• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gercekten bir derdim var

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
ayrilmam gerek ! tek korkum onu unutamamak............. alistim diyorum arkadaslar alistim... babaniz sinirli bir adam diyelim hatta ickici ayyas hayatinizi size zindan etmis dayak kufur hakaret hersey var.. ama ölmesini isteyebiliyormusunuz.... bidaha asla görmemek asla ayni masada yemek yememek.....

keske hic tanimasaydim keske

Son düzenleme:
Kimler kimler unutulmadı ki...

Neden ayrılmıyorsun anlatır mısın ? Ama samimi söyle lütfen.

Bir de önceki sevgilinden sen mi ayrıldın,o mu seni bıraktı ?
Daha doğrusu,hayatında hiç bir ilişkini SEN bitirdin mi ?

baba atadir , kan bagi var
ne alakasi var elin ogluyla

sevgili dediginde el ogludur .. insani duygulari yoksa gozuyun ya$ina bakmaz , ( sevgili yada koca farketmez ama sevgili bi adim geride arada bag yok , insan olmayani nikahda baglamya yetmez )

bak canim insan sevdiginin gozunun içine bakar, yuzu gulsun diye istemedigi $eylere katlanir yeri gelir , ve kiyamazz asla kiyamaz ne kotu soz soylemeye ne de dokunmaya ...
senin diger sevilen insanlardan ne eksigin var neden ya$amaaysin bu duyguyu ..

elin adamina ne diye mecbur olasin ..
bi cesaret ayrilsan kisa surede unutrsun rahat nefes alirsin dunya avrmi$ dersin ..

ayrilmam gerek ! tek korkum onu unutamamak............. alistim diyorum arkadaslar alistim... babaniz sinirli bir adam diyelim hatta ickici ayyas hayatinizi size zindan etmis dayak kufur hakaret hersey var.. ama ölmesini isteyebiliyormusunuz.... bidaha asla görmemek asla ayni masada yemek yememek.....

keske hic tanimasaydim keske

Evet ben öyle baba ölsün isterimm valla isterim bak adına yakışanı yapmalı insan bence çünkü:ssz:

50 konu açınca unutacak mısın? Diğerlerinden devam et. Evlat acısından sonra bile insanlar yaşıyor. Elin adamı ne ki?:50: Hiç gerçek acı yaşamamışsınız belli.

baba örneği olmamış canım..

çünkü babanı seçemezsin ama sevgilini,eşini seçebilirsin.işte aradaki öenmli fark bu.

istersen 1 yıl acı çek ama ömür boyu acı çekeceğin bir adamı eş olarak seçme.

Evet babamızla aramızdaki bağ,alışkanlıktan öte kan bağıdır.
Kıyaslanamaz.Babanla görüşmesen bile,baban babandır.
Sevgilinden ayrılınca bağ mağ kalmıyor.Hatta gidip başkasının oluyor :)

Anlat,içini dök...Bu konuda bitsin bu iş.Ne dersin ?
Hadi ona duygularını anlatamıyorsun bari burada yaz.
Belki bir cesaret bulursun.

Kimler kimler unutulmadı ki...

Neden ayrılmıyorsun anlatır mısın ? Ama samimi söyle lütfen.

Bir de önceki sevgilinden sen mi ayrıldın,o mu seni bıraktı ?
Daha doğrusu,hayatında hiç bir ilişkini SEN bitirdin mi ?

evet :( üniversitedeyken birine cok ama cok asik olmustum ilk askimdi cok ta yakisikliydi karizmatikti yada benim gözumde öyleydi.. onunla cikmaya basladigimizda arkadaslarim bana gözlerinin ici parliyo diyordu.. ama iste son 6 ay sonra facede kizlarla konustugunu ögrendim bunu ona söyledigim zaman kivirdi ve beni aninda terk etti

onu unuttugumu kabulllenmek 3 yilimi aldi diyebilirim hatta 13 kilo vermistim ne kötüydüm hatrilamak bile istemiyorum

evet :( üniversitedeyken birine cok ama cok asik olmustum ilk askimdi cok ta yakisikliydi karizmatikti yada benim gözumde öyleydi.. onunla cikmaya basladigimizda arkadaslarim bana gözlerinin ici parliyo diyordu.. ama iste son 6 ay sonra facede kizlarla konustugunu ögrendim bunu ona söyledigim zaman kivirdi ve beni aninda terk etti

onu unuttugumu kabulllenmek 3 yilimi aldi diyebilirim hatta 13 kilo vermistim ne kötüydüm hatrilamak bile istemiyorum

Yani haklı bir çıkış yaptın ama terkedildin.Terkedilince kötü hissettin.
Tamam...

Ama bak şimdi.O eski ilişkide,terketmesi gereken aslında senmişsin.
Hatta belki sen yeterince kızıp "terkeden" olsaydın,o kadar üzülmeyecektin.
O üzüntünün sebebi,gurur kırıklığıyla karışıktır.

Belki de ayrılmak bile istemeyecektin.
Sadece bir özür beklemiştin.Ve ikna olacaktın.

Son düzenleme:
Yani haklı bir çıkış yaptın ama terkedildin.Terkedilince kötü hissettin.
Tamam...

Ama bak şimdi.O eski ilişkide,terketmesi gereken aslında senmişsin.
Hatta belki sen yeterince kızıp "terkeden" olsaydın,o kadar üzülmeyecektin.
O üzüntünün sebebi,gurur kırıklığıyla karışıktır.

Belki de ayrılmak bile istemeyecektin.
Sadece bir özür beklemiştin.Ve ikna olacaktın.

hem cok seviyordum konduramiyordum bunu ona... hemde hic pisman olmadan cekip gitmesini gururuma yediremiyordum.. cok karisikti duygulkarim ve en önemlisi cok zordu.. bide gitti tanidigim bi kizla cikti kiz beni aradi felan filan cok karisiti o hayatimin 3 yili

Yani şöyle mi düşünüyorsun acaba...Yani istemeden,bilinçaltı...
Ses çıkarmadan olduğu gibi kabul etseydim,bütün bunlar yaşanmayacaktı.Üzülmeyecektim.

Ama merak etme bu kez o kadar üzülmeyeceksin.
İlk aşk başkadır.

Ayrıca şimdi geçmişe bakınca,değmezmiş demiyor musun ?
Yine diyeceksin.

Erkek arkadaşına açtığın konuların linkini at okusun sonra biter zaten.
Senin ki sadece alışkanlık, sevmiyorsun. Birisinin ilgisi olmadan yaşamaya alışmalısın. Kimse seninle sonsuza kadar gelmiyor.
Sen erkek arkadaşını düşünmüyorsun ki zaten, onun ilgisi olmadan yapamayacağını düşünüyorsun.
Daha fazla konu açmadan bu konuda bitir herşeyi olur mu.

unutursun bu kadar takma bence. herkes birilerini unutmak zorunda kaldı/kalıyor;sürekli oluyor bu. ilk ayrılan sen değilsin,son olmayacaksın,en fazla acıyı da sen çekmiyorsun biraz mantıklı olmaya bak. atlatırsın üzülme canım. Daha büyük derdin olmasın bu ne ki..

Arkadasim neden bu kadar zoruluyosun ki ? Sevmiyorum diyosun aski bulamadim ask deyince icim burkuluyor hic heyecanlanamadim onunla bulusmaya giderken diyosun..sevgilinin isini begenmiyosun elestiriyosun opmek istemiyosun daha neyi bekliyosunn illa evlenip ayrilmak mi canin istiyo aliskanlik sadece seninki.. Baska birini bulamam diye bu kadar korkma ya dunyada sana bakicak.erkek vardir mutlaka hemde sana aski tattiracak gozlerinin icini parlatacak biri..vazgec artik sundan

Back
X