- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç duymadım o hareket nasıl birşeymiş bilmiyorum ilginç ama kulak misafiri olduğun kiişikeri tanımıyormusun soramazmıydın?İyi akşamlar kızlar. Geçenlerde bayanlar arası bir konuşmaya kulak misafiri oldum. Konuşmayı aklımda kaldığı kadarıyla doğrudan aktarıyorum
"Büyük eltimim çocuğu olmuyordu, küçük eltim de artık anne olmak istiyordu. Sonra büyük eltim bir hareket gösterdi böyle yap çocuğun olur diye. Duyduk ki ikisi de hamile kalmış"
Bu hareket hakkında bir şey duyan gören bilen varsa allah rızası için bizimle de paylaşsin... Gerçekten var mı böyle bir hareket, varsa nasıl... Kafamda deli sorular yine... yeniden...
İlginç bir bilgi.. :) yüzüstü yatinca dökülmez mi amaAyaklarini havaya dikmekten bahsediyorlardir belki. Yada afedersiniz burda okumustum iliskiden sonra esi ayaklarndan tutup dikiyormus salliyormus falan
Bir tanede benden olsun mumkunse tam o anda eger yapamazsanz biter bitmez yuz ustu yatin ve o sekilde bekleyin. Benim son ay oyle olmustu ve sabah 5te kalkin![]()
Yok tam tersi sirt ustu yattigmda benm hemen geri cikiyordu yastik fln koyana kadar yarisi gidiyodu zaten. Ama boyle cikmadigini farkettim.İlginç bir bilgi.. :) yüzüstü yatinca dökülmez mi ama![]()
Öyle mi hamile kaldın pekiYok tam tersi sirt ustu yattigmda benm hemen geri cikiyordu yastik fln koyana kadar yarisi gidiyodu zaten. Ama boyle cikmadigini farkettim.
Evet o ay kaldim ama tabiki kesin ondan diyemem. Ama onu o ay denemistim sadece. Denemekte fayda varÖyle mi hamile kaldın peki
Yaaa darısı başıma diyelim o zaman inşallah :))Evet o ay kaldim ama tabiki kesin ondan diyemem. Ama onu o ay denemistim sadece. Denemekte fayda var![]()
Aminn insaallah Allah saglikla en hayirli zamanda nasip etsin.Yaaa darısı başıma diyelim o zaman inşallah :))
Maşallah çok şanslısın :)Muhtemelen ayaklar havaya yarım saat bi de bel altına yastık koyarak bende öyle yapmıştım gerçi yapmasam da tutacağına emindim yine de içgüdüsel sanırım öyle yaptım ve ilk denemede oldu
Aminnnn inşallah... Beklemeye derman kalmadı artık...Aminn insaallah Allah saglikla en hayirli zamanda nasip etsin.![]()
Bir sorun.varmi canim? Yoksa sebepsiz miAminnnn inşallah... Beklemeye derman kalmadı artık...![]()
Valla benim durum biraz karışık ama özet olarak sebepsiz diyebiliriz :)Bir sorun.varmi canim? Yoksa sebepsiz mi
Anladm canim. Insaallah en kisa zamanda istedigin gibi olur hersey. Bende sorun vardi esimde de vardi ve zaman problemimiz de vardi 1 yilin sonunda tuttu cok sukur. Caba gostermeden olmadi bizimki :) Allah isteyen herkese nasip etsin.hayirlisiylaValla benim durum biraz karışık ama özet olarak sebepsiz diyebiliriz :)
İnşallahAnladm canim. Insaallah en kisa zamanda istedigin gibi olur hersey. Bende sorun vardi esimde de vardi ve zaman problemimiz de vardi 1 yilin sonunda tuttu cok sukur. Caba gostermeden olmadi bizimki :) Allah isteyen herkese nasip etsin.hayirlisiyla
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. Bende öyle bir durum yok şükür ki, hsg çekilmiştim, oradan biliyorum.Merhabalar, rahim tersliği olan kişilerin yüzüstü yatması öneriliyor. Sırt üstü yattığım zaman herşey akıp gidiyordu bende de. Doktorlar rahim tersliğinin hamile kalmaya engel olmadığını söylüyorlar. Tıbben imkansız deil ama ne yazık ki hamile kalabilmek çok zor oluyor. Bu Arada çoğu doktor rahim tersliğinden söz etmiyor. Sanırım 7. Doktorum söylemişti Denediğimiz ilk ay başarılı Olmuştuk. Hamileliğimi devam ettirememe durumum var Ne yazık ki. 3 düşük yaşadım. Bugün yine çatlatma iğnesi denedik. Bakalım herşeyin hayırlısı