• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten deger veriyor mu yoksa yalnizliktan mi ???

asikilemasuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
14
5
1
31
5 yıl önce 3 aylık bir iliskim vardı sonra bitti ilişkimiz o kişi beni unutamamis. Sanırım barışmak istiyor. Yakışıklı ozguvenli cevresindede birsürü insan birsürü kız var zaten mesleği gereği inanlarla icli disli hep , sosyal birisi, kimseyi bulamadığı için mi bana sario die dusunuyorm ama yalniz olacak bir hayatida yok. Sizce gerçekten değer veriyor mu yoksa kimseyi bulamadığı için mi?

5 yıl uzun bi süre bu sure ıcınde coğu kızla tanışmıstır görüşmüştür.Ya unutmadı yada istedıgını bulamadı en iysi sendin hayatına gırenlerın ıcınde..Bunu ancak ona bi şans verırsen konusursan anlrsn dıye dusunuyorum.Ona sor en iysi

5 yil once 3 ay kadar kisa surmus.simdi degisen ne oldu? siz mi ayrilmak istemistiniz o zamanlar belki gurur yapmistir,belkide yarim kaldigi icin unutamamistir..bunu siz anlayamazsaniz kimse anlayamaz ki.adami taniyan sizsiniz biz nedesek havada kalir bence.hakkinizda hayirlisi

3 ayda pek bırsey paylasım olmadıgından yada oyle tahmın edıyorum su anda onu gecmıse gore yargılayamayın yenı tanısıyo gıbı karar verın unutamasa o asamada sıze bın kez yazardı 5 yıl sonra degıl ondan yenı bırıyle tanıstıgınızdakı olaylar gıbı degerlendırmenızı tavsıye ederım.

benim ilk sorum 5 yıl sonra sizi bir yerde karşılaşmadan görmeden kendi mi aradı yoksa bir yerde denk geldiniz sonrasında mı aradı?
ve ilişkiniz neden bitti?

3 aylık ilişki gayet kolay unutulur her gun beraber olsanız gorusseniz bile. Deli divane aşık olmus olsa ve akli başına gelmis olsa da bu 5 yıl sonra olmazdi en fazla 1 yil sonra geri donse unutamamis derdik

Back
X