Gerçekten doğru kişi var mı kızlaaar?

Benim felsefem şudur sana da tavsiye ederim: Doğru kişi olup olmaması önemli değildir önemli olan doğru davranış sergilemektir. Diyelim karşına doğru kişi çıktı ama sen ona saçma sapan davrandın ne bileyim damarına bastın o kişi artık doğru kişi olmaz. Diyelim karşındaki yanlış kişi yine aynı şekilde doğru davranışlarla onu doğru kişiye sen çevirebilirsin.

Karşına doğru kişi çıkmamış, aynı şekilde sen de başkaları için doğru kişi değilmişsin bu açıdan bak. Zamanı gelir bir bakmışsın aradığın gibi biri tam karşında duruyor, onun da aradığı sen ise zaten ikiniz birbiriniz için doğru kişi oluyorsunuz.
aahahahha boyle dıyınce ıcım bı heyecanlandı :)
haklısın

Aynen dogru aslında :)
Ben 1 ılıskı yaptım. Sımdı daha yapmasam ve onu beklesem yaşım gecene kadar? O aralıkta okulu bıtırsem ısıme gırsem fılan? Daha ıyı olmaz mııı :)

Tabi ki okula ve işine odaklanman daha iyi. Ama bunun planı yapılmaz ki... Mesela bu kişinin ne zaman karşına çıkacağını bilemiyoruz, bilemediğimiz için de şu kadar yıl bekleyelim diyemeyiz. Bu tamamen kader.

Belki o kişi yarın çıkacak karşına, uzun yıllar arkadaşlık edip evleneceksiniz. Ama belki de 7-8 yıl sonra mesela iş hayatında karşılaşacaksınız ve uzatmadan evleneceksiniz. Bunu bilemeyiz. Sen sadece radarları açık tut, o kişi mutlaka çıkar karşına ;)

Tabi ki okula ve işine odaklanman daha iyi. Ama bunun planı yapılmaz ki... Mesela bu kişinin ne zaman karşına çıkacağını bilemiyoruz, bilemediğimiz için de şu kadar yıl bekleyelim diyemeyiz. Bu tamamen kader.

Belki o kişi yarın çıkacak karşına, uzun yıllar arkadaşlık edip evleneceksiniz. Ama belki de 7-8 yıl sonra mesela iş hayatında karşılaşacaksınız ve uzatmadan evleneceksiniz. Bunu bilemeyiz. Sen sadece radarları açık tut, o kişi mutlaka çıkar karşına :KK66:
Haha cok sevdındım valla sagol. İşte ben 7-8 yıl sonra cıkacagını bılıyorum. :D o yuzden şeeyettim.
Senın nasıl cıktı? Kaç yasındasın bır de nasıl oldu :D

20 yaşımda en son düşüneceğim şey evlilik doğru insan birine bağlanmak falandi herhalde. 22 yaşımda evlendigim adam çıktı karşıma buna rağmen düşünmedim doğru insan mı diye. Yaş 27 oldu ben bu adamla evlenirim dedim evlendik. Acele etme. Çok da düşünme.

20 yaşımda en son düşüneceğim şey evlilik doğru insan birine bağlanmak falandi herhalde. 22 yaşımda evlendigim adam çıktı karşıma buna rağmen düşünmedim doğru insan mı diye. Yaş 27 oldu ben bu adamla evlenirim dedim evlendik. Acele etme. Çok da düşünme.
Doğru kişi oldugunu nasıl anladın?
Benım baya baya bır etkılenmem aynı sekıl de onun da etkılenmesı lazım :D

Haha cok sevdındım valla sagol. İşte ben 7-8 yıl sonra cıkacagını bılıyorum. :KK70: o yuzden şeeyettim.
Senın nasıl cıktı? Kaç yasındasın bır de nasıl oldu :KK70:

Bilemezsiiiin :KK70:

Ben 27 yaşında evlendim. Senin gibi yıllarca yok benim şansım yok, benim karşıma çıkmaz diye tutturmuştum. Hatta acaba evde kalır mıyım diyordum. Karşıma biri çıksa benim vaktimi çalmasın diye evlilik düşüncesiyle yaklaşıyordum.

Ama sonra baktım ben ortamdan çatlasam olmuyor demek bende hata dedim. Eşimle tanıştım. Eğlenceli bir kişilikti. Sadece biraz mutlu olmaya bakayım, olursa olur olmazsa biter nasılsa kafam uyuyor dedim. 1 yıl evliliğin e sini ağzıma almadım, eşime hiç bahsetmedim evlilikten. Düşünmedim de...

Birgün oturuyoruz. Bana gelecek planlarını açtı. İşte 5 yıl var önümde işlerimi anca oturturum falan diyor. Evlilik hiç yok ağzında. Hiç beklemediği o anda, peki biz ne olacağız dedim. Orada bir patladım. Yıllarımı boşa harcayamam, bugün burada bitsin herşey dedim. Eşim bir anda afalladı. Ondan maddi beklentimin çok olmadığını ama buna rağmen adının konmasını istemiyorsa bitireceğimi söyledim. Tarih belirledik, beni istemeye geldiler :KK70:

Yani hem akışına bıraktım ama bir yandan da doğru zamanda doğru postayı koyarak hedefi vurdum :KK70:

1 sevgilim oldu ve bir daha sevgili yapmadım. Çünkü çok bağlanıyordum ve üzülüyordum.
Yaşım şuan 20.
Doğru kişi olduğuna inanmıyorum.
Millet nasıl evleniyor ya?
Ben evlenmemeyi düşünmüyorum çünkü benim gibi iyi kalpli, sadık, bağlanan birisi yok !
Beni benden alan birisi çıkmadı. "SİZCE ÇIKAR MI BÖYLE BİRİSİ?"
Çıkmazsa bekar kalacağım.
Açıkcası millet evlenmek için evleniyo.

Bence böyle biri çıkabilir bu kısmet işi ama böyle biri yoksa çıkmazsa evlenme bence ben olmasa evliliği asla düşünmezdim saçma geliyor bana aşk bağlılık özlem sevgi olmadıktan sonra evlenmek amaçsız.

1 sevgilim oldu ve bir daha sevgili yapmadım. Çünkü çok bağlanıyordum ve üzülüyordum.
Yaşım şuan 20.
Doğru kişi olduğuna inanmıyorum.
Millet nasıl evleniyor ya?
Ben evlenmemeyi düşünmüyorum çünkü benim gibi iyi kalpli, sadık, bağlanan birisi yok !
Beni benden alan birisi çıkmadı. "SİZCE ÇIKAR MI BÖYLE BİRİSİ?"
Çıkmazsa bekar kalacağım.
21 yaşındayım evlendiğim 1 sene oldu. Eşim benim karşıma 16 yaşında çıktı tabi ben evlenmicem okulum bitecek yurtdışına cikacagim falan diyorum esimle sevgili olduk okudum elime mesleğimi aldım hatta şuanda da açıktan ikinciyi okuyorum annemde herşeyi biliyordu eşimle gezmeye bile gelirdi alışveriş yapardık ortada evlenme teklifi falan yok istemeye geleceğiz annene sor ne zaman dedi o an ciddi misin dedim evet dedi anneme gittim söyledim söz yaptık nişan istemedim zaten evlendik. Eşime çok aşıgım bende senin gibi yok öyle biri diyordum varmış benim arkadaşım sırdaşım o. Ummadığın anda karşına çıkıyor ama en önemlisi meslek...

Bilemezsiiiin :KK70:

Ben 27 yaşında evlendim. Senin gibi yıllarca yok benim şansım yok, benim karşıma çıkmaz diye tutturmuştum. Hatta acaba evde kalır mıyım diyordum. Karşıma biri çıksa benim vaktimi çalmasın diye evlilik düşüncesiyle yaklaşıyordum.

Ama sonra baktım ben ortamdan çatlasam olmuyor demek bende hata dedim. Eşimle tanıştım. Eğlenceli bir kişilikti. Sadece biraz mutlu olmaya bakayım, olursa olur olmazsa biter nasılsa kafam uyuyor dedim. 1 yıl evliliğin e sini ağzıma almadım, eşime hiç bahsetmedim evlilikten. Düşünmedim de...

Birgün oturuyoruz. Bana gelecek planlarını açtı. İşte 5 yıl var önümde işlerimi anca oturturum falan diyor. Evlilik hiç yok ağzında. Hiç beklemediği o anda, peki biz ne olacağız dedim. Orada bir patladım. Yıllarımı boşa harcayamam, bugün burada bitsin herşey dedim. Eşim bir anda afalladı. Ondan maddi beklentimin çok olmadığını ama buna rağmen adının konmasını istemiyorsa bitireceğimi söyledim. Tarih belirledik, beni istemeye geldiler :KK70:

Yani hem akışına bıraktım ama bir yandan da doğru zamanda doğru postayı koyarak hedefi vurdum :KK70:
Hahaha çok güzel ya :D
Çok kurnazsnn kızz valla.
Akışına bırakmak tam olarak ne demek ki?

21 yaşındayım evlendiğim 1 sene oldu. Eşim benim karşıma 16 yaşında çıktı tabi ben evlenmicem okulum bitecek yurtdışına cikacagim falan diyorum esimle sevgili olduk okudum elime mesleğimi aldım hatta şuanda da açıktan ikinciyi okuyorum annemde herşeyi biliyordu eşimle gezmeye bile gelirdi alışveriş yapardık ortada evlenme teklifi falan yok istemeye geleceğiz annene sor ne zaman dedi o an ciddi misin dedim evet dedi anneme gittim söyledim söz yaptık nişan istemedim zaten evlendik. Eşime çok aşıgım bende senin gibi yok öyle biri diyordum varmış benim arkadaşım sırdaşım o. Ummadığın anda karşına çıkıyor ama en önemlisi meslek...
Çok değişik :D Mutlu ol hep..

Açıkcası millet evlenmek için evleniyo.

Bence böyle biri çıkabilir bu kısmet işi ama böyle biri yoksa çıkmazsa evlenme bence ben olmasa evliliği asla düşünmezdim saçma geliyor bana aşk bağlılık özlem sevgi olmadıktan sonra evlenmek amaçsız.
Yok büyük bir aşk olmadan biraz zor benimkisi. Onu beklıyıcem zaten :D

yanında kendin olabildiğin birisiyle karşılaştığında onun senin için aradığın kişi olduğunu anlayacaksın....

eşim dışında bir başkasıyla evlenmezdim diye düşünüyorum

Daha 20 yaşında olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. Benim hiç sevgilim olmamıştı.Üniversiteyi bitirmistim, hala tık yok:) 23te falan karsima kimse çıkmayacak sanıyordum sizin gibi. Umutsuz vakaydim yani:) Su anda gülüyorum o halime :) 26 da çıktı elhamdulillah. Dua edin, hayirlisini isteyin ne diyim.

Hahaha çok güzel ya :KK70:
Çok kurnazsnn kızz valla.
Akışına bırakmak tam olarak ne demek ki?

Tabiii ;) :D

Akışına bırakmak, yani diyelim biriyle tanıştın o kişi hakkında sürekli acaba evlilik olur mu, acaba şu an ne yapıyor, mesaj mı atsam, niyeti ne vs. vs. mercek altında tutmamak...

Veya acaba doğru kişi nerede, onu bulmam lazım, yaşım mı geçiyor, acele mi etsem vs. diye sürekli düşünmemek, sorgulamamak ;)

Back
X