gerçekten hamilemiyim lütfen yardım

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
96
43
Bursa
arkadaşlar ben salı günü 1günlük gecikmede test yaptım ve pozitif çıktı. Üstene testi 2 kere tekrarladı 2side pozitifti .Cumartesi günü dra gidiyorum ama kesin hamileyimdir değil mi hala inanamıyorum. .idrar testi pozitif çıkıpta hamile olmayan oldu mu aramızda

idrardaki hamilelikle alakalı hormonlar yükselmeseydi, hamile çıkmazdın. bence kendini buna alıştır. hayırlı olsun yavrucuk :ecrin_bebek:

çok teşekkürler hala kendimi inandıramadım galiba çok istediğim için hayal kırıklığına uğramaktan korktum açıkcası

arkadaşlar ben salı günü 1günlük gecikmede test yaptım ve pozitif çıktı. Üstene testi 2 kere tekrarladı 2side pozitifti .Cumartesi günü dra gidiyorum ama kesin hamileyimdir değil mi hala inanamıyorum. .idrar testi pozitif çıkıpta hamile olmayan oldu mu aramızda

hayirli olsun bence hamilesin.

canım idrar testleri daha güvenilirmiş yanılma payı çok azmış , ,testte çok silik çizgi çıksa bile hamilelik belirtisi , bence hamilesin 1 hafta falan geçince hastaneden yada sağlık ocağından kan testi yaptır , hayırlı olur inşallah..

bende yaptığımda inanamamıştım; silikti azıcık.
ikinciyi yapytım; yine çıktı ben yine inanmadım
kan testi yaptır en iyisi.. için rahat olur..
hayırlı olsun canım..

bende senin gibi idrara inanamamıştım gittim kanda baktırdım sonra biraz inanmaya başladım halada inanamıyorum şimdi 9+5 oldum hayrlısıyla

sende hamilesindir canım hayırlı uğurlu olsun

bugün dr a gittim.4 haftalık hamileymişim allahıma çok şükür. Keseyi bile gördük allah olmayan herkese nasip etsin....

hadi hayırlı olsun arkadaşım. rabbim hamilelik dönemini çok güzel geçirip, sorunsuz ve sıkıntısız bi doğumla bebeciğine kavuştursun inşaallah a.s.

hayırlı olsun canım testin yanılma payı çok düşükki sen iki kere yapmışsın pozitif çıkmış rabim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn

Hayırlı olsun sevindim adınıza sağlıcakla kucagınıza almayı rabbim nasip etsin
Benimde 4 günüm geçti ama çok korkuyorum test yapmaya yeni düşük yaptım psikolojim alt üst yoksada üzülücem varsada buda düşerse diye üzülücem belirsiz bi şekilde beklemedeyim eyvahedigeldismile

bugün dr a gittim.4 haftalık hamileymişim allahıma çok şükür. Keseyi bile gördük allah olmayan herkese nasip etsin....

Hayırlı olsun canım.bende hiç inanamamıştım tekrar tekrar yapmıştım gene de ultrasonda görene kadar inanamamıştım.kaydirigubbakcemile3Artık doğurucam ve hala inanamıyorum.opuyorumnanaktanÖnceden ne kolay gelirdi o hamileymiş bu doğurmuş.Ama insan kendi yaşamadan hiç birşeyin gerçek manasını anlayamıyor.Allahın mucizesi,canda can büyüyor.Allah isteyen herkese nasip etsin ve biz bütün hamişlerin de tamamına erdirsin:teselli::nazar:

Back
X