gerçekten aşık mı?

sinella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
25
0
36
Niğde
Selam kızlar..üç yıllık bir beraberliğim var..benden önce bir kıza aşık olmuş lisede beş yıl sürmüş,unutması çok uzun yıllar almış..onlar ayrıldıktan dört yıl sonra çıkmaya başladık biz,o dört yılda sevgilileri olmuş ama hiç birini sevmemiş..alsa kimseye seni seviyorum dememiş..bir yıl boyunca bana da hiç söylemedi,bir yaz günüydü çok iyi hatırlıyorum,bana herkesten çok aşık olduğunu söylemişti,gerçek olduğunu söyledi..tabi ben çok mutluyum uçuyordum o gün..
.şiimdi maşşallah gözü başkasını görmez

dün akşam mesajlaşıyorduk evlilik düşünüyoruz okul bitince,ev araba hayallerimiz var..mesajlaşmaları hatırladığım kadarıyla yazıyorum

o:bitanem evlendiğimizde çocuk olmadan olabilidğimiz kadar mutlu olalım,çocuk olunca eskisi gibi ilgilenemeyiz birbirimizle

ben:bitanem evet bencede öyle..acaba çocuk aşkı öldüyor mu bitanem..böyle bir şeyin olmasını hiç istemem

o:bitanem artık aşk istemiyorum..sana duyduğum daha değerli aşktan daha büyük,aşk çok saçma bir şey..

ben: bana karşı ne hissediyorsun bana aşık değil misin ?

o: sana karşı hem duygusal hem de mantık olarak çok bağlıyım..bu aşk mı?

ben:sen ne hissettiğini söyle bana onu duymak istiyorum..

o: ilk sen söyle neymiş bu.

ben:birini seversin ondan vazgeçemezsin,ondan başkasını gözün görmez,o giderse bitersin,durduk yerde acı çekersi bazen..

o:evet öyle sensiz bir saat bile geçse çok özlüyorum bitanem..

o:bebeğim lütfen böyle konuşma yanlış anladın beni,ben seni aşktan daha üstün bir duyguyla çok seviyorum.sana iltifat etmek istedim sen yanlış anladın.

ben:yok yok sen emin değilsin beni sevdiğinden,beni sevemeyen biri ile birlikte olamam..

o:neden böyle yapıyorsun yoksa hayatına biri girdi de beni bu şekilde uzaklaştırmayamı çalışıyorsun..

bu mesajından sonra onu denemek istedim

ben: evet görüştüğüm biri var burda tanıştık,daha doğrusu o beni tanıyormuş,beni çok seviyormuş,ben ona karşı bir şey hissetmiyorum ama sen böyle yapınca onunla evlenmeyi düşünüyorum

o:sinella çıldırmak üzereyim lütfen bunun yalan olduğunu söyle..

ben :nasılmış acı çekmek söyle şimdi..

o:gerçekten yalan de kafayı yiyeceğim

ben: yok öyle bir şey,yemin ederim ki uydurdum..sen acıyı aşk sanıyorsun ya,ne hisseiyorsun söyle şimdi bana..

o:yapma böyle şeyler söyleme bir daha,seni çok seviyorum,aşığım bitanem..sen zaten beni yanlış anladın ben seni aşkın ötesinde seviyorum dedim,seni çok seviyorum..

ben:bir daha böyle tereddütte kalırsan bu defa şaka olmaz,gerçeğini yaparım,geri dönüşü de olmaz..

o:bitanem aşkım yoruldum artık ben tereddütte kalmadım,seni sevidğimi bil..ne olursa olsun seni seviyorum başkasını değil..

sizce gerçekten bana aşık mı erkek arkadaşım,uzun süredir de uzaktayız..bana sanki bir an tereddütte kaldı ben canını yakınca anladı diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak isiyorum

Son düzenleme:
Siz kaç yaşındasınız? Çok çocukca bir mesajlaşma olmuş bence arkadaşım. Ben nişanlıma bu tür mesajlar yazsam onu denediğim için çok kızar. Bence sizi aşktan öte duygularla sevdiğini söylemesi bence çok güzel. Artık bazı şeyleri aştığını sizinle bütünleştiğni anlatmaya çalışmış.

23 yaşındayım..üniversite son sınıftayım kızlar..çocuksu olduğunu biliyorum ama böyle saçma bir konuşma geçti aramızda.onu o kadar çok seviyorum ki terddütte kaldığını düşününce bile moralim bozuluyor.

Son düzenleme:
canım kusura bakma ama sacmalamıssın
yanı cocuk sana ne guzel laf etmıs bız kadınlar hemen altında bırsey arayacagız ya hemen bı laf sokma bı tehdıt etme havalarına gırıyoruz...
asla va asla ona kızsan da ıstemedgn bırseyde yapsa bı baskasınn varlıgını agzına alma olmayan bırseyı olmus gbı soyleme bu durum gecer ama ılerde senın yuzune vurur bnden soylemesı hem cok cocukca boyle seyler yapma... bu arada sızın yaslarınız kac?

ben baskası beni seviyor desem bana aşıkta olsa ....böyle sacma bir sey uydurdugum için kırardı kafamı heralde yalan olduğunu söylesem daha sana güvenemem vs. derdi sevgilin hemen parlamamış ne güzel ama aşık olup olmadığını sen daha iyi anlarsın bakışlarından davranısından klavyeye msja gelince herkes şair zaten

ben 23 o 25 yaşında..dünden beri moralim bozuk,neden bana aşk istemiyorum dedi,sonra da pişman oldu..o öyle deyince eski kız arkadaşını unutamadı mı acaba diyorum,başkasının aklında olmasını istemiyorum sadece bundan emin olmak istedim..

sevmese birlikte olmazdı heralde bu tarz baskıcı tavra gerek yok diye dusunuyorum hani kotu bozulcak birseyde dememiski ben anlamadım olayı suan pek:26:

beni canımı sıkan şey bana aşık olduğunu söyledi sonra aşk istemiyorum aşk saçma bir şey demesi..sonrasında tamam iyi şeyler söyledi ama o ilk lafa ben çok takıldım ..uzakta olduğumuz için tereddütte mi kaldı acaba ?

aşıgım demesinden ziyade seviyorum demesi daha onemli cunku sevgi aşkdan sonra gelir bence oda bu sekilde dusunuyor

bitanem artık aşk istemiyorum..sana duyduğum daha değerli aşktan daha büyük,aşk çok saçma bir şey..

canım sevgılın sana bambaska bırsey anlatmak ıstemıs burada sen neler anlamıssın lutfen kendıne gel ve ılıskını yıpratma

Aşık olduğunu anlaması için illa acı mı çekmesi gerekiyo..ben erkeklerin yapısını anlayamadım

uzakta olduğumuz için mi böyle oluyor..ben onun söylediği bu şeyden sana aşık değilim anladım o da öyle değil yanlış anladın diyor..yanına gidince bakcam hal ve hareketlerine..

Son düzenleme:

Yanlış anlamışsın işte olayı bence büyütmeye gerek yok eğer hala ikilemde kalıyorsan tekrar tekrar oku bence sana yazdıklarını. Artık aşk istemiyorum derken artık o ağızda sakız olan klişeleşmiş aşkları istemiyorum ben hayatıma seninle yeni bir sayfa açtım ve seni aşktan üstün bir duyguyla seviyorum anlamında yazmış... dediğim gibi yanlış anlayan sensin ve olayı büyütmeye gerek yok bence. ayrıca uzakta olmanız ya da olmamanız ile ilgili hiçbir durum yok. takıntılarla kalma hayatta çöp batmayan gözü sürekli kaşırsan o göz sonunda hastanelik olur.

evet biraz takıntılıyım canım..eski kız arkadaşı beş yıllık olan,benden önce onu sevmesi böyle şeyler olunca acaba onu mu unutamadı diyorum..onun bana dediği şey,kimse yok aklımda,ben o kızdan dahil kimseyi ailemle tanıştırmadım kimseyle evlenmeyi düşünmedim diyor..benim için yapmadığı şey kalmadı bir anlatsam..yani bana aşık olmasa bunları yapar mı ?

senin kafana takılan tam anlamıyla nedir? aşık olması ya da olmaması mı?
bu mu? sadece bir heceye göre mi hareket ediyorsun? aslında sen cevabı kendi ağzınla veriyorsun ama hala bir şekilde samanlıkta iğne aramaya devam ediyorsun. Benim artık bir yorumum yok zira ne söylenirse söylensin sen kendi düşüncelerini sürekli aynı şekilde ifade ederek ve sürekli düşünerek takıntı haline getiriyorsun. Senin için yapmadığı şey kalmadıysa ya da aranızda geçen onca şeye rağmen hala bir heceye bağlı hareket etmek istiyorsan kendi bileceğin bir iş... Umarım biraz daha dışardan bakabilirsin olaya, gerçi ortada bence pek olaylık bir durum da yok ama neyse. Sana kolay gelsin canım.

Ben başka birinle evlenmeyi düşünüyorum seni istemiyorum desem nolur yalan de ben sana çok aşığım bitanem gibi bir cümleyle karşılaşmazdım
Deneme yöntemin çok saçmaa ne yazık kiii
Ayrıca sana aşktan daha büyük birşey duyduğunu söylemiş , artık aşkı geçtiğinizi anlatmış sen nasıl oluyorda yanlış anlayabiliyorsun.
Biz kızlar bazen çok şüpheci , sorgulayıcı oluyoruz ya

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısınız kızlar ama bu konu dün beni çok üzdü,belki onu yanlış anladım ama şüpe bile duymak istemiyroum.. öyle söyleyince yanlış anladım,ikimizi de çok üzdüm

Son düzenleme:
Aşık olup olmadığını ancak yanında anlarsın canım..mesajlarında da herhangi bir yanlış göremedim,yanlış anlamışsın..ama şüpen varsa yanına gittiğinde mutlka anlarsın

Aşık olduğunu anlaması için illa acı mı çekmesi gerekiyo..ben erkeklerin yapısını anlayamadım

bende senın yapını anlayamadım valla daha ne desın cocuk sana...ılla tersmı davranması lazım adam sana ne guzel duygularının asırı oldugunu anlatmaya calısmıs sense halaaa ters bıse arıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…