Gerçekten hata mı yaptım?...

damldaml80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
42
1
86
Diyarbakır
Herkese merhabalar,

Epeydir bu köşeye yazmıyordum.İşler yolunda gibiydi,tabi benim sürekli alltan almalarımla.Ama dün herşey altüst oldu.Sebebi;eşimin abisine bi işe başvuru için kimlik fotokopimi vermiştim.Dün sonuç açıklanmış,alınmamışım.Eşimle telefonda konuşurken abine soralım,kimlik fotokopim ondaysa isteyelimmi... diyordum ki cümlemi tamamlayamadan saçmalama dedi ve telefonu yüzüme kapattı.Halbuki dinleseydi kimlik fotokopim kaybolur diye endişeleniyorum,ayıp olmazsa laf arasında soralım diycektim.Neyse akşam evde suratı beş karış,konuşmuyo,gidip yattı.Bende gidip yattım.sonra uyandım odamda kitap okuyorum,çay yapıp getirdi.bende konuşalım dedim.demez olaydım,bağıra bağıra abim dolandırıcımı,sen eşşekmisin,aklın yokmu nasıl düşünürsün dedi.Bende zahmet edip dinlemediğini,bunun sadece bi fikir paylaşımı olduğunu,telefonu yüzüme kapatmasının saygısızlık olduğunu ve çok kırıldığımı söyledim.ve seninle bi fikri kavgasız paylaşamıyacaksım artık hiç bişey söylemeyeceğimi söyledim.baktım bağırmaya devam ediyo gidip uyudum.Halen konuşmuyorum.Sizce hata kimde?

off! yine kocanın ailesini için karısını yok sayması
ne diye bagırıyor ki sana !!
ne hassalar ya abileri ablaları annneleri babaları için
nasıl kırıyorlar hemen eslerini..
o deseydi aynı sekılde ona kesinlikle bagırmazdı ama..
neyse !
sinir oldum
sen haklısın canım hata falan da yok
o ailesini kusursuz sandıgı için
öyle davranıyor..

canım boşver kimlik fotokopisiyle bişey yapamazlar
kayıp ederse de etsin
konuyu unut gitsin
bazen erkeklerin bööle anlamsız çıkışları oluyor

hata tabiki de eşinde...
anlamadan dinlemeden hemen faturayı kesmiş...

eşinizin bu kadar sert davranışı tabiyki yanlış
ama banada tuhaf geldi kimlik fotokopini geri istemen
eğer güvenmiyorsan neden veriyorsun kimliğini :1no2:
ayrıca ne yapabilirki fotokopiyle

Son düzenleme:
ne olursa olsun kimlik fotokopinizi kimseye vermeyin kesinlikle,ise de kendiniz bizzat basvurun
basta verecek kadar guvendiyseniz de sonradan guvenmiyormus gibi de geri istemek gercekten kalp kirici olur
birisi benden iyilik isteyecek sonra da ver fotokopimi diyecek, ben onun icin gidip is basvurusu yapicam o bana guvenmeyecek, kimlik olsa hadi neyse de...

Yapacak olan zaten aldigi an yapar onda kalmis kalmamis ne farkeder, esiniz hakli bence, kardesini dolandirici yerine koymussunuz

ayrica kimlik fotokopisiyle is basvurusu olmaz yani fotokopiyi isteyen yaninda kimlige de bakmak ister

Son düzenleyen: Moderatör:
sinir etmek için kimlik fotokopini istediğini sanmıştır
erkek milleti iyi bişey anlamaz bundan emin olabilirsin gamyoncuiremsu

ha bu arada haklısında haksızsın kimlik fotokopisini napıcaktın ki :sm_confused:

[ı]eşinizin bu kadar sert davranışı tabiyki yanlış
Ama banada tuhaf geldi kimlik fotokopini geri istemen
eğer güvenmiyorsan neden veriyorsun kimliğini :1no2:
Ayrıca ne yapabilirki fotokopiyle
[/ı]

neler yapılmazki...sık sık haberlerde gazetelerde karşılaşıyoruz.ayrıca ben abisine güvenmediğimden değil,dükkanda kaybolur gider diye isteyelim dedim.ayrıca tam isteyelimde demedim,dinleseydi "acaba istesek mi" diyecektim.

ama bak ne diyorum
noter onaysız bos fotokopiyle hicbir resmi islem yapılamaz

kimlik fotokopisiyle birşey olmaz arkadaşım
taksit yapılacağı zaman bile çoğunlukla isterler
muhasebeciyim işe başvuran herkezin kimlik fotokopisini alıyorum

kaldı gitti kimlik no ile artık tüm işlemler yapılıyor
kimlik noyuda bulmak artık çok basit biliyorsunuz
lüfen yanlış anlamayın amacım sizi kırmak değil
:1hug:

Tabi ki de hatalı eşin.....
Önce dinleseydi keşke...
Ama çoğu erkek saman alevi gibidir hemen parlar ve sonra bir şey yokmuş gibi davranır...
Belkide o gün sinirliydi ve sana patladı...
Ama sebep ne olursa olsun eşin haksız....

canım ortada bır yanlıs anlama var bence .eşin senı dınlemeden yargılamıs gelende erkekler boyle malesef sen uzme canını.. konusup halledın dıcem ama esın galıba pek yanasmıyor boyle seylere.sana hakaret etmıs essek falan bence cok ayıp etmıs dılın kemıgı yok ıste dusunmeden konusuyorlar (benımkıde aynı )..neyse canım sen takma kafana duzelır ıns..

evet ama bir de onun acisindan bakin
tam dinlemeden kusmus yanlis ama yine de ailesinden birine guvenmiyor gibi baslamissiniz soze
belki soze kimlik fotokopisi kaybolup birilerini eline gecerse ne olur bisey olur mu sence diye baslasaydiniz oyle tepki almazdiniz

özelden genele gidersek eşiniz sanıyorum biraz dinleme problemi yaşlayan biri... daha buna benzer sorunlarınız olur...
önce dinlemeyi öğrenmeli bence

Ya arkadasım bence hata sende sende madem abısıne guvenmıyo bastan vermıcektın tabı ısın olmayınca gerı ıstemen cok sacma ben olsan bunu konu etmeye dahı utanırdım bence esın sonuna kadar haklı aynı seyı esın ablana yada kız kardesıne yapsan ne yapardın

ben hiç garipsemedim ya kimlik fotokopisini geri istemeni...
kaldı ki bu o insana güvenmediğini göstermez bence...asıl kaynının düşünmesi lazımdı napayım yengemin kimlik fotokopisiyle gidip vereyim bari diye...
bir de ne olacak demişsiniz kızlar ama yine de tedbirli olmakta fayda var, her yere vermemek lazım kimlik numarasını...dün bir gazetede yazıyordu, kimlik numaranızı bilen bir insan nerden mezun olduğunuzu, nerde çalışıp ne kadar maaş aldığınızı, ne zaman emekli olacağınızı, hangi hastalıkları geçirdiğinizi, telefon numaranızı,adresinizi vs vs sizinle ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir.
hatırlarsanız key ödemeleri sırasında kimlik numaralarının gazetelerde, internet sitelerinde açıklanması kişisel bilgilerin gizliliğiyle ilgili çok tartışma yaratmıştı...
aslında arkadaşımız bence kaynım beni dolandırır diye değil de kaybederse başka birinin eline geçer diye endişelenmiş...
kocan dinleseymiş keşke seni en azından ne demek istediğini anlardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…