- Konu Sahibi altinerpinar
yanlislikla attim demeyin bence hic inandirici olmaz, bir bucuk senedir kullanmadiginiz numara.. el aliskanliginin coktan gitmesi gerekir bu zamanda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlislikla attim demeyin bence hic inandirici olmaz, bir bucuk senedir kullanmadiginiz numara.. el aliskanliginin coktan gitmesi gerekir bu zamanda..
En azindan bu isten bisey cikmayacagini anlamana yaradi bu mesaj.Bir musibet bin nasihattan hayirlidir.Seni ayriliktan birkac gun veya bir kac ay sonra aramadigina gore coktan baska limanlara yelken acmistir bile.Yedekte olmaya izin verme
bence eğer çok sevgili baabında yazmadıysanız arkadaşvari bir yöne döndürebilirsiniz.
hani uzun süredir haberini almıyorum işte okulunu bitirdin mi vs yanlış anlama başka bi iletişim kurmak için atmıyorum bu mesajı sonuçta işte ... yıl beraber vakit geçirdik aklıma geldin hayatında herşey yolunda mı merak ettim kötü bi şekilde ayrılmıştık aramızda kötü bişey şeklinde sonuçlanmasın istedim vs gibi döndürebilirsin :) ama yer mi bilmem. anladın işte
ama bana kalırsa 1 buçuk yıl da geçmiş cevap da vermediyse onun numarasını silmek için iyi bir zaman:))
iyi yapmışsın boş ver.. unutamadıysan unutamadım de yani ne var ki buna? eski sevgilinmiş ne de olsa..kızlar meraba çok üzgünüm(
bi aptallık ettim yine tutamadım kendimi bi an duygusala bağladım eski sevdiğime mesaj attım. çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde içimde korku da var. Neden attım ya( ya ters tepki verirse.. Ona seni unutamadım dedim ne yapmalıyım keşke atmasaydım inşallah kötü birşey söylemez.
![]()