Hepinize evlatlarinizla huzur dolu bir omur diliyorum ve konuya giriyorum ; sizce mukemmel anne var mi ? Varsa mukemmel anne ne demek ? Benim 4 yasinda bir kizim var bu sene kayitlar doldugu icin veremedim krese ee haliyle surekli benimle beraber hava guzel oldukca dsari cikariyorum parka gidiyoruz her gun istisnasiz masal okuyoruz saklambac ebelemece vs yarim saat oynuyorum ama surekli bir canim sikildi anneeee modunda kizim yaa ben cok merak ediyorum bu birtek benim kizimda mi var yoksa benim gbi olanlarda var mi ? Ben yetemiyormuyum cocuguma diye surekli sorguluyorum kendimi ve bunalima girmis durumdayim vicdan azabi cekiyorum kizim bna sikildim anneee deyince kendime 1 saat ayiramiyorum gun icinde hep dipdibeyiz egitici oyuncaklar aldim boyama kitaplari yazi tahtasi ilgi cekici hersey elinde kizimin ama yok yok.bir turlu memnun olmayan bir cocuk surekli yakama yapisip agliyor tv bile izleyemiyorum 5 dk yaa 5 dk dsari cikariyorum surekli bir aglama modunda onu istiyor bunu istiyor her gordugunu istiyor ben napiyorum nerde yanlis yapiyorum duzeltmem greken ne ? Bir yardimci olun yaa valla deliricem artik hicbir sekilde memnun edemiyorum siz napiyorsnuz nasil vakit geciriyirsnz evlatlarinizla ? ( Bir aktiviteye yzdr falan diyen olursa diye yaziyorum yasadigim yer kucuk bir ilce yok oyle bir yer arastirdim ama yok

yarim gunluk kreste yok hep tam gun

zaten dolu oldugu icin almiyorlarda

kardesi de yok kizimin acikcasi bir cocuk daha istemiyorum

napicam ben