gercekten derdim var :((((

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu

Ailesinden dolayi esine neden surat yapiyorsunki? Onun elinde olan ne? Cikip ailesine verin parayi diyip kavga etse, mutlumu olucan? Eger böyle biseyden mutlu olucaksan, asil sorun orda baslar.
Uni mezunuymussun, büyük ihtimal suan ugrastigin birsey olmadigi icin, cevrende ne oluyor ne bitiyor onlarla ugrasiyosun. Kendine daha faydali olucak bi ugras bul.

Ücretin azlığına çokluğuna bakma işe gir.iş bulamadığın dönem için bir meşgale bul kendine ve bu meşgale de çocuk yapmak olmasın.boş insan sorun üretir unutma.
En önemlisi evliliğin iyice oturana kadar çocuk yapma,korun.

Bunların hepsi boşluktan..iş bulmasan da kendini oyalayacak bisiler bul ...ben de izinliyim şuan ...ama dırdır etmemeye calisiyorum..aslinda yapilacak cok sey var ve zaman bol...ahhh şu tembellik olmasa...yemek yap, kitap oku bi amac belirle ona calıs kpss veya yds gibi...ben de başlıcam da bi türlü başlayamadım...tembeliz vesselam..

Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Her aile yardım etmiyor ya da edemiyor ne demek karşıma niye çıktın , olan olmuş hayatta hersey para değil azcık pozitif olun hayat arkadaşınız yanınızda ki daha 3 aylık evlisiniz herseyi bukadar çabuk tüketmeyin

Herkes yaşıyor bişeyler. Bu evlilik hır gür mü gitsin, güllük gülüstanlık mı gitsin istiyorsun ona karar ver. Ha bi de bi süre sonra suratsız karısından soğuyup aynı şekilde kırıcı olmaya başlama ihtimali yüksek bir koca yaratmak mı istersin, güler yüzlü karısını hergün daha çok sevecek, daha çok bağlanacak onu daha çok mutlu etmeye çalışacak bir eş mi? Olan olmuş, ayrılıcam niyetinde değilsen silkin, evlilik bu 5 karış suratla gitmez. Kimleyse sorunun onunla arana koyarsın mesafe, ama en büyük hata, elinin altında diye başkasının suçunun cezasını eşe ödetmeye çalışmak. Sonra adam da patlayacak. Eeeh! Diyecek. Ne geçimsizsin. Anam bacım haklı. Kusura bakma ama olacak olan bu. Unut. Sil kafandan. Kendi kendinle kavga edip duruyorsun değilmi karşına ailesinin hayalini alarak. Bırak bunu. Kocanı getir aklına. Bu ilişki 1 günlük 1 haftalık değil. Ben bu adamla ömür geçiricem nasipse de kendine. Kaç gün surat edicem kaç gün kavga edicem. Dahası unutacak mıyım? Yoo. E o zaman mutlulu olmanın çarelerine bakıcaksın arkadaşım. Ben de çok takan biriyim. Bigün amaaan dedim bi ana kuzusu ben miyim. Herkes nelerle kimlerle mücadele ediyor. Değer mi kocamla huzurumu bozmaya? Benim çektiğim çekeceğim de bu olsun da allah beterini vermesin yeterki. Koyuveririm mesafemi gereksiz insanlara, ooh ben mutluysam kocam kocam mutluysa ben mutluyum. Şimdi o günlerin meyvesini topluyorum. Gerçekten de huzurluyum çok şükür

Ücretin azlığına çokluğuna bakma işe gir.iş bulamadığın dönem için bir meşgale bul kendine ve bu meşgale de çocuk yapmak olmasın.boş insan sorun üretir unutma.
En önemlisi evliliğin iyice oturana kadar çocuk yapma,korun.
Haklisini insan bos kalinca cocuk fikri akla geliyor :(

Back
X