Lütfen acil yardım edin.

Tüp bebek 3.denememizi yaptık. 3.gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. 7.ve 8.günümde idrar testlerim pozitifti 9.günümde dayanamayıp kan verdim 84 cıktı 2 gün sonra bir daha verdik yani bugün 11.günüm 266.15 cıktı hiç bir sorun yoktu birden bire akşam saatlerinde klozete oturunca peceteye kahverengi kanama geldi baya acık bir renkti ama kahverengi sonra ağrılarım başladı halada devam ediyor cok kötü hissediyorum degerlerim düşecek diye bu kadar agrı normalmi?
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde tüp bebek 12.haftaya kadar kahverengi leke kanama hep yaşadım üzülme . İnşallah tutunduğu içindir. Progestan iğne fitil kullanıyor musun? Bol bol su iç ve istirahat et. Yine de içim rahat etsin diyorsan acilde proluton depot 500 mg nin yarısını yaptırabilirsin .bende öyle olunca şehir dışındaydım hemşireyi aradım bu ilacı söyledi eczaneden 10-15 TL gibi bi fiyata aldık yaptırdık. Eğer kanamanız yoğun değilse korkmayın. Ben bazen peçeteye silince öyle yoğun oluyordu ki. Ama sağolsun doktorum her kanamada çağırdı bakmak için

Ya bı susun artık hala alintiliosunuz çorap giysin en büyük düşük önleyici😂😂konu sahibi bişi demio siz baya üstünüze alinmissiniz.Yazin sabaha kadar hiç uğraşamam.Ayni şekile baslayan düşüğüm var bunu mu solim istiosunuz.Ama yok yok çorap giysin geçer.
Ay çoraba ilk lafı ben dedim üstünüze kaldı 😂 tehlikeli durum olsa herkes söyler demiş bütün mesajlar acile gidin yazıları ile dolu zaten 😒

Ay çoraba ilk lafı ben dedim üstünüze kaldı 😂 tehlikeli durum olsa herkes söyler demiş bütün mesajlar acile gidin yazıları ile dolu zaten 😒
Dalganızı geçin hanımlar, boş hayatınızı insanlarla dalga geçerek , laf geçirerek doldurun. “Yaşasın bugün ne yaptım, laf soktum” morundasınız.Ahahaaha ancak ağlanır halinize 🥳🥳🥳

Dalganızı geçin hanımlar, boş hayatınızı insanlarla dalga geçerek , laf geçirerek doldurun. “Yaşasın bugün ne yaptım, laf soktum” morundasınız.Ahahaaha ancak ağlanır halinize 🥳🥳🥳
Ablacım neden bu kadar gerginsin cidden bak neden bu kadar nefret dolusun biz sadece konu sahibinin sağlığını düşündük fikir belirttik sende belirtmissin tamam ne uzattın artık inan değmez bu kadar kendini yormaya ya tamam sende haklısın uzatmayalım artık kaç sayfa kavga etmeye ne gerek var 3 günlük dünya ne dertler ile boğuşuyoruz hepimiz evlat hasretiyle burdayiz olan bebeği de endişe ediyoruz ister istemez yani bu kadar basit

En doğru karar ne çorap giymekle ne de evde oturup beklemekle olur hanımefendi tedirginse tabiki doktora gitmeli ilime bilime güvenin batıl ve kesinliği olmayan şeylerle ne bebek ne de anne rahatlayabilir .Bu doktorlar yıllarca okuyup bize bakmak için yetişti biz onlardan daha iyi bilemeyiz tabiki

En doğru karar ne çorap giymekle ne de evde oturup beklemekle olur hanımefendi tedirginse tabiki doktora gitmeli ilime bilime güvenin batıl ve kesinliği olmayan şeylerle ne bebek ne de anne rahatlayabilir .Bu doktorlar yıllarca okuyup bize bakmak için yetişti biz onlardan daha iyi bilemeyiz tabiki
Hanımefendi tabii ki bilime inancımız sonsuz.Ancak hastanın kendi doktoru acile gitmesine gerek duymuyor ve buradaki birkaç insan da acile gitmene gerek yok diyenleri bilime karşı gelmekle suçluyor. Komik sadece yazılanlar.

Son düzenleme:
Ablacım neden bu kadar gerginsin cidden bak neden bu kadar nefret dolusun biz sadece konu sahibinin sağlığını düşündük fikir belirttik sende belirtmissin tamam ne uzattın artık inan değmez bu kadar kendini yormaya ya tamam sende haklısın uzatmayalım artık kaç sayfa kavga etmeye ne gerek var 3 günlük dünya ne dertler ile boğuşuyoruz hepimiz evlat hasretiyle burdayiz olan bebeği de endişe ediyoruz ister istemez yani bu kadar basit
Nefret?Ahaha yıllardır bu forumdayım ilk kez irite olduğum için sert cevap verdiğim mesajlar okudum.
Nefret önce kimin için de bir düşünün.Dalga geçmeyi siz mi ben mi başlattım?
Sevgiler, hayatınızda mutlulukla ilerlemeniz ve herkese laf geçirmemeniz dileğiyle. 🙏

Lütfen sakin olun hepimizin bir umudun peşindeyiz kalp kırmayalım.❤️🙏❤️🙏🏻

İyiyim canım tesekkür ederim suan icin bir sorun yok artışım 12.gün 433.86 cıkmış rabbime sükürler olsun umarım birsey olmaz bol bol dinlenecegim ama ağrım hala var
Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kötü düşünmeyin inşallah çok güzel gidicek herşey çok mutlu oldum sizin adınıza 💛

Nefret?Ahaha yıllardır bu forumdayım ilk kez irite olduğum için sert cevap verdiğim mesajlar okudum.
Nefret önce kimin için de bir düşünün.Dalga geçmeyi siz mi ben mi başlattım?
Sevgiler, hayatınızda mutlulukla ilerlemeniz ve herkese laf geçirmemeniz dileğiyle. 🙏
Çok toksik birisiniz konuyu daha da cirkinletmeyin artık konu sahibi de iyiymiş zaten içimizi kararttiniz

Hanımefendi tabii ki bilime inancımız sonsuz.Ancak hastanın kendi doktoru acile gitmesine gerek duymuyor ve buradaki birkaç insan da acile gitmene gerek yok diyenleri bilime karşı gelmekle suçluyor. Komik sadece yazılanlar.
Kulaktan dolma heiareket edelim o zaman

Kulaktan dolma heiareket edelim o zaman
Mesajı okumuyorsunuz herhalde.Doktoru acile git-me-yin demiş.Git-me-yin.Doktor:Tıp fakültesi mezunu, Kadın doğum uzmanı, bilim insanı.
Onun söylediklerini dinlemek kulaktan dolma olacak ama sizinkiler bilim öyle mi 🙈🤣🤣🤣😂Gerek görse gönderirdi zaten.

Hakaret etmedim hanımefendi cidden iyi değilsiniz bence siz bugün sizin gününüz değil sanırım iyi günler cidden.
Bence de iyi günler dileyip bıraksanız iyi olur.Çünkü ben adli hakimim.Hangi üslubun hakaret hangisinin hakaret olmadığını çok iyi biliyorum.IP adresinizden gerekirse kim olduğunuzu ortaya çıkartır ceza almanızı sağlarım ama hadi neyse.Bir daha yapmamanızı umut ediyorum. Kimse kimseye hakaret edemez bu platformda.Kim çirkinleşiyor acaba hakaret ederek!!!!???

Back
X