- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
eşimin ailesinden en az birini haftada bir yada bi kaçkere görmekten bıktım ... geçen cumartesi görümcem akşam yemege davet etti gittik ev çok uzak oldugu için gece dönmedik .biz ordayken kv eltim kaynım ve küçük kaynımda geldi küçük kaynım da bizimle beraber o da kaldı . bugün saat 15 gibi kapım çaldı zaten rahatsızdım evi toparlayamamıştım görümcem ve kuzeni gelmişler ugramak için sadece 20 dk oturup kalktılar bende ısrar etmedim ...az önce eşim aradı küçük kaynım bize gelecekmiş kalmaya ... ki daha gecen haftada 2 gün kalmıştı... uzak yakın farketmiyor sürekli bizdeler ... yaptıkları bişeyde yok küçük kaynım diger odaya geçer oturur konuşmaz sadece internete girer (eşime defalarca interneti kapatalım bütçemiz için dedim kabul etmedi geç geldiği için tv programları maçları internetten izliyor )6 yıl olacak ama inanın sadece 2 yılı basbasa gecmiştir toplamda uzaga minibüsle 1.5 saatlik yere tasındık zamanında aynı bir ara aynı siteye tasındık aynı simdi yürüyüş mesafesi 40 dk yine aynı ... eşimin ailesi ama tahammülüm kalmadı gercekten eşime kavga çıkmasın diye bişey demiyorum çünkü 3 4 gündür deli gibi dolanıyor .
dün gece aniden yataktan fırlayıp ogluma tokat attı bana bagırdı sesinizi kesin diye 10 dk sonra da özürdiledi biranda oldu nasıl yaptım falan dedi eşimle ayrı yattım gece yoruldum bidaha yapma yaparsan giderim dedim bi daha olmayacak dedi ikimizin de psikoloji bozuldu resmen gece 3 e 4 e kadar uyumayan bi çocuk ödeyemediğimiz borçlar vs. şaşırdım ve bıktım
dün gece aniden yataktan fırlayıp ogluma tokat attı bana bagırdı sesinizi kesin diye 10 dk sonra da özürdiledi biranda oldu nasıl yaptım falan dedi eşimle ayrı yattım gece yoruldum bidaha yapma yaparsan giderim dedim bi daha olmayacak dedi ikimizin de psikoloji bozuldu resmen gece 3 e 4 e kadar uyumayan bi çocuk ödeyemediğimiz borçlar vs. şaşırdım ve bıktım
Son düzenleme: