• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok safım, tutamadım kendimi! Mesaj attım ona..

[ı]cevap gelmedi mi acaba daha sonradan, çok merak ettim.
Konu sahibi ortalarda yok. :s[/ı]

[sıze="3"]hayır arkadaşlar cevap falan gelmedi. Kendisi bilir. Benim bi anlık duygusallığıma denk geldi. Asla bana geri dönsün falan istemem bu saatten sonra. Zaten dün öğrendiğim şeyden sonra facebook cep numarası herşeyi sildim tamamen. özelden birileri aradı ama açamadım oda değildir zaten. Dün okuldan bi arkadasla karşılaştık bizim okuldaki bi bayan hocayla ilişkisi olmuş hemde bizim görüştüğümüz dönemde. şok oldum ağlayamadım da kastatı oldum. Sanırım bana cevap vermemekle en iyisini yaptı. Allahın sevgili kuluymuşum ben. Bi arkadası hastaymıs facebookta allah şifasını verir takma yazmış bu kadar basit onun için herşey. Merhametin m si bile yok. Ne hali varsa görsün. Yalvaramam. Yanlız hissettiğim bi andı bir daha asla olmaz...[/sıze]

Cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra adını bile hatırlamıcam onun sevmeye değer biri değilmiş.. zaten beni de hiçbişi demeden terketmişti. hiç bi açıklama yapmadan..

bence eğer çok sevgili baabında yazmadıysanız arkadaşvari bir yöne döndürebilirsiniz.
hani uzun süredir haberini almıyorum işte okulunu bitirdin mi vs yanlış anlama başka bi iletişim kurmak için atmıyorum bu mesajı sonuçta işte ... yıl beraber vakit geçirdik aklıma geldin hayatında herşey yolunda mı merak ettim kötü bi şekilde ayrılmıştık aramızda kötü bişey şeklinde sonuçlanmasın istedim vs gibi döndürebilirsin :) ama yer mi bilmem. anladın işte

ama bana kalırsa 1 buçuk yıl da geçmiş cevap da vermediyse onun numarasını silmek için iyi bir zaman:))

ona hiçbi açıklama yapmak zorunda da değilim. sadece yapmamam gerekiyodu. kötü bi cevap gelirse kendimi suçlayacaktım üzülecektim bianlık duyguma yenildiğim için :14::14: çok değer vemeyecekmişsin birine, seni sevenle olmak daha doğruymuş anladım. :43:

bence karamsar olma iyi yapmışsın.içinde olanı dışa vurmak istemişsin.bu senin sevgini ve cesaretini gösterir.en azından cevap vermezse bittiğinden iyice emin olmuş olursun.attığın mesajla sende acaba birgün döner mi umudu olduğu çok açık.cevap vermezse artık sende önüne bakar hayatına yeni gireceklere merhaba dersin.içinde bırakmadığın iyi olmuş :)

çok haklısın içimde kalmadı gördüm neyin ne olduğunu.. çok şükür..

Son düzenleme:
[ı][sıze="3"]en azindan bu isten bisey cikmayacagini anlamana yaradi bu mesaj.bir musibet bin nasihattan hayirlidir.seni ayriliktan birkac gun veya bir kac ay sonra aramadigina gore coktan baska limanlara yelken acmistir bile.yedekte olmaya izin verme[/sıze][/ı]

evet onun yedeğinde baya bi kişi vardır. Ben olamam kendime yakıştıramam bu durumu. Arkadaşların da dediği gibi sevmiş olsaydı şimdi bu durumda olmazdık

Son düzenleme:
ah be qülüm
bence cevap vermezse atma bir daha mesaj koltuklarını kabartmaya hiç qerek yok zaten aklında olsaydın mutlaka o mesajı karşılıksız bırakmazdı demek ki sana karşı içinde pek birşey yok unutmaya çalışsan iyi edersin :)))

sanki kendisi dünya yakışıklısı. etrafında o kadar kız var neyine, niçin bakıyorlar hiç anlayamadım zaten. iyi bi üniversitede okumak maharet olabilir ama herkes adam olamaz. olduğunu sanıyor. kabarsın koltukları ah aldığını bilmeden. çıkar birgün..inşallah sürüne sürüne benden af dilemeye gelir. o benim çok ahımı, günahımı aldı. dilerim kapıma gelir işte o zaman sen benim zor günümde yanımda değildin şimdide olmadın dicem..

boşver canımcım hiç üzme kendini.. içinde kalmadı işte.. acabalar yok en azından artık kafanda... ardına bile bakma yürü.. boşver.. senin sevgini hak etmiyormuş işte..:63::63:

ben bikaç yıl önce bi rahatsızlık geçirdim göğsümden. kemoterapi falan ona hiç söylemedim bile bikaç ay anneannemin yanına gideceğimi söyledim. üzülmesin diye. hiç ummadığım insanlardan destek gördüm. bigün söyledim ona böyle böyle oldu diye sonra arkasına bakmadan tek cümle etmeden gitti. şimdi çok iyiyim sağlığım herşeyim yerinde atmamalıydım ama attım.. cevap vermeye tenezzül bile etmedi. eğer kanser olan o olsaydı ben canımı başımı yoluna koyardım... diliyorum işte kapımı gelsin asla affetmicem. bana bu mesajı yolladığımda koyan suçluymuşum gibi olmam oldu...

ben bikaç yıl önce bi rahatsızlık geçirdim göğsümden. kemoterapi falan ona hiç söylemedim bile bikaç ay anneannemin yanına gideceğimi söyledim. üzülmesin diye. hiç ummadığım insanlardan destek gördüm. bigün söyledim ona böyle böyle oldu diye sonra arkasına bakmadan tek cümle etmeden gitti. şimdi çok iyiyim sağlığım herşeyim yerinde atmamalıydım ama attım.. cevap vermeye tenezzül bile etmedi. eğer kanser olan o olsaydı ben canımı başımı yoluna koyardım... diliyorum işte kapımı gelsin asla affetmicem. bana bu mesajı yolladığımda koyan suçluymuşum gibi olmam oldu...
canım sen bu adam için hala üzülüyor musun?:53: yapma Allah aşkına, lütfen!!.. bak ne kadar ş..siz bir insanmış ki hastalık durumunda bile arkasını dönüp gidecek kadar nasıl bir erkek(!) olduğunu göstermiş..:41::41: insan olan sevmediği bir insana dahi böyle durumlarda destek olur..:19: Lütfen senden ricam o adam için bundan sonra tek bir damla göz yaşı dökmeyeceğine söz ver!..:5:

canım sen bu adam için hala üzülüyor musun?:53: yapma Allah aşkına, lütfen!!.. bak ne kadar ş..siz bir insanmış ki hastalık durumunda bile arkasını dönüp gidecek kadar nasıl bir erkek(!) olduğunu göstermiş..:41::41: insan olan sevmediği bir insana dahi böyle durumlarda destek olur..:19: Lütfen senden ricam o adam için bundan sonra tek bir damla göz yaşı dökmeyeceğine söz ver!..:5:

Anladım nasıl bir şahsiyetsiz olduğunu... :14: sadece kendime acıyorum. onunla geçirdiğim zamanalrıma. bir daha asla olmaz. beni tanımak isteyen biri var ona şans vericem. o hala benim arkadaslarımla beni aldattığı insanalrla arkadas olmaya devam etsin. bikaç gündür bi ağrı var kolumda doktora gitmeye korkuyorum.çünkü risk grubundayım. tekrar olma yüzdesi yüksekti. niye neden üzüyorum kendimi bilmiyorum.istediğim tek şey azıcık huzur..:14::14::14:

Anladım nasıl bir şahsiyetsiz olduğunu... :14: sadece kendime acıyorum. onunla geçirdiğim zamanalrıma. bir daha asla olmaz. beni tanımak isteyen biri var ona şans vericem. o hala benim arkadaslarımla beni aldattığı insanalrla arkadas olmaya devam etsin. bikaç gündür bi ağrı var kolumda doktora gitmeye korkuyorum.çünkü risk grubundayım. tekrar olma yüzdesi yüksekti. niye neden üzüyorum kendimi bilmiyorum.istediğim tek şey azıcık huzur..:14::14::14:

canım yaşın kaç merak ettim? lütfen doktoruna git.. böyle şeyler ihmale gelmez. lütfen git kontrole..
:50::50:

canım yaşın kaç merak ettim? lütfen doktoruna git.. böyle şeyler ihmale gelmez. lütfen git kontrole..
:50::50:

23 yaşındayım tatlım. şuan gidemem okullar başlasın direk gidicem. annem hemen evham yapıyor. zaten oda rahatsız korkmasın şimdi. çok yazı yazdım sınav haftası diye ondan da olabilir. ateşim falan da oluyor ama emareleri düşünmüyorum şimdilik tatilim mahvolmasın ..:14::14:

çok yakından tanıdıgım bır cıft vardı ılıskılerıde harıka ötesıydı.özellıkle beyefendı cok cok ıı davranırdı.sanırım 5 yıl surdu.ve kzıın babası kanser oldu.kız ılk once sevgılısıne soyleıd hanı o anlayıslı adam varya gunlerce aramadı sonrada ayrıldılar..
nekadar acımasızca gelmıstı.hatta baska neden vardır bu olmaz ayrılık demıstım
ama sımdı sızıde okuyunca anladımkı erkekler sıkıntı varsa ortada yoklar:5::5:

23 yaşındayım tatlım. şuan gidemem okullar başlasın direk gidicem. annem hemen evham yapıyor. zaten oda rahatsız korkmasın şimdi. çok yazı yazdım sınav haftası diye ondan da olabilir. ateşim falan da oluyor ama emareleri düşünmüyorum şimdilik tatilim mahvolmasın ..:14::14:
canım kafana takma ama dediğim gibi fırsatını bulur bulmaz git kontrole.. Allah'ım korusun..:59:

çok yakından tanıdıgım bır cıft vardı ılıskılerıde harıka ötesıydı.özellıkle beyefendı cok cok ıı davranırdı.sanırım 5 yıl surdu.ve kzıın babası kanser oldu.kız ılk once sevgılısıne soyleıd hanı o anlayıslı adam varya gunlerce aramadı sonrada ayrıldılar..
nekadar acımasızca gelmıstı.hatta baska neden vardır bu olmaz ayrılık demıstım
ama sımdı sızıde okuyunca anladımkı erkekler sıkıntı varsa ortada yoklar:5::5:

zor gelir iyilik yapmak erkeklere. iki güzel kaş göz yeter onlara maneviyat onlar için ikinci planda. insan kendi kendine yetebiliyormuş bunu öğrendim. ve gerçkten bundan sonra beni sevenle olmak istiyorum. bunu da zaman gösterecek..

Amannnnnnnnn boşver. Bak yaz geldi, her yer cıvıl cıvıl .tatilede gidecekmişsin zaten...bakarsın bir yaz aşkı başlar.hem ne demişler bir şeyin olmasını çok istemene rağmen olmuyorsa ya hakkında hayırlısı değildir, yada daha iyisi olacağı için olmuyordur....

sanki kendisi dünya yakışıklısı. etrafında o kadar kız var neyine, niçin bakıyorlar hiç anlayamadım zaten. iyi bi üniversitede okumak maharet olabilir ama herkes adam olamaz. olduğunu sanıyor. kabarsın koltukları ah aldığını bilmeden. çıkar birgün..inşallah sürüne sürüne benden af dilemeye gelir. o benim çok ahımı, günahımı aldı. dilerim kapıma gelir işte o zaman sen benim zor günümde yanımda değildin şimdide olmadın dicem..

Seni üzdüyse merak etme .. cezasız kalmıyorlar... beni üzen biri vardı.. şimdi %90 yine yalnız... mutlu olama demen yeterliii.. gönlünden onun ismi geçtiğinde b"ben çok mutsuz oldum.. onunda benim gibi aynı acıları tatmasını istiyorum... "ben 2 kere aynı dua yı ettim .. 2 günde etkisini gösterdi...

Allah büyük .. sende sevgili kulusun.. herşey bittikten sonra öğrenmişsin.. ozaman öğrenseydin daha .ok üzülecektin..şimdi 1 sene geçmiş...

Yoluna bak.. kalbini ferah tut.. keşke dmeyeceksin artık..

Bu cümleyi çok benimsedim. yapıştırdım ekrana sıkıntılanınca bunu okuyorum... tavsiye ederim...
Felsefen bu olsun :34:

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

[ Şems-i Tebrizi ]

Back
X