- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Helal olsun taktir ettim sizi26 yasinda evlendim. Dünyalar tatlısı bir kızım oldu şuan 2 yaşında.Belki 10 senem kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem için çabalamakla geçti. Henüz iş sahibi olamamışken eşim tarafından arada bir laf çarpıtılarak geçiyordu.Surekli esi çalışan insanları gösteriyordu.Kiyasliyordu. Iyi hos adamdı ama bazı huyları aklıma boşanmayı getirtecek kadar ağırdı. Bir yanlışım olduğunda "birseyi de becer " diye konuşmaları vs.
Ha buarada şunu da söyleyeyim kendim için birşeyler yapma çabam eşimin davranışları kesinlikle değildi. O sadece beni hirslandiriyordu. Birşeyler yaparsam hayattan zevk almaya başlayacaktım çünkü.
4 sene sosyal medya ile uğraştım.Instagramda 4 adet 200-500 bin takipçi aralığında hesaplarım oldu.Buyuttum ve ücret karşılığı reklam almaya başladım.2-6bin tl aralığında kazanç sağladım. Daha sonra memur oldum istediğim yeri kazanabildim. Hepsi kızımın bana getirdiği şans ile oldu. Hesaplarımla simdilik kuzenim ilgileniyor kazandığı reklam parasının belli bir kısmını bana gönderiyor. Aylik 7-9 bin aralığında bir kazancım var maaşımla birlikte.
Bu sefer de eşim tuhaf tuhaf davranmaya başladı.Yok sen işe girdin değiştin, yok eskisi gibi değilsin. Evet kendime güvenim arttı artık çok daha fazla güçlü hissediyorum değişmek buysa evet değiştim. Şimdi de başlamış kızımız küçük belki başka işler yaparız sen işi bırakabilirsin.Oldu canım senelerdir uğraşayım uğruna psikolojim bozulsun tam oldu diyeyim sonra bırakayım! Ben böyle diyince geriliyor beyefendi.
Daha ileriye dönük çok fazla planlarım var. Demem o ki gerçekten isterseniz yapamayacağınız birşey yok...
Sizin adınıza çok sevindim. Sosyal medya hesabınızı nasıl bu kadar aktif hale getirebildiginizi merak ettim.26 yasinda evlendim. Dünyalar tatlısı bir kızım oldu şuan 2 yaşında.Belki 10 senem kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem için çabalamakla geçti. Henüz iş sahibi olamamışken eşim tarafından arada bir laf çarpıtılarak geçiyordu.Surekli esi çalışan insanları gösteriyordu.Kiyasliyordu. Iyi hos adamdı ama bazı huyları aklıma boşanmayı getirtecek kadar ağırdı. Bir yanlışım olduğunda "birseyi de becer " diye konuşmaları vs.
Ha buarada şunu da söyleyeyim kendim için birşeyler yapma çabam eşimin davranışları kesinlikle değildi. O sadece beni hirslandiriyordu. Birşeyler yaparsam hayattan zevk almaya başlayacaktım çünkü.
4 sene sosyal medya ile uğraştım.Instagramda 4 adet 200-500 bin takipçi aralığında hesaplarım oldu.Buyuttum ve ücret karşılığı reklam almaya başladım.2-6bin tl aralığında kazanç sağladım. Daha sonra memur oldum istediğim yeri kazanabildim. Hepsi kızımın bana getirdiği şans ile oldu. Hesaplarımla simdilik kuzenim ilgileniyor kazandığı reklam parasının belli bir kısmını bana gönderiyor. Aylik 7-9 bin aralığında bir kazancım var maaşımla birlikte.
Bu sefer de eşim tuhaf tuhaf davranmaya başladı.Yok sen işe girdin değiştin, yok eskisi gibi değilsin. Evet kendime güvenim arttı artık çok daha fazla güçlü hissediyorum değişmek buysa evet değiştim. Şimdi de başlamış kızımız küçük belki başka işler yaparız sen işi bırakabilirsin.Oldu canım senelerdir uğraşayım uğruna psikolojim bozulsun tam oldu diyeyim sonra bırakayım! Ben böyle diyince geriliyor beyefendi.
Daha ileriye dönük çok fazla planlarım var. Demem o ki gerçekten isterseniz yapamayacağınız birşey yok...
2.çocuğu yaptıracak, her şeyden el etek çektirecek. Eskisi gibi rahat rahat aşağılayabilecek. Çakala bakar mısınız?Tebrik ederim
Böyle kadınlar görmek ne güzel
Eşinizde aşağılık kompleksi var. Sizi aşağı çekmeye çalışıyor. Yine iyi dayanmışsınız. Bana bir işi de becer diyecek de var ya... Neyse... Eşiniz 2.çocuk isteyebilir her an.
İşinizi kazancınızı riske edecek hiçbirşey yapmayın bence. 10 yıllık emek sonuçta.
Yolunuz açık olsun. Daha nice başarılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?