında yazmış... dediğim gibi yanlış anlayan sensin ve olayı büyütmeye gerek yok bence. ayrıca uzakta olmanız ya da olmamanız ile ilgili hiçbir durum yok. takıntılarla kalma hayatta çöp batmayan gözü sürekli kaşırsan o göz sonunda hastanelik olur.
evet biraz takıntılıyım canım..eski kız arkadaşı beş yıllık olan,benden önce onu sevmesi böyle şeyler olunca acaba onu mu unutamadı diyorum..onun bana dediği şey,kimse yok aklımda,ben o kızdan dahil kimseyi ailemle tanıştırmadım kimseyle evlenmeyi düşünmedim diyor..benim için yapmadığı şey kalmadı bir anlatsam..yani bana aşık olmasa bunları yapar mı ?
Aşık olduğunu anlaması için illa acı mı çekmesi gerekiyo..ben erkeklerin yapısını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?