• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok safım, tutamadım kendimi! Mesaj attım ona..

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
kızlar meraba çok üzgünüm :((
bi aptallık ettim yine tutamadım kendimi bi an duygusala bağladım eski sevdiğime mesaj attım. çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde içimde korku da var. Neden attım ya :(( ya ters tepki verirse.. Ona seni unutamadım dedim ne yapmalıyım keşke atmasaydım inşallah kötü birşey söylemez.:14::14::14:

Son düzenleme:
kızlar meraba çok üzgünüm :((
bi aptallık ettim yine tutamadım kendimi bi an duygusala bağladım eski sevdiğime mesaj attım. çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde içimde korku da var. Neden attım ya :(( ya ters tepki verirse.. Ona seni unutamadım dedim ne yapmalıyım keşke atmasaydım inşallah kötü birşey söylemez.:14::14::14:
üzülme bir şey olmaz. olumlu bi cevap alamazsan da olumsuz bişey de söyleyeceğini sanmıyorum eğer kötü bi şekilde ayrılmadıysanız.

seviorsan neden söylemekten çekiniorsun ki,sevmek kadar güzel bişi var mı.gurur duyman lazım kendinle...ne derse desin çok takma bence,geçer herşey.o giderse hakeden gelir seni.:54:

seviorsan neden söylemekten çekiniorsun ki,sevmek kadar güzel bişi var mı.gurur duyman lazım kendinle...ne derse desin çok takma bence,geçer herşey.o giderse hakeden gelir seni.:54:

bilmiyorum. kötü bişiy duymaktan korkuyorum galiba. onun merhametsiz olduğunu biliyorum. sevgi dilenir gibi oldum :14::14:

mjı okuduktan sonra adamın sana donecegı varsada donmez , koltukları kabarmıştır sımdı heyyt be benı unutamamıs falan dıe ..ustelıkte kotu ayrılmıssınız

İçinde olanı söylemişsin tutmamışsın diyeceğim ama malesef yapmak istesek de yapmamamız gereken şeyleroluyor.

Özellikle böyle şeylerde erkek adım atmalı diye düşünüyorum. Malesef kız yaptığında adı gurursuzluk basitlik oluyor(öyle değil tabiki) ve kıymetin daha az biliniyor.

Keşke zayıf anınız olduğunu düşünüp tutsaydınız kendinizi. Umarım sizin hayrınıza olur.

Aradan 1,5 sene geçmiş unutamadığın hoşuna gider...Ama unutturacak birini bulamadığını yanlızlıktan attığıı düşünür yanlızsa belki bi ihtimal arar ama istediği gibi olmaz

İçinde olanı söylemişsin tutmamışsın diyeceğim ama malesef yapmak istesek de yapmamamız gereken şeyleroluyor.

Özellikle böyle şeylerde erkek adım atmalı diye düşünüyorum. Malesef kız yaptığında adı gurursuzluk basitlik oluyor(öyle değil tabiki) ve kıymetin daha az biliniyor.

Keşke zayıf anınız olduğunu düşünüp tutsaydınız kendinizi. Umarım sizin hayrınıza olur.

keşke:14::14: attıktan sonra çok pişman oldum :14: ne desem napsam :14:

geriye döndüremezsiniz mesajı. yanlişlıka oldu sana geldi desen bu kez de no.yu silmemiş olduğundan ele verirsin. Keza inanılır olamz zaten. Bence yine de yaptığınıza pişman olmayn, ama ümitlenmeyin de.

Herkes farklı galiba 1.5 yıl önce biten bi ilişkim olsa,ondan zerre parça kalmaz bende.
Ailem arkadaşlarım çevrem yaşantım derken oyalanacağım çok şey var. O kadar süre hala yara taşımam

keşke:14::14: attıktan sonra çok pişman oldum :14: ne desem napsam :14:

aradan epey zaman geçmiş nasılsa eğer cevap yazarsa başkasına yollarken yanlışlıkla oldu dersiniz .tabi mesaj atarken onun ismini belirtmediyseniz.size dönmek isterse bir vesile olmuş olur mesajınız.

Olacağı varmış sıkma canını..
Mesaj attığında pişman olduğunu gördün en azından bir daha atmazsın..
Cevap attı mı ? :97:

Son düzenleme:
Back
X