gercekten hamilemiym inanamıyorum

sansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
50
2
98
Yalova
dun idrar tahlili yaptım ve cok belirgin pozitif cıktı fakat kasıklarımda adet olcakmısm gibi kasılma agrı oluyo normalmidir ayklrımda cekilme dusukmu yapıcam cok korkuyorum yardımcı olurmusnuz arkadaslar adettim bu arada 2 gun gecmişti erken değilmi testte cıkması

hastahanede kan tahlili yaptır benmde aynı senin gibi olmuştu.2haftalık olduğunu öğrendim :)

haklısn ama ben norvecte yasıyorum ve herkezin kendine ait dru var ve pzt ye kadar beklicem tatildeymiş en kotusude burda ultrasona 4 aya kadar girilmiyo yasak bende baskada belirtiler yok bide cok yorgunluk var umarım kotu bişey olmaz olmaz dimi cnm yaaa

Sevgili arkadaşım merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Ben de 10 gün önce öğrendim hamile olduğumu, bende de inanılmaz ağrı, çekilme, kasılma gibi şeyler oldu ve doktorum ve daha önce hamilelik yaşayan herkes çok normak bunlar, rahim büyüyor dediler. Lekelenme ve kanama olmadığı sürece merak etme dediler. Hatta dün hiç ağrım olmadı ve bu sefer neden olmadı diye korktum Ama hep olacak diye de bişey yokmuş, mesela bugün inanılmaz bel ve bacak ağrım var ve ayakta duramıyorum yatıyorum. Ben de günüm geçmeden öğrenmiştim, ondan hiç telaşlanma arkadaşım.

yorgunluk halsizlik bu gibi belirtiler 6.hartadan sonra başlıyor.kan tahlili yaptırmak çok basit bişey para gerekmıyor orda nasıl bilmiyorum tabi.bişey olmaz panik yapma hemen kasık ağrıları olur.

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah,korkma bunlar başlarda olacak ani hareketlerde ve otururken kasık ağrıların olur endişelenme dinlenmeye çalış.

sagol canım agzından bal akıyo bu beni rahatlatı benimde 2. hamileliğim 6 yıl oldu ama zaman gecince hic bişey hatırlamadımm tek aklımda olan bel agrısıydı simdiyle aynı olan uyku hep uyumak istiyorum sen ogrendiğinde hamileliğini kac haftalıktı bide adet gunumde olmam gereken gunde goslerimde agrı vardı adet bitiş gunumde azaldı sadece damarlarım cok belirgin sen kendinde boyle bişey farkettin mi cnm

Canım ben öğrendiğimde 5 haftalıktı ve daha çok yeni dedi doktor. Bugün Allah izin verirse ilk defa keseyi görmeye gidicem, inşallah güzel haberlerle gelirim. Belirtilerimiz o kadar aynı ki, benimde göğsüme dokundunmu ağrıyor ama onun dışında değmeden bir ağrı hissetmiyorum, renginde bir koyulaşma olmadı hergün bakıyorum değişiklik var mı diye yok henüz bir değşim, hafiif bir dolgunluk var o kadar. Bugün ben 6+3 günlüğüm bu arada.

kızlar bende hamileyim ama hala bebeğim canlanmamış 2 farklı dr gittim bir tanesi dediki bundan 2 hafta öncesinden bahsediyorum 5. hafta olacak dedi gittiğim diğer dr ise onada bu salı gittim 5. hafta dedi yani ilk gittiğim dr ve 2. gittiğim dr arasında 15 gün var ve 2. gittiğim dr bebek hala canlanmamış dedi sizce normal mi bu sizler kalp atışlarını ultrasonda kaçıncı haftada hissettiniz canlanmamış deyince çok korktum ve gerildim

canımmm guzel haberlerini bekliyorum seni nasıl gectiii cnm.ben kendimden supeliyim canımm yaa kac gundur kasık agrılarım varken birden durdu goslerim sis değil şişkinlik indi sadece damarlarıım belli yaa okuyorum da millet ne kadar belirti yasıyo kirpikti kastı bulantıydı bende uyku harici baska bişey kalmadı suan bide damarlarım cnm

canım kalp atısı bldiğim kadarıyla 6 ve 8. hafta arası duyulmaya baslıyo diye ben biliyorum. yani bu durumda 7 haftalık mı olman gerek ilk dr dediğine gore

Canımm çok şükür keseyi gördü doktor, 3 hafta sonraya randevu verdi inşallah o zamanda bebişi görür kalp atışını duyarız. Bende senin gibi korktum kasık ağrım bitince, ben de bel ağrısı dışında ve hafif damarlar dışında ki o da çok hafif hiç bir belirti yok inan sadece çok ara sıra kasıklarımda patlayacak gibi bi his oluyor ama saniyelik o kdr yani. Korkma canım, bi doktora git ama bi an önce, geciktirme

canım kalp atısı bldiğim kadarıyla 6 ve 8. hafta arası duyulmaya baslıyo diye ben biliyorum. yani bu durumda 7 haftalık mı olman gerek ilk dr dediğine gore

Kızlar ben dün doktora gittiğimde 6+ 3 günlüktüm, sadece keseyi gördü, daha kalp atışı için erken dedi, gerçi benimki geç döllenme yani ben reglimin tahmini 21. 23. günleri arası hamile kaldım, ondan biraz geriden gidiyorum benimle aynı haftalık hamileler ile.

canımm cok sevindim allah tamamına erdirsin bana gelince ben pzt den once gidemiyorum ayrıca zaten burda 4.aydan once ultrasona sokmuyolar canım cok sıkkın bu yuzden kasıklarım adet donemim boyunca gerildi batmalar oldu şimdi durdu bu beni cok tedirgin ediyo hic bir belirti hissetmiyorum napcamı bilmiyorum umarımm kotu bi sonucla karsılasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…