- 20 Şubat 2010
- 32.924
- 6.268
- 773
- Konu Sahibi altinerpinar
Cevap gelmedi mi acaba daha sonradan, çok merak ettim.
Konu sahibi ortalarda yok. :s
Konu sahibi ortalarda yok. :s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]cevap gelmedi mi acaba daha sonradan, çok merak ettim.
Konu sahibi ortalarda yok. :s[/ı]
bence eğer çok sevgili baabında yazmadıysanız arkadaşvari bir yöne döndürebilirsiniz.
hani uzun süredir haberini almıyorum işte okulunu bitirdin mi vs yanlış anlama başka bi iletişim kurmak için atmıyorum bu mesajı sonuçta işte ... yıl beraber vakit geçirdik aklıma geldin hayatında herşey yolunda mı merak ettim kötü bi şekilde ayrılmıştık aramızda kötü bişey şeklinde sonuçlanmasın istedim vs gibi döndürebilirsin :) ama yer mi bilmem. anladın işte
ama bana kalırsa 1 buçuk yıl da geçmiş cevap da vermediyse onun numarasını silmek için iyi bir zaman:))
bence karamsar olma iyi yapmışsın.içinde olanı dışa vurmak istemişsin.bu senin sevgini ve cesaretini gösterir.en azından cevap vermezse bittiğinden iyice emin olmuş olursun.attığın mesajla sende acaba birgün döner mi umudu olduğu çok açık.cevap vermezse artık sende önüne bakar hayatına yeni gireceklere merhaba dersin.içinde bırakmadığın iyi olmuş :)
[ı][sıze="3"]en azindan bu isten bisey cikmayacagini anlamana yaradi bu mesaj.bir musibet bin nasihattan hayirlidir.seni ayriliktan birkac gun veya bir kac ay sonra aramadigina gore coktan baska limanlara yelken acmistir bile.yedekte olmaya izin verme[/sıze][/ı]
boşver canımcım hiç üzme kendini.. içinde kalmadı işte.. acabalar yok en azından artık kafanda... ardına bile bakma yürü.. boşver.. senin sevgini hak etmiyormuş işte..çok haklısın içimde kalmadı gördüm neyin ne olduğunu.. çok şükür..
ah be qülüm
bence cevap vermezse atma bir daha mesaj koltuklarını kabartmaya hiç qerek yok zaten aklında olsaydın mutlaka o mesajı karşılıksız bırakmazdı demek ki sana karşı içinde pek birşey yok unutmaya çalışsan iyi edersin :)))
boşver canımcım hiç üzme kendini.. içinde kalmadı işte.. acabalar yok en azından artık kafanda... ardına bile bakma yürü.. boşver.. senin sevgini hak etmiyormuş işte..![]()
canım sen bu adam için hala üzülüyor musun?ben bikaç yıl önce bi rahatsızlık geçirdim göğsümden. kemoterapi falan ona hiç söylemedim bile bikaç ay anneannemin yanına gideceğimi söyledim. üzülmesin diye. hiç ummadığım insanlardan destek gördüm. bigün söyledim ona böyle böyle oldu diye sonra arkasına bakmadan tek cümle etmeden gitti. şimdi çok iyiyim sağlığım herşeyim yerinde atmamalıydım ama attım.. cevap vermeye tenezzül bile etmedi. eğer kanser olan o olsaydı ben canımı başımı yoluna koyardım... diliyorum işte kapımı gelsin asla affetmicem. bana bu mesajı yolladığımda koyan suçluymuşum gibi olmam oldu...
canım sen bu adam için hala üzülüyor musun?yapma Allah aşkına, lütfen!!.. bak ne kadar ş..siz bir insanmış ki hastalık durumunda bile arkasını dönüp gidecek kadar nasıl bir erkek(!) olduğunu göstermiş..
insan olan sevmediği bir insana dahi böyle durumlarda destek olur..
Lütfen senden ricam o adam için bundan sonra tek bir damla göz yaşı dökmeyeceğine söz ver!..
![]()
Anladım nasıl bir şahsiyetsiz olduğunu...sadece kendime acıyorum. onunla geçirdiğim zamanalrıma. bir daha asla olmaz. beni tanımak isteyen biri var ona şans vericem. o hala benim arkadaslarımla beni aldattığı insanalrla arkadas olmaya devam etsin. bikaç gündür bi ağrı var kolumda doktora gitmeye korkuyorum.çünkü risk grubundayım. tekrar olma yüzdesi yüksekti. niye neden üzüyorum kendimi bilmiyorum.istediğim tek şey azıcık huzur..
![]()
canım yaşın kaç merak ettim? lütfen doktoruna git.. böyle şeyler ihmale gelmez. lütfen git kontrole..![]()
ben bikaç yıl önce bi rahatsızlık geçirdim göğsümden. kemoterapi falan ona hiç söylemedim bile bikaç ay anneannemin yanına gideceğimi söyledim. üzülmesin diye. hiç ummadığım insanlardan destek gördüm. bigün söyledim ona böyle böyle oldu diye sonra arkasına bakmadan tek cümle etmeden gitti. şimdi çok iyiyim sağlığım herşeyim yerinde atmamalıydım ama attım.. cevap vermeye tenezzül bile etmedi. eğer kanser olan o olsaydı ben canımı başımı yoluna koyardım... diliyorum işte kapımı gelsin asla affetmicem. bana bu mesajı yolladığımda koyan suçluymuşum gibi olmam oldu...
canım kafana takma ama dediğim gibi fırsatını bulur bulmaz git kontrole.. Allah'ım korusun..23 yaşındayım tatlım. şuan gidemem okullar başlasın direk gidicem. annem hemen evham yapıyor. zaten oda rahatsız korkmasın şimdi. çok yazı yazdım sınav haftası diye ondan da olabilir. ateşim falan da oluyor ama emareleri düşünmüyorum şimdilik tatilim mahvolmasın ..![]()
çok yakından tanıdıgım bır cıft vardı ılıskılerıde harıka ötesıydı.özellıkle beyefendı cok cok ıı davranırdı.sanırım 5 yıl surdu.ve kzıın babası kanser oldu.kız ılk once sevgılısıne soyleıd hanı o anlayıslı adam varya gunlerce aramadı sonrada ayrıldılar..
nekadar acımasızca gelmıstı.hatta baska neden vardır bu olmaz ayrılık demıstım
ama sımdı sızıde okuyunca anladımkı erkekler sıkıntı varsa ortada yoklar![]()
sanki kendisi dünya yakışıklısı. etrafında o kadar kız var neyine, niçin bakıyorlar hiç anlayamadım zaten. iyi bi üniversitede okumak maharet olabilir ama herkes adam olamaz. olduğunu sanıyor. kabarsın koltukları ah aldığını bilmeden. çıkar birgün..inşallah sürüne sürüne benden af dilemeye gelir. o benim çok ahımı, günahımı aldı. dilerim kapıma gelir işte o zaman sen benim zor günümde yanımda değildin şimdide olmadın dicem..