Gerçekten hata mı yaptım?...

Eşinin kullandığı kelimeler ne kadar çirkin olsada, birazda hata sende. Yukarıda arkadaşın dediği gibi biri benden iyilik yapmamı istese sonra işi bitince güvenmediğini belirtir gibi geri istese bende gücenirdim ve birdaha asla o insan iyilik yapmazdım. Yani eşine istesek mi acaba gibi bişey söylemen bile tuhaf aslında, demkki içten içe güvenmedim ve istedin. Girdiğimiz bütün iş yerlerinin özlük dosyalarında kimlik fotokoplerimiz var, fotokopiyle yapılabilecek işler olsaydı emin ol ülkede yolsuzluk hat safhada olurdu.

cnm bencede biraz gereksiz endişelere kapılıp eşinin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmasına sebep olmuşsun.ama onunda bağırası varmış çünkü bu kadar yüksek sesle tepki verilecek bir durumda yok ortada.kırıldığını belli edip konuşmayı deneseydi tatlılıkla halledilirdi.ama evliliklerde bazen oluyor böyle ani çıkışlar.biraz birikimde varsa patlayıveriyor paşalar.çok uzatmayın bencea.s.

Arkadasım biraz fazla pimpiriklisin sanırım belki bu durum eşini sıkmıştır..tek hatası fevri davranmış.sonucta eşinin abisi salak mı senin fotokopini sokağa atmaz sanırım ya saklar ya yırtar..
sen boşa takmışsın..bana anlamsız geldi istemen..eşinin de tepkisi gereginden sert olmuş..

kimlik fotokopisi çokda mühim birşey değil.. çok önemli şeyleri aslını görmeden yapmıyorlar zaten...

gereksiz konuda çok sıkıcı kötü bir tartışma olmuş üzüldüm ama büyümeyin.. bir adım da siz atın ve düşüncelerinizi söyleyin.

Senin kimlik fotokopini istemen esini niye bu kadar delirtiki?CADIARZU

Tepkisini koyacak diyebilirdi, ya hatun sacmala abim ne yapicak onu bosver birsey olmaz

Bu kadar kirici olmaya ne gerek var, yok essekmisin bilmem ne??

Essek ta kendisi bence, anlamadan dinlemeden bu kadar fevri cikisana bu laf yakisir!

Takma güzelim ya, bosver gitsin:teselli:

cok gusel cevap vermissin esini terbiyenle aklinla dövmussun umarim utanirda özrünü diler ama sende bu tutumunu sakin değiştime

canım diğer arkadaşlarında dediği gibi kimlik fotokopisinden kötü birşey çıkacağını sanmıyorum keşke o kadar endişe etmeseydin.ama belki bu senin yapından kaynaklanan bir şey,eşinin tepkisi ve sözleri gerçekten çok kırıcı.her ilişkide yaşanıyor bu tür şeyler,asla ailelerinde hata görmüyorlar ve bizler kadar anlayışlı olmuyorlar maalesef...boşver yani kötü bir tartışma olmuş evet,ama unutun gitsin.küslük sürükçe iş daha kötü hale geliyor.

ben bişiyı anlamadım siz abisinin iş yerıne mı başvurdunuz?
başka yere başvurmuşsanız zaten abisi fotokopiyı vermiştir oraya

:s

onda durmuodur ki

Şimdi aynı olay benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm, galiba eşinizin yaptığını yapar ve lafı eşimin ağzına tıkıp ağzıma geleni söylerdim. Bir konuda haklısınız oda sizi dinlemeden çıkışması ve eşinizin size sarfettiği sözler. Yani aynı hatayı bende yapabilirdim.
Fakat eşimin ailemden birine güvenmemesi canımı yakardı açıkcası.
Ne olursa olsun keşke söylemeseydiniz. Yani dükkandan alalım falanda demeseydiniz. İş başvurusu için verdiğiniz kimlik fotokopisini keşke gidip kendiniz alsaydınız.

hayret bişe ya var ya herşey bi kenara daha ne söledimi bile bilmeden söliceklerimi bitirmeme izin vermeden bana fevri davranıp bide hakaretvari konuşsun töbe töbe ya ne kadar saygısızca şeyler baırdı kişi 50 yaşında yanında olup kendisine bakıcak her koşulda yanında olucak kişi o abisi yarın bi gün bişe olsa tavrını koyup araya günlerce uzak durabilir ne kadar düşüncesizler ya

anlamadan dinlemeden,lafın sonunu beklemeden bağırıp çağırması çok saçma ve kötü.Önce kendini düzeltsin,sonra sana ders versin

Anlattigin kadariyla haklisin ama senin hikayen bana cok mantiksiz geldi.
Karisina cay yapip ayagina getiren adamin durduk yere bagirmasi sacma geldi bana. Moreli bozuk olur, suratsiz bir gününde olur durup dururken bagirabilir ama sana cay doldurup getirdigine göre durum öyle degildi. Bence sen biraz eksik anlatmis olabilirsin olayi.

Son düzenleme:
nasıl yaniii??? abisine toz kondurmaması tamam belki ama sana kondurduğu laflar çook ağırr... klava:

Yine yıllanmış konulardan biri gündeme getirilmiş.
vatandaş yazmış cevabını almış.şakkıdı

insanların bunu nasıl yaptığını çok merak ediyorum,yani yeri geliyo kendi mesajlarımı takip edemiyorum ama birileri 1 sene önceki konuyu çekip çıkarıyo önümüze....

Sorsaydın ben eşek değilim bilakis ince düşünen bir insanım ama sen eşeğin önde gidenisin bu nolacak diye...
akannehir

canım bir hatalı aranıyorsa bence bu ikinizde hatalısınız denilebilir.şunu hiç bir zaman unutma kocalara ailesi ve akrabaları hakkında hiç bir şey söyleme bu konuda eleştiriye acık degiller ben bunu anladım ve yıllar gecsede bunu bilir bunu derim.senin yaptığın hayan bu. eşinede gelince insanlar konusarak anlaşır ama eşinde anladığım kadarıyla bu özellik gelişmemiş konuşmayı bilmiyorum ama hakarete gelince hakaretin önde gelenini yapıyor.eşininde hatası bu bence.ee sonuç itibariyle ikinizde hatalı olarak birbirinize kapris yapmayı bırakıp orta yol bulup barışın.bir evin içerisinde kaldıki karı koca arasında küslük asla olmaz olmamalıda..

niye böyle davraniyorki diyelim istedin ne var bunda bu devirde kim kime güveniyor allah askina esinde anlayisli olsun biraz sacmalamasin yani sana ait birseyi isteyemjiycekmisin keske sen hic esine acmadan direk isteseydin neyse uzatmayin yinede derim ben bosver kücük mevzu bunlar beterin beteri var allah onlardan korusun canim

Arkadaşım eşinizin bağırıp çağırması kocaman bir hata,bunu kabul ediyorum ancak siz de güvenmiyorsanız kimlik fotokopinizi vermeyecektiniz.Üstelik fotokopiyle hiçbir şey yapılmaz.

hayır,güven problemi olmasa bile kaybolacağı için endişe etmiş olabilirsin... kesinlikle hatalı değilsin,eşin anlayışsız davranmış malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…