- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Herkese merhaba benim regl günlerim çok sancılı geçiyor bazı aylar daha hafif ama bazı aylar mahvediyor beni bu ayda çok kötüyüm dün öğleden sonra başladı hemen ağrı kesici aldım bugün asla geçmiyor ilaç alıyorum geçiyor üç saat sonra tekrar şiddetli şekilde geri dönüyor başım kazan gibi derler ya aynen öyle bir tuhaf hissediyorum midem bulanıyor ama ara ara geçiyor sonra gelelim asıl soruma ben hali hazırda panik atak ve anksiyete tedavisi de görüyorum ve stresli olduğum da da ufak da olsa ataklarim oluyor pazar günü üçüncü direksiyon sınavım var aşırı gergin ve mutsuzum başarısız olmak istemiyorum üçtür sınav parası vermek başarısız olmak çok kötü bir duygu bir işe başladım sonuçlansin istiyorum bugün hastalığımdan mıdır nedir hocamda çok memnun olmadı benden aslında ikinciye girerken benden çok umutluydu kötü de değilim ama parklarda bişey oluyor bana derste yapmadığım hatalar yapıyorum kafamı takmayim olumlu düşünüyum diyorum ama yapı olarakta abarttigim için herşeyi zorlanıyorum bir yandan hastalıktan mi yoksa stresten mi böyle hissediyorum anlamıyorum öğlenden beri çözemedim