gercekten derdim var :((((

Yapmayın böyke ve eşinizin kıymetini bilin lütfen.

Eşimin ailesi tarafından 5 kuruş yardım görmeden evlendik ama mutluyuz. Evimiz yok, kenarda beş kuruş paramız yok ama mutluyuz. Eşimin ailesi bizi çoook sömürdü ama mutluyuz. Mutlu olmak isteyince insan mutlu oluyo. Mutsuz olmak istiyorsan heeepp mutsuz olursun ve mutsuz edersin. Parayı vermiyorlarsa haram edersin bitti gitti. Merak etme senden aldıkları misli misli ellerinden çıkıyor. Bizzat yaşanmıştır ;)

üniversite okumuş ama de"y"mez; CEO nedir bilmez
paramızı aldılar dediğin miktar 7bin lira 3 aydır -yani evlendiğinden beri- çalışmış olsan zaten o parayı kazanırdın ki

elbette insan haksızlığa sinirlenir, üzülür 7bin lira değil 7 lira bile olsa, ancak yuvanda bunun için huzursuzluk çıkarmaya, eşine ağır konuşmaya, surat asmaya ne lüzum var?

çok üzgünüm ama herkesi eleştireceğine bence bi dön kendine bak...

Kafanı hiçbirşeye takmamayı dene eşin sana değer veriyorsa evliliğin tadını çıkar bugünler bir daha geri gelmez. Para kazanılır. Belki onunda bir çözümü bulunur.

Sen 99 dogumlumusun yani 16 yasindasin?
Neden boşanma olamaz? Adam afedersin dovup ağzına sıçsa bile bizde boşanma yok deyip başını mi eğeceksin?
88 dogumluyum onu sadece acarken yazdim. Bizde bosanma yok severek ewndim comta seviyorum sadece sorunum var yazdim bosanmak icin yazmadimmmmm

üniversite okumuş ama de"y"mez; CEO nedir bilmez
paramızı aldılar dediğin miktar 7bin lira 3 aydır -yani evlendiğinden beri- çalışmış olsan zaten o parayı kazanırdın ki

elbette insan haksızlığa sinirlenir, üzülür 7bin lira değil 7 lira bile olsa, ancak yuvanda bunun için huzursuzluk çıkarmaya, eşine ağır konuşmaya, surat asmaya ne lüzum var?

çok üzgünüm ama herkesi eleştireceğine bence bi dön kendine bak...
Yazdiysam yazdim sanane oluyor ya hattali yazdigimi soyledim dimi mal gibi tekrar tekrar yazmayin

Back
X