- Konu Sahibi ForgetMeForever
-
İyi akşamlar hanımlar,
Uzun zaman önce ayrıldığım eski sevgilimle çok çok nadir olmak üzere bazen konuşuruz. Kendisi benimle 1 kaç ay önce barışmak istemişti. Reddettim, çünkü ne ben onu seviyorum, nede onun beni sevdiğine inanıyorum
Sorun, aramızdaki aşk falan değil kendisinin yaptığı görgüsüzce tavırlar ve kendini üstüm görmeler.
Kendisi facebook hesabımda ekli, her dakka başı yer bildirimi yapıyor
''Şuan şuradayız, xxx'lerle'' ve ''yine içiyoruz bilmem ne cafede''
vs. ama gerçekten her dakika, yok böyle birşey.
Bunlar beni ilgilendirmez, ama en son konuşmamızda bana '' benim bilmem ne ortamım var, hergün geziyorum, dün yine şuradaydım sen hep okul-ev okul-ev, çok asosyalsin biraz gez''
Falan dedi, aptal şey. İşte o zaman çıldırdım
Kendisi amaçsızca yaşıyor. Hayatı içmekte, barlarda takılmakta bulan biri. Ve sırf bunları yaptığı içinde kendini üstün gören bi insan.
Daha fazla bu basitliklere tahammül edemiyorum, onunla muhattablığımı kesmek istiyorum.
Mesajlarına falan cevap vermesem, bu sefer bana sen ne garip bi insansın, durup dururken trip yapıyosun falan diyecek (daha önce başıma geldi)
Hiç bişey demeden sileyimmi? Yoksa daha farklı bir çözüm yolumu aramalıyım. Fikirlerinizi beklıyorum..
Canım zaten ayrılmışssınız sil gitsin asıl görgüsüzlük yapan o. Hayatı içmeklemi yakalıyoki bu havalarda. Çok ukalaymış ya.
Benimde kaldıramadığım bu zaten, o kim ki beni aşağılamaya çalışıyor ?
İyi akşamlar hanımlar,
Uzun zaman önce ayrıldığım eski sevgilimle çok çok nadir olmak üzere bazen konuşuruz. Kendisi benimle 1 kaç ay önce barışmak istemişti. Reddettim, çünkü ne ben onu seviyorum, nede onun beni sevdiğine inanıyorum
Sorun, aramızdaki aşk falan değil kendisinin yaptığı görgüsüzce tavırlar ve kendini üstüm görmeler.
Bunlar beni ilgilendirmez, ama en son konuşmamızda bana '' benim bilmem ne ortamım var, hergün geziyorum, dün yine şuradaydım sen hep okul-ev okul-ev, çok asosyalsin biraz gez''
Kendisi amaçsızca yaşıyor. Hayatı içmekte, barlarda takılmakta bulan biri. Ve sırf bunları yaptığı içinde kendini üstün gören bi insan.
Daha fazla bu basitliklere tahammül edemiyorum, onunla muhattablığımı kesmek istiyorum.
Mesajlarına falan cevap vermesem, bu sefer bana sen ne garip bi insansın, durup dururken trip yapıyosun falan diyecek (daha önce başıma geldi)
Hiç bişey demeden sileyimmi? Yoksa daha farklı bir çözüm yolumu aramalıyım. Fikirlerinizi beklıyorum..
Zaten sevmiyormussun sil gitsin, ona ne, bir de hesap mı vereceksin, asıl kendisi varılmış. Boyle kendini bir halt zanneden adamlara hiç tahammülüm yok, biz kadınlar erkeklere hak ettiginden fazla deger vermemeliyiz bence. Çok sinirlendim bak okuyunca. Sen de bence onun dediğine göre kendini ölçme kuzum, özgüvenine sahip çık derim. Umarım çok sert bir söylemde bulunmuyorumdurBenimde kaldıramadığım bu zaten, o kim ki beni aşağılamaya çalışıyor ?
En azından hayatı ben ayık görüyorum deseydinOnane senin hayatında ya seven bir insan olsa böyle konuşmaz zaten.
Bence dırek onunla gorusmek ıstemedıgını solemenı onerırım sen bıle arama o arasın ararsa rahatnbı tavırla sole bunu ve ben senın gbı bos tınnn dılm orda burda surten senın gbı olamadım. Gorgusuz dıe bastır :))))
Zaten sevmiyormussun sil gitsin, ona ne, bir de hesap mı vereceksin, asıl kendisi garipmış. Boyle kendini bir halt zanneden adamlara hiç tahammülüm yok, biz kadınlar erkeklere hak ettiginden fazla deger vermemeliyiz bence. Çok sinirlendim bak okuyunca. Sen de bence onun dediğine göre kendini ölçme kuzum, özgüvenine sahip çık derim. Umarım çok sert bir söylemde bulunmuyorumdurBenimde kaldıramadığım bu zaten, o kim ki beni aşağılamaya çalışıyor ?
Girme zaten canım boş adamlarla ne işin olur. Apaçinin tekidir kesin bu gençlik nereye gidiyo ya.Boşver ya, onunla polemiğe girip seviyesine düşemem. Kendi çapında takılsın, tabi gerekirse ağzının payınıda veririm.
Zaten sevmiyormussun sil gitsin, ona ne, bir de hesap mı vereceksin, asıl kendisi varılmış. Boyle kendini bir halt zanneden adamlara hiç tahammülüm yok, biz kadınlar erkeklere hak ettiginden fazla deger vermemeliyiz bence. Çok sinirlendim bak okuyunca. Sen de bence onun dediğine göre kendini ölçme kuzum, özgüvenine sahip çık derim. Umarım çok sert bir söylemde bulunmuyorumdur
İyi akşamlar hanımlar,
face den silsene niye hala ekli ki sende..?
barışmak istemiş kabul etmemişsin nispet olsun diye sana özel şeyler yazıyor paylaşıyor işte..
sil gitsin ya, ne işin olur artık muhatap olma..
eski sevgiliyle görüşmemek ne zamandan beri gariplik yahu, tam tersine normallik bence
bişey demeden sil gitsin
ama neden bu kadar paylaşımlarından rahatsız olduğunu anlamadım,
face kullanan çoğu insan yer bildirimi yapıyor artık, her yer bildirimi yapandan rahatsız mı oluyosun yani, yoksa sadece bu arkadaştan mı? asosyalsin demesi sadece garip olan, ona mı kalmış sana sosyal asosyal diye teşhis koymak
bence eski sevgili için bu kadar düşünmek uzun uzadıya kafa patlatmak, nasıl yaşıyor hayatının amacı var mı yok mu diye düşünmek yersiz
Takmana değmez bile onun amacı belli gösteriş sende bunu sevmediğin yapmadığın için kendi aklınca hor görmeye çalışıyor.Onu silerek kendin için en iyisini yaparsın emin ol.Bitmiş gitmiş sonuçta durmasına gerek yok hele böylesine hiç yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?