Gerçekten evlenmek istediğin kişi diye biri yok mu?

mihrilay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
12
1
1
Bu yaşıma kadar ne sevgilim oldu nede sevdiğim ama hep birileri önerildi. Ama hiçbiri istediğim gibi değildi. Ya işsizdi evlendikten sonra iş kuracaktı, ya ailesi ile yaşayacaktı, hepsinin aslında düşündüğüm zaman bana göre kabul edemediğim bir sorunu vardı. Yani küçük gördüğüm için değil ama orta yolu bulamayız diye olumlu bakamadım. Artık yoruldum toplum,aile, arkadaş baskısı beni bunaltı neymiş kimseyi beğenmiyormuşum. Neymiş bütün insanların kusurları olabilirmiş. Gerçekten öyle mi insanlar istedikleri gibi biri ile evleniyor mu ? Ben gözümün yükseklerde olduğunu düşünmüyorum yani işi olan biri, ailesi ile yaşamayacak, kötü alışkanlıkları olmayan, ahlaklı ve sorumluluk sahibi ve yan yana durduğumuz zaman birbirimize yakışacak birini istiyorum. Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum artık kafam allak bullak.

Son düzenleme:

Isi, meslegi, egitimi ve boyu yakin olsun gibi makul istekleriniz karsisinda buldunda bunuyosun diyenler neyin kafasini yasiyor merak ettim.

Ayrica goruculuk disinda evlenen insanlar zaten istedikleri ile evleniyorlar yani evlenebilecegini dusundugu kisileri secebiliyorlar. Goruculerde de bircogu sonradan asik oluyor, niye sizi yuzde bilmem kaclik o "amam evlende asik olmasanda olur" kismina dahil etmeye ugrasiyorlar ki?

Mantığıma uymuyor ki değerlendireyim. Düşünüyorum ki şuan kabullenemediğim biriyle evlenirsem ki bunun düşüncesini bile aklım almıyor.

Mantığıma uymuyor ki değerlendireyim. Düşünüyorum ki şuan kabullenemediğim biriyle evlenirsem ki bunun düşüncesini bile aklım almıyor.
Bence oldukca haklisiniz.

En iyisi siz gorucu olayini kapatin, kriterleriniz gayet yerinde kendiniz daha duzgun, dogru, uygun birini bulabilirsiniz.

Yanlış yapıyorsunuz. Evlilik elalemin lafıyla olmaz. İlişkiden çekinip görücü usulüne kaçmak büyük kumar.
Öyle degil şöyle düşünün size kişiyi tanıyor sizde ona göre eğer uygun ise zamanla tanışıp kabul ediyorsun. Yada etmiyorsun. Normal ilişkiden farkı ortak bir arkadaş ve ya tanıdık sizi tanıştırıyor

Yahu görücü usulü ne biliyoruz:)) ben diyorum ki görücü ya da değil begendigin biri yoksa evlenme. Herkes evlenmek zorunda değil ki.

27 yaşında neden böyle garabet tipleri size öneriyolar anlamadım. Sizin bi çevreniz yok mu? Ayrıca 30cm kısa adam nasıl oluyor yahu

Bu devirde görücü usulünden ne olacak? Abuk sabuk tiplerdir.bu yaş demişsiniz ama hangi yaş? Ve sence neden olmadı hayatında biri.insanları 10 da 9 u tutturuyor bu işleri belli bir yaşa gelince.

Onlar sanki çok mu zevk alıyor bu girişimden. istemiyorum de bitti gitti.

27 yaş tüm bunlar için geç bir yaş değil . Yani sevebilirsiniz evlenebilirsiniz çocuğunuz olabilir hatta hoop bir bakmışsınız boşanıp yeniden bile evlenmişsiniz zaman neler getirir neler götürür kimse bilemez her zaman hayırlısını dilemek lazım açıkçası 27 yaş gayet olgun ne istediğini bilme açısından ideal yaş. Eğer böyle görücü usulü mantık evliliği yapacaksanız tabiki boyu posu kazancı herşeyi bilmek zorundasınız insan aşık olunca bile böyle şeyleri dert edebiliyor. 27 ye kadar nasıl sevgiliniz olmadı ya da flörtten öteye mi geçmedi pek anlamadım ama demekki siz böyle mutlusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…