gerçekten aşık mı?

bence erkek arkadaşın şöyle demek istemiş..
birinden ilk hoşlandığımızda nasıl aşırı bir heyecan duyarız, karşımızdakini tanımaya çalışırız, onu tanıdıkça daha çok severiz, hatalar yaparız.. birden çok mutlu oluruz ama birden de birbirimizi çok üzeriz ağlarız acı çekeriz.. ama ilişki rayına oturunca ve ciddiye binince bunların hepsinin yerini sonsuz bir sevgi saygı huzur ve güven gibi değerler alır.. ki bu ilk başta yaşadıklarımızdan daha değerlidir çünkü karşındakine bunları duyuyorsan bu onunla bi ömür geçirebileceğinin işaretidir.. tabii ki karşılıklı olunca.. ilk baştaki yaşananlar da önemlidir ve yaşanması gerekir ama diğer yargılar daha önemlidir..o bunun daha değerli olduğunu söylemiş, ben bunu anladım yani açıkçası..

canım şuna emin ol seni seviyor... olacak o kadar herkesin hayatında uzun dönem birisi olmuştur...ama geçmiş önemli değil önemli olan şimdiki zaman ve gelecek zaman şu an senınle beraber ise problem etme cunku ilerleyen zamanlarda aşk diye birşey kalmıyor sevgi ve saygı önplana çıkıyor...bence de muhım olan bu... evlenmeyi dusunuyorsunuz ne guzel bence geçmişi kurcalama derim bitmiş gitmiş sonucta boşver senı sevıyor sevgılıne sıkı sıkı sarıl ılıskınıze sahıp cık ttlım :49:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar..ben zaten o kısa dönemli süren aşkın kimyasının bittiğini biliyorum bitmek zorunda çünkü bir insan o hormonları sürekli salgılarsa ömrü en fazla 20 yıl oluyormuş..ama aşkın etkisi bir ömür boyu sürüyor,hormonlar yok ama etki sürer..benim merak ettiğim şey en başından olup olmadığı..

belki size tuaf gelecek ama ben sadece beni seven birini istemem çünkü yarın bir gün başkasından hoşlanma ihtimali var..çünkü insanı olarak sevmek başka,aşık gibi sevmek başka..bir de bir erkeğe her istediğini yaptırmanın ve en önemlisi sadık kalmasının en önemli yolu o kişiye aşık olmasından geçer.. işte benim merak ettiğim insanı duygularla iyi biri olduğum için mi,yoksa aşkın heyecanıyla mı beni seviyor ?

Son düzenleme:
Açıkçası erkek arkadaşım da bana böyle bir şey dese ben de bir an durur düşünürdüm bu çocuk ne demek istiyor diye. Ne demek aşk değil aşk saçma bişey. Valla bilemiyorum :S :44:

Açıkçası erkek arkadaşım da bana böyle bir şey dese ben de bir an durur düşünürdüm bu çocuk ne demek istiyor diye. Ne demek aşk değil aşk saçma bişey. Valla bilemiyorum :S :44:

sonunda beni anlayan biri çıktı..takıldığım yeri anladığın için teşekkür ederim canım..ben tabiki onun bana aşık olup olmadığını bir mesajından anlayacak değilim ama bu mesajda moralimi bozmaya yetmişti..ben uzaklığın etkisiyle bir anda yanlış kelimeleri şeçerek konuştuğunu düşünüyorum,yoksa ben aşık olmayan birini istemiyorum..onun merhamet dolu,insanlığıma olan sevgisi ne yapayım

sonunda beni anlayan biri çıktı..takıldığım yeri anladığın için teşekkür ederim canım..ben tabiki onun bana aşık olup olmadığını bir mesajından anlayacak değilim ama bu mesajda moralimi bozmaya yetmişti..ben uzaklığın etkisiyle bir anda yanlış kelimeleri şeçerek konuştuğunu düşünüyorum,yoksa ben aşık olmayan birini istemiyorum..onun merhamet dolu,insanlığıma olan sevgisi ne yapayım

Anladım anlamaz mıyım... Derin bir sevgisi var bu çok belli zaten. Ama unutulmamalıdır ki tutku çok önemli. Aşk bu yüzden çok önemli.Tutku heyecan bunlar da olmalı bunlar saçma değil ki :26: Önce aşık olur sonra sevgi derinleşir... Şimdiden aşk yok aşk saçma derse ben de o işin o kelimenin peşine düşerdim... İnsanın kalbinde ne varsa diline o gelir misali. Ama doğru cevap senin kalbinde. Sen zaten hissedersin onun sana aşık olup olmadığını.

Back
X