• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok safım, tutamadım kendimi! Mesaj attım ona..

yanlislikla attim demeyin bence hic inandirici olmaz, bir bucuk senedir kullanmadiginiz numara.. el aliskanliginin coktan gitmesi gerekir bu zamanda..

bence karamsar olma iyi yapmışsın.içinde olanı dışa vurmak istemişsin.bu senin sevgini ve cesaretini gösterir.en azından cevap vermezse bittiğinden iyice emin olmuş olursun.attığın mesajla sende acaba birgün döner mi umudu olduğu çok açık.cevap vermezse artık sende önüne bakar hayatına yeni gireceklere merhaba dersin.içinde bırakmadığın iyi olmuş :)

En azindan bu isten bisey cikmayacagini anlamana yaradi bu mesaj.Bir musibet bin nasihattan hayirlidir.Seni ayriliktan birkac gun veya bir kac ay sonra aramadigina gore coktan baska limanlara yelken acmistir bile.Yedekte olmaya izin verme

Son düzenleme:
En azindan bu isten bisey cikmayacagini anlamana yaradi bu mesaj.Bir musibet bin nasihattan hayirlidir.Seni ayriliktan birkac gun veya bir kac ay sonra aramadigina gore coktan baska limanlara yelken acmistir bile.Yedekte olmaya izin verme

bence de yedek olmamalısın hiç bir zaman
içinde kalmaması daha iyi olmuş en azından geri dönmese dahada soğursun ondan
ama ya birde geri dönerde bende derse ???

Geçmişe döndüğümüzde hiçbir şey düşündüğümüz gibi olmuyor. Bir insanı değişmesini beklemek de anlamsız ne diyorlar hiç bir erkeğin değişmesini beklemeyin kütük tersten okununca da kütüktür. Yani diyeceğim o ki kendine yeni bir sayfa aç geçmişe bir çizgi at.

ah be qülüm
bence cevap vermezse atma bir daha mesaj koltuklarını kabartmaya hiç qerek yok zaten aklında olsaydın mutlaka o mesajı karşılıksız bırakmazdı demek ki sana karşı içinde pek birşey yok unutmaya çalışsan iyi edersin :)))

bende bi benzerini yaşamıştım 6 ay hiç konuşmadık ve numarımı değiştirdim hem numaramı öğrens,n diye hemde merak ettiğim için msj attım ama ben direk seni unutmadım demedim keşke sende öyle demeseydin erkekler onları çok seven kızları çantada keklik görüyolar değer vermiyolar

KOLAY KAZANILAN ŞEY NE OLURSA OLSUN DEĞERSİZDİR.kendini bundan sonra ağırdan sat canım seni unutanı sende unut ve asla ilk adımı sen atma erkek atsın

bence eğer çok sevgili baabında yazmadıysanız arkadaşvari bir yöne döndürebilirsiniz.
hani uzun süredir haberini almıyorum işte okulunu bitirdin mi vs yanlış anlama başka bi iletişim kurmak için atmıyorum bu mesajı sonuçta işte ... yıl beraber vakit geçirdik aklıma geldin hayatında herşey yolunda mı merak ettim kötü bi şekilde ayrılmıştık aramızda kötü bişey şeklinde sonuçlanmasın istedim vs gibi döndürebilirsin :) ama yer mi bilmem. anladın işte

ama bana kalırsa 1 buçuk yıl da geçmiş cevap da vermediyse onun numarasını silmek için iyi bir zaman:))

bence eğer çok sevgili baabında yazmadıysanız arkadaşvari bir yöne döndürebilirsiniz.
hani uzun süredir haberini almıyorum işte okulunu bitirdin mi vs yanlış anlama başka bi iletişim kurmak için atmıyorum bu mesajı sonuçta işte ... yıl beraber vakit geçirdik aklıma geldin hayatında herşey yolunda mı merak ettim kötü bi şekilde ayrılmıştık aramızda kötü bişey şeklinde sonuçlanmasın istedim vs gibi döndürebilirsin :) ama yer mi bilmem. anladın işte

ama bana kalırsa 1 buçuk yıl da geçmiş cevap da vermediyse onun numarasını silmek için iyi bir zaman:))

arkadas hakli canim, cvp verirse bir sekilde dondurursun, hem bir bucuk yil gecmis, ozmndan bu zamana aramadiysa demek ki baska yelkenler acti tahminen. Seviyorsa hala tekrar aramiyacak kdr utangac degildir herhalde. Bosver canim takma kafana yasamana devm et, cvp verirse dondurursun lafi. Sakin kendini ele verme......

Yapmaman gereken bir şeymiş ama oluvermiş, artık üzülmenin anlamı yok.
Kendini saf gibi hissetme; eski sevgilin yazdığın mesajı okuduğunda 'aa bu da ne saf kızmış' demez herhalde.
Belki hoşuna da gitmiştir.
Bazen herkeste olur bu durum; eski sevgili gelir akla ve bir delilik yapıp iletişim kurmaya ya da içimizi dökmeye çalışırız ama sabretmek lazım, geçici bir süreç oluyor o. ://

Canim sen mesaj yazmis,duygularini aktarmissin..en azindan son kez icin denemissin..
O ise hic cevap yazmamakla bence sana son iyiligi yapmis..boylelikle onu tamamen aklindan,gonlunden sil gitsin, hatta sana ulasabilecegi tum kapilari da kapat derim...

Bana da aylar sonra eski sevgilim mesaj atmıştı.
Numarasını silmiştim çoktan ama insan hatırlıyor kim olduğunu sonuçta.
Numarasını silmiş olsa bile kim olduğunu çıkarır mesajdan bence.

Son düzenleme:
kızlar meraba çok üzgünüm :((
bi aptallık ettim yine tutamadım kendimi bi an duygusala bağladım eski sevdiğime mesaj attım. çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde içimde korku da var. Neden attım ya :(( ya ters tepki verirse.. Ona seni unutamadım dedim ne yapmalıyım keşke atmasaydım inşallah kötü birşey söylemez.:14::14::14:
iyi yapmışsın boş ver.. unutamadıysan unutamadım de yani ne var ki buna? eski sevgilinmiş ne de olsa..:65:

Neyse olmuş bir kere.üzülmenin veya pişmanlığın faydası olmaz. Bu kadar zaman geçmiş.Olsaydı bu zamana kadar olurdu zaten.Asla gerşye dönüp bakma.

Back
X