gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

bilmiyorum ki, nasıl test edilir
hiç test edebileceğim koşullar olmadı

hasta oldum bi sevgilimden başkası gelmedi yanıma :sinifsinif: insan bazı zamnlrda arıyo dost arkadaş ama yok işte. zamanla olur belkide :))

15 yıllık arkadaşlarım var. dostluk da denebilir. kaydirigubbakcemile3

ama şu an yeni bi ortamdayım ve çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyor.

var tabii ki, olmaması anormal olurdu bence.. her gün konuşmuyoruz her gün görüşmüyoruz birbirimizden bazen haftalarca haber alamıyoruz ama bir alo dediğimde iki eli kanda da olsa yanıma geleceklerini biliyorum. ki bunu geçen sene yaşadım, ben ne olduğunu anlayamadan biletimi aldım hemen geliyorum diye mesaj geldi, 8 saat sonra yanımdaydı biricik dostum :1hug:

bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum
yakınımda cidden dostluktan da öte kardeşim diyebileceğim insanlar var
kötü günümde yanımdaydılar haklarını ödeyemem

simdiye kadar 3kisiydik liseden beri dostlugumuz vardi, ikimiz digerinden kazik yiyene kadar

dostum dedigim bir kisi kaldi, gözüm kapali güvenirim onada..

10 senelik bi arkadasim var benim icin cok onemli iyi gunumde kotu gunumde uzakta olsa hep yanimda iyiki onun gibi bir dosta arkadasa sahibim herkezden daha yakin bana onu cok seviyorum alah bizi hic ayrmasin....canim emelimopuyorumnanaktan

kimse inanmayacak ama walla babaannemacayip bi insan dost ,arkadaş,iyi dinleyiciiı!!!(bu arada 69 yaşında!!!allah uzun ömürler versin kuzuma)

canım sıkılır babaannnemi ararım,hemen rahatlatır.:1no2:a.s
daha ağzımdan çıkar biey alıcam diye hemen alır gönderir.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
doğum yaptım başımdaydı.Şeniz
oğlum hastalandı hastaneye koştu.mafoldumben
ben ağlarım,o ağlar.:gitme::1hug:
benim için babama anneme küstü,hatta amcamada yengemede!!!
ayrı şehirlerdeyiz,o balıkesir de ben bursa dayım.:çok üzgünüm::a015:a.s.
ama hergün en az 1 saat telde konuşuruz.delikafadulden:lepi:
maddi manevi herbişeyim o benim.Şeniz
iyi gün değil,kötü gün dostu!!!a.s.
beni benden daha çok düşünür.opuyorumnanaktan:1hug:

annem say say bitmez.bunlar yeter.alkisalkisalkis
seviyorum seni....cennet yüzlümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herşeyimi sonuna kadar güvenerek paylaştığım, varlığından güç aldığım çok sevdiğim ve beni çok sevdiğini bildiğim iki dostum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…