Gerçekten çok mu mutlu?

Siz de numaradan aşırı mutlu olun.Gözüne gözüne sokun bunu.Bakalım ne yapacak?
Ben yapıyorum. Numaradan çok mutlu görünüyorum. Arkadaşlarımla takılıyorum. Önceden kinleniyordu. Sonra konuşmadık bir müddet. Sonra barıştık, arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sonra birden bire yine kinlendi bana. Hiçbirşey yokken. Sonra kendi kendine gelip barıştı. Gitmem kesinleştikten sonra çok iyi davranmaya başladı. Şu son zamanlar çok muhabbetli bana karşı. Keyfi de yerinde. Bir de dengesiz yani. Bir gün hasta olduğumu söylüyorum. Üzerinden 1 ay geçiyor aaaa hastaymışsın diyip tavsiyelerde bulunmaya başlıyor.

Bu kadar dengesiz ise uğraşmayın o zaman.Böylelerinden kimseye hayır gelmiyor.Hasta ederler insanı.Başka ilişki aramak yerine kendinize hedefler koyun.Kitap okuyun mesela.Spor yapın.Yeni yerler gezin.İnsanlara odaklanmayı bırakınca hayat çok daha güzel,tatminkar.Odağınızı değiştirin.

Aynen şu bir haftayı da hayırlısıyla bir geçireyim. Sonra inş güzel şeyler olsun.

Çözmüştür problemlerini ya da kabullenmiştir. Hayatında mutlu edecek değişiklikler olmuştur falan filan. İnsanların ömür boyu aynı modda olmasını bekleyemeyiz.
Öyle belki de. Bilemiyorum. Ama işte ben de mutlu olayım diyorum olmuyor. Neyse artık. Şu haftayı da bir atlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…