- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
inşalah canım bakalım ne olacak bende blmyrm iki arada br derede kaldım ayrılsam yne yüz yüze bakacğz aynı ekipteniz falan off zor br durumBiz bu tür erkeklere ne istegini bilmeyen erkekler diyoruz. Insallah sonunda sen zararli cikmazsin. Ama ben ciktim. Manyaga cevirmisti beni.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html daha önce böyle bir konu açmıştım ama bu seferki derdimi bende çözemedim o kadar garip biri ki. bugün birlikteydik elimi tuttu sarıldı şakalaştık kıskandı falan filan derken eve bir geldim mesajlaşırken çok kaptırmayalım kendimizi olmazsa üzülürüz demeye başladı bu adamın derdi ne ben çözemiyorum ya sevmesem ayrılacağım ama olmuyor yapamıyorum yan yana iken mükemmeliz ama ayrılınca mesajlaşırken kavga ediyoruz yada sinir oluyorz brbrimize
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html daha önce böyle bir konu açmıştım ama bu seferki derdimi bende çözemedim o kadar garip biri ki. bugün birlikteydik elimi tuttu sarıldı şakalaştık kıskandı falan filan derken eve bir geldim mesajlaşırken çok kaptırmayalım kendimizi olmazsa üzülürüz demeye başladı bu adamın derdi ne ben çözemiyorum ya sevmesem ayrılacağım ama olmuyor yapamıyorum yan yana iken mükemmeliz ama ayrılınca mesajlaşırken kavga ediyoruz yada sinir oluyorz brbrimize
20 yaşındayım oda 30.yavrum şu konuları yazarkene , ilişki süresi yaş baş iş azda ilişki gidişatını yazsan biyorum yapsam.müneccimmiyiz biz
Bence adam evli...............
Sen bence kaptırma gerçekten de..bu adamdan sana yar olmaz ya evli ya şıpsevdi..
20 yaşındayım oda 30.
ayrılmış eşinden evli değil
adım kadar eminim dün aynı ortamda konuşuldu genç yaşımda dul kaldım diye dalgaya vurdu işisen bilirisin ama bence uzak dur emin misin ayrıldığından güveniyo musun çok ??
eski konunuzu takip ediyordum, son zamanlarda açtığınız konulara da göz attım. siz duygularınızı fazla hızlı ve derinlemesine yaşayan biri gibi geldiniz bana. olayların akışına kendinizi kaptırıyorsunuz ve duygularınızı kontrol edemiyorsunuz diye düşünüyorum. yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemiyorum ama bence biraz sakin adımlar atmakta fayda var. kaldı ki erkek arkadaşınız ilişkiniz başlamadan önce size yersiz bir samimiyette bulunmuş hem fiziksel hem duygusal olarak. o yüzden birden onu hayatınızın merkezine koyup "ona laf söyletmem" boyutuna getirmeyin bence. yeni bir ilişkiye başladınız,daha bir ay bile olmamış ve yeni tanıştığınız bir insanı keşfetme sürecindesiniz. bu süreçte bu kadar çabuk aşık olup kendinizi kaptırmanız çok normal olmaz. siz onu gözlemleyin, eğer sizi çok incitecek, hoşunuza gitmeyecek davranışlarda bulunursa kafanızı fazla yormayın. aşk ilişkileri insanlar daha fazla mutlu olsun diye kurulur, daha fazla sinirlenip gerilsin diye değil.
çok mutluyuz şuan öyle bir gelip geçti. allaha şükür aramız çokda iyi allah bozmasın aramızda bir güven oluştu zaten kendisi şehir dışına çıktığında işlerini bna devredip gidecek o şekilde br gven var aramızda onun deyimiyle onun gözü kulağı olacağım burada
nasıl bi işi var bilemiyorum ama dikkatli olun.neler duyuyoruz.mutluluklar...
çok teşekür ederim burda tam açıklayamayacağım ama siyaset ile ilgileniyor kendisi.aynı ekipte yer alıyoruz.diğer gençler yerine bana devredecek sorumluluğu işte
hayır arada maddiyattan çok maneviyatın olduğu bir iş. yani kısacası şöyle söyleyeyim bir bölgedeki seçim bürolarını benm denetimime vereck br nevi asistanı gibi ben denetleyecğim oraları himayemde olacak. benmkininde gözü kulağı olacğmhımm anladım yani maddi bi şeyden bahsetmiyoruz dimi???
hayır arada maddiyattan çok maneviyatın olduğu bir iş. yani kısacası şöyle söyleyeyim bir bölgedeki seçim bürolarını benm denetimime vereck br nevi asistanı gibi ben denetleyecğim oraları himayemde olacak. benmkininde gözü kulağı olacğm
hayır cnm kendi işi ile benm mesleğim arasında fark vr ztn :) sdce siyasal konuda yardımcısı olucm tabi nsl becereblcksm bnden kat kat dha deneymli biri o. bn 1 sem o 1000 endişelerim vr başarablrmym dyebikaç duyduğum olay varda iş devretme muhabbetiyle ilgili uyarmak istemiştim..maddi problemler falan olmuştuda.öyleyse uyarayım demiştim sadece...
kendimi kaptırmak dğeil karşımdakine değer veriyorum ve onunla birlikte mutluyum güveniyorum ona oda aynı güveni bana duyuyor bundan eminim. onu onunla birlikteyken tanımaya başlıyorum zaten her gün yeni bir özelliğini öğrenip daha da çok sevmeye başlıyorum.evet laf söyletmem hayatımdaki kişiye ki bu illaki sevgilim olacak değil br arkadaşıma dostumada laf söyletmem.eski konunuzu takip ediyordum, son zamanlarda açtığınız konulara da göz attım. siz duygularınızı fazla hızlı ve derinlemesine yaşayan biri gibi geldiniz bana. olayların akışına kendinizi kaptırıyorsunuz ve duygularınızı kontrol edemiyorsunuz diye düşünüyorum. yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemiyorum ama bence biraz sakin adımlar atmakta fayda var. kaldı ki erkek arkadaşınız ilişkiniz başlamadan önce size yersiz bir samimiyette bulunmuş hem fiziksel hem duygusal olarak. o yüzden birden onu hayatınızın merkezine koyup "ona laf söyletmem" boyutuna getirmeyin bence. yeni bir ilişkiye başladınız,daha bir ay bile olmamış ve yeni tanıştığınız bir insanı keşfetme sürecindesiniz. bu süreçte bu kadar çabuk aşık olup kendinizi kaptırmanız çok normal olmaz. siz onu gözlemleyin, eğer sizi çok incitecek, hoşunuza gitmeyecek davranışlarda bulunursa kafanızı fazla yormayın. aşk ilişkileri insanlar daha fazla mutlu olsun diye kurulur, daha fazla sinirlenip gerilsin diye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?