gerçekten bıktım...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
eşimin ailesinden en az birini haftada bir yada bi kaçkere görmekten bıktım ... geçen cumartesi görümcem akşam yemege davet etti gittik ev çok uzak oldugu için gece dönmedik .biz ordayken kv eltim kaynım ve küçük kaynımda geldi küçük kaynım da bizimle beraber o da kaldı . bugün saat 15 gibi kapım çaldı zaten rahatsızdım evi toparlayamamıştım görümcem ve kuzeni gelmişler ugramak için sadece 20 dk oturup kalktılar bende ısrar etmedim ...az önce eşim aradı küçük kaynım bize gelecekmiş kalmaya ... ki daha gecen haftada 2 gün kalmıştı... uzak yakın farketmiyor sürekli bizdeler ... yaptıkları bişeyde yok küçük kaynım diger odaya geçer oturur konuşmaz sadece internete girer (eşime defalarca interneti kapatalım bütçemiz için dedim kabul etmedi geç geldiği için tv programları maçları internetten izliyor )6 yıl olacak ama inanın sadece 2 yılı basbasa gecmiştir toplamda uzaga minibüsle 1.5 saatlik yere tasındık zamanında aynı bir ara aynı siteye tasındık aynı simdi yürüyüş mesafesi 40 dk yine aynı ... eşimin ailesi ama tahammülüm kalmadı gercekten eşime kavga çıkmasın diye bişey demiyorum çünkü 3 4 gündür deli gibi dolanıyor .
dün gece aniden yataktan fırlayıp ogluma tokat attı bana bagırdı sesinizi kesin diye 10 dk sonra da özürdiledi biranda oldu nasıl yaptım falan dedi eşimle ayrı yattım gece yoruldum bidaha yapma yaparsan giderim dedim bi daha olmayacak dedi ikimizin de psikoloji bozuldu resmen gece 3 e 4 e kadar uyumayan bi çocuk ödeyemediğimiz borçlar vs. şaşırdım ve bıktım

Son düzenleme:
kaynın kac yasında
neden sureklı gelıyor .. esın cagırıyor sonucta ona soylemelısın ıstemedıgını .. neden ınatlasıyor kı bu konuda
19 yasında ve evlendik evleneli bizde bi kaç kere kv demlerin yanında da söyledim biz nufusumuza alsak bari diye eşim de gelecem diyor gelme mi diyeyim diyor

Yok ya zişyaretinde kısası yani
bi özlemenize fırsat bile vermemişler
bide sıkıntınız borçlar falan
eşinizi alın konuşun ama iyi bi şekilde analyacağı gibi
sabrediyorum ama yoruluyorum bende diyin
eğer bi daha vurursan da ben seni tokat manyağı yaparım diyin:KK67:

borç,stres,gerginlik,kayın..
bunları bir kenara ötele, şuan en önemli problemin çocugun olmalı.
O tokadı neden yedi? Kendi dahil bile olmadıgı saçma sapan gerginlikleriniz yüzünden.

Gece uyumuyorsa vardır bir sebebi.
Belli bir rutin oluşturun, kaç yaşında bilmiyorum ama en geç 10 da uyuması için birşeyler yapmaya çalışın.

Siz boşanmayı düşünmüyor muydunuz? Yanlış mı hatırlıyorum

Sizin eşiniz de iyiye gideceği yerde iyice sapıttı
çocuğa tokat ne demek ya
kavga cıkarsa da cıksın onlar bu eve gelmeyecek diyeceksiniz
ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandı

19 yasında ve evlendik evleneli bizde bi kaç kere kv demlerin yanında da söyledim biz nufusumuza alsak bari diye eşim de gelecem diyor gelme mi diyeyim diyor
cıdden kayınvalıden kaynın bencıller.. yuz verme kapa netı de ... zaten sonra kendı gelmek ıstemeyecektır ... rahat ettıgı ıcın gelıyor ınternet ıcın bellı ..

Kucucuk yavruya nasil tokat atiyor?
Bu interneti sen kapatamiyor musun?
Esinin daha cok psikolojisi bozulur, kendi ediyor yine kendi buluyor. Yazik..
benim üstüme degil denedim kapattıramadım

cıdden kayınvalıden kaynın bencıller.. yuz verme kapa netı de ... zaten sonra kendı gelmek ıstemeyecektır ... rahat ettıgı ıcın gelıyor ınternet ıcın bellı ..
internet için zaten ama eşime anlatamıyorum bi türlü

şahsen benım kaynım da bıze gelıyor ama ben çok sevıyorum onu kardeşim gibi 17 yaşında hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar ki ben işten çıkınca gelir benle eve girer bana yardım eder temızlıkte falan :))

Eğer sen rahatsız oluyorsan eşine söyle gelmesın yanı.
Şurayıda tam anlamadım.Kocan çocuğunamı tokat attı ?

ne dmek ayrıca kaynına sınır olup kucuck cocugu hırpalamak
ıstemıyorsa o da cagırmayacak
bugun mısafıre gıdecez .. mesaıye kalıcam falan dıyerek gecıstırsın

İnsan rahat ettiği eve gelir.

İster yanlış bulsunlar ister taşlasınlar, böyle kendiliğinden rahat insanları ben rahat ettirmem evimde.
Rahat edemesin, güler yüz görmesin, iyi ağırlanmasın ki gelmek de istemesin.

Ne o öyle zırt, pırt kalmalar.
Aynı şehirde olan ailenin böyle sık kalmaya gelmesini de çok saçma buluyorum söylemem gerek.

Çok gereksiz.

Ben cocuguna tokat atmasina takildim
ilk defa oldu eşim uyuyordu oglumsa aglıyordu bende susturmaya çalışıyordum bi anda yataktan fırladı bende şaşırdım korktum

ne dmek ayrıca kaynına sınır olup kucuck cocugu hırpalamak
ıstemıyorsa o da cagırmayacak
bugun mısafıre gıdecez .. mesaıye kalıcam falan dıyerek gecıstırsın
dün kaynım yoktu gece 2 3 gibi uyurken birden kalktı oglum aglıyordu o esnada

ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandı

çocuk o tabii ki ağlayacak
ben bastan beri sizin konularınızı biliyorum
sanki sadece sorun para esiniz iyi biri gibi görünüyordu
ama yanılmış olduğumu hissettim hiç de iyi biri değilmiş ailesine yapamadığını oğluna tokat atarak yapıyor

İnsan rahat ettiği eve gelir.

İster yanlış bulsunlar ister taşlasınlar, böyle kendiliğinden rahat insanları ben rahat ettirmem evimde.
Rahat edemesin, güler yüz görmesin, iyi ağırlanmasın ki gelmek de istemesin.

Ne o öyle zırt, pırt kalmalar.
Aynı şehirde olan ailenin böyle sık kalmaya gelmesini de çok saçma buluyorum söylemem gerek.

Çok gereksiz.
inan hiçbişey yapmıyorum yemek bile ama yinede geliyorlar

Back
X