gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

gerçek dost diye birşey yoktur.İnsanlar bu kadar bencilleşmişken,bu kadar dönek olmuşken zaten olmasıda imkansız.Var gibi görünürler ama aslında yokturlar bunu yediğim birçok kazıktan sonra anlayabildim malesef.En mutlu günlerimde en acı günlerimde hiçbiri yoktu.İnsanın en yakın dostu annesi ve eşidirrrrrr ben bunu bilir bunu söylerim....

esim var..ve bir sürü dost sanipta yanildigim insanlar...
bir tane cok ama cok sevdigim dosta yakin bir insan var hayatimda ama oda maalesef cok uzakta..
hadi diyince yanimda olmasi imkansiz ama ne zaman konussak hep kaldigimiz yerden baslamasini biliyoruz...uzak olunca iste maalesef tam dost olmuyor

Gerçekten benim için dosttur diyebileceğim insanlar var hayatımda evet..
Uzun zamandır tanıdığım,iyi günümde kötü günümde yanımda olup bana destek veren,benim hissettiklerimi hisseden,değer görüğüm sevgi-saygı gördüğüm arkadaşlara sahibim ben.
Ne zaman canım sıkılsa,konuşmak istesem gecenin bir vakti dahi dinlerler beni,destek olmaya çalışırlar,moralimi düzeltmeye çalışırlar,hiçbir zaman yanlız bırakmazlar..
Kendim kadar güvendiğim kişiler var içlerinde ama hayat bu,ilerde birşey olurda hayal kırıklığı yaşamamak adına kendimden fazla,güçlü bir güven duygusu oluşturmadım..
Hayatımda güvenide,sadakatide,acabalarıda,olabilirliğide düşünüp dengelemeye çalışan biriyim çünkü..

Var.. Hemde Öyle Dostlarım Varki..
Belki İki Elin Parmaklarını Geçmez Ama Sıkıdırlar..
İyi Yada Kötü Gün Demezler Sürekli Candırlar..
Şükürler Olsun Rabbim Sana :Saruboceq:

herkesle kolay arkadaş olamam... arkadaş olduklarım canımdır... onlar için elimden geleni yaparım... ama çok sevdiğim ; zor günlerinde benim de canımın yandığı ; benim canım yandığında her türlü yanımda olmaya çalışan sevdiklerim var hayatımda... adı dostmudur ; arkadaş mı bilemiyorum...

ama hayatımda oldukları için çok şanslı olduğumu düşündüğüm ve şükrettiğim insanlar var :)

Arkadaşım çok dostum bir tane.Hem akrabam hem dostum.1hafta arayla doğmusuz.Herseyimi bilir bende onun.doğduk doğalı beraberiz.onun yeri bambaşkadır bende.

dost ünvanını herkese vermem ben.
etrefımda çok arkadaşım vardır
dostum bir elin parmaklarını geçmez..

evt var ortaokul arkadaşım opuyorumnanaktan
Kardeşden farkımız yoktr kesinlikle
.iyi günümdede kötü günümdede hep yanımda oldu
Canımın içi biriciğim o benim . . .sositososito
Derdimi kederimi mutluluğumu sevincimi çekinmeden anlatabildiğim tek insan :asigim:

bir tana can dotum var en iyi o anlıyor dinliyor benibende onu aynı sekilde dost bulmak çok zor...CADIARZU

ya acayip konu bu haa:
hmm. YOK
en yakin arkadasim dügünüme gelmedi.. calgili oldugu icin.. ama yedgigi naneler almis basini gidior.
bl bl görüstügmüz arkadasim, cok mesafeli, ondanda hayir gelmez, arda takilmak eglenmek gibi
sir saklamaya gelince hepsi saglamdir, ama sirtimi da yaslayabilecegim birileri yok saniyorum arkadas olarak...
bi bacim vardi oda bi ay önce evlendi gitti, o benim en yakinimdi.. hic saklim gizlim olmazdi.. oda uzaga tasindi.
ama öyle 100% can dostum yok, hic olmadi..

war tabiki.hatta burdan tanışttımm.aslıhanım benimm iiki tanıdımm senii.we asi222.arada mesafeler olsada henüz görüşmemiş olsakta aramızda çok sıkı bağlar oluştuuu.sizi sewiorumm canım dostlarımopuyorumnanaktan

benım canım dostumm...
Bugun sana mınık bı hedıye aldım
mesafeler uzak ahh keske o kargonun yerıne kendımı getırebılsem sana
en mutlu gunumdede en huzunlu gunumdede yanımdaydın
senden otesı yok​

benım canım dostumm...
Bugun sana mınık bı hedıye aldım
mesafeler uzak ahh keske o kargonun yerıne kendımı getırebılsem sana
en mutlu gunumdede en huzunlu gunumdede yanımdaydın
senden otesı yok​

paketin içine sen gir kuzumm.wala çok makbule geçersositososito

kız sewiom seni yhaaopuyorumnanaktan

canım kardeşimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…