• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten Kafayı Yedim

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Kızlar Merhabalar öncelikle....

Kafayı gerçekten yedim bunaldım daraldım hayattan soğudum insanlardan soğudum... Şimdi anlatacağım şey bir çoğunuza boş saçma gelebilir derdim bumu diyebilirsiniz aranızda konularımı hatırlayanlar olabilir.

Mevzu erkek arkadaşım 2.5 senelik ilişkimiz var bir insan bu kadar mı iş kolik olur bu kadar mı işine aşık olur .. Adam resmen hayattan elini ayağını çekiyor sabah tan beri ulaşmaya çalışıyorum her aradığımda çalışıyorum çalışıyorum.. Dünyayı sen mi kurtaracaksın be adamm... Biliyorum gerçekten yoğun mesela dün yine sinir krizlerine girdim geldi beni aldı yarım saat konuştuk düşünün işten izin aldım yarım saat oturduk o yarım saat içinde çalan telefonları girdiği stres hepsine şahit oluyorum ama bende insanım.. Şimdi diyceksiniz bu kadar neden üstüne düşüyosun bırak olmuyor işte olmuyor çevrem de arkadaşlarıma bir bakıyorum telefon ellerinden düşmüyor sevgilelri ile hep bir irtibat halindeler bense ulaşamıyorum adama yan yana geliyoruz herşeyi unutturuyor söz veriyor dikkat edecem diyor ama yok ertesi gün yine aynı dayanamıyorum sinirlerim yıprandı bin kere dedim hiç değilse sabah evden çıkarken bi ara bi önemse yok 1 gün yapıyor ertesi gün yine aynı çocuk değilizki ikizmizde 25 - 27 yaşlarındayız . Şimdi dıyeceksinizki sevse vakit ayırır bende aynı şeyi diyorum ama yan yana geldiğimizde sevdiğini hissediyorum gözlerinden anlıyorum bizim için çabalıyorum borç bitsin diye uğraşıyorum diyor benden esirgediğin 5 dk ile mi borçlarını kapatacan ...

Allahım sen aklıma mukayet ol gözlerimden akan yaşları durduramıyorum artık..

Şuan sadece buraya yazıp rahatlamak istedim kızlar hakkınızı helal edin

İşi buysa neyapabilir?

Kendi işiyse kapatsın mı ? Çalıştığı yerse kovulsun mu ?

Kendi işi ben ona sabahtan akşama kadar benle ilgilen demiyorumki dediğim tek şey hiç değilse evden çıkarken bi ara bi varlığını hissedeyim veya yemek yerken ara insan istedikten sonra afedersiniz ama wc de bile arar.. Ben düşüncesiz biri değilim sadece sevdiğim adamı yanımda istiyorum yokluğunu değil varlığını istiyorum. Yalnış mı düşünüyorum sizce

Konu Sahibi kusura bakmayın "çocuk değiliz" diye yazmışsınız o zaman neden çocukluk yapıyorsunuz ???
Yahu adam çalışıyor çalışıyor neden çalışırken sizinle ilgilensin ?

Ben olsam sizden ayrıldım. Net.

Ben burada erkek arkadaşının bir hatasını göremedim. Arkadaşlarınla kıyaslama onların sevgilileri çalışmıyo olabilir, işleri daha rahat olabilir. sen sıkboğaz edersen kaybedersin. çocuk çalışıyor ne var bunda. benim eşim yazılımcı adam kodlarla uğraşıyor sevgiliyken işte mesajlaşmazdık hiç bende böyle bir gerek duymazdım. mesaj atmayı sevmiyor olabilir işe yeni başlamıştır kendini kanıtlamak istiyor olabilir. biraz olgun düşünün size de ona da yazık

Aynen eşimi anlatmışsın. Ben de başlarda sinir oluyordum ama adam işini yapıyor. İşi bırak gel evde otur, ben sana bakarım mı diyeyim. Bu şekilde kabullendim. Eşim her akşam 10-11 gibi eve gelir. Bazen çok bunalmışsam bana jest yapıp 7-8 de gelmişliği de olur. Ama genel olarak hep yoğun. Sen daha evli değilsin. Eğer ben böyle yürütemem diyorsan uzatma bence. Ama nişanlım çok tembel, eşim evde oturuyor eve ben bakıyorum gibi konular açılıyor burda. Seninkisi onların yanında çekilir dert bence.

Kendi işi ben ona sabahtan akşama kadar benle ilgilen demiyorumki dediğim tek şey hiç değilse evden çıkarken bi ara bi varlığını hissedeyim veya yemek yerken ara insan istedikten sonra afedersiniz ama wc de bile arar.. Ben düşüncesiz biri değilim sadece sevdiğim adamı yanımda istiyorum yokluğunu değil varlığını istiyorum. Yalnış mı düşünüyorum sizce

Çok bunaltıyosunuz bence.
Borçları var işi yoğun ve bitirmek istiyo.
Destek olsanız ara demenize gerek kalmadan arar.
Belki yemek yerken bi nefes alıyım diyodur.
15 yaşında değilsiniz o gerçek hayata atılmış sizde destek olun

Konu Sahibi kusura bakmayın "çocuk değiliz" diye yazmışsınız o zaman neden çocukluk yapıyorsunuz ???
Yahu adam çalışıyor çalışıyor neden çalışırken sizinle ilgilensin ?

Ben olsam sizden ayrıldım. Net.

bakın detaylı yazmadım sevgi fedakarlık ister ben ona çalışırken ben le ilgilen demiyorumki en küçük örneği bugün iş yerinde bi sorun yaşadım ve acayip moralım bozuk onunla konuşmaya ihtiyaç duydum ama nerdeee. Bu iş sadece gündüz olsa amenna ama adam gece bile çalışıyor beni arıyor genin 1inde ben sabahın köründe kalktığım halde fedakarlık gösteriyorum uyumuyorum bekliyorum onu ama konuştugu 2 dk aşkım çok yorgunum diyip uyuyor sabah konusuuruz diyor ama sabah bir türlü olmuyor zaten kendı işi diye 11 de 12 de gidiyor alel acela çıkıyor evden . Anladınız mı bu bir kısır döngü oldu ilişkimizde ben hep fedakarlık gösterdiğim anlayış gösterdiğim için böle oldu ama dayanamıyorum artık :(

Çok bunaltıyosunuz bence.
Borçları var işi yoğun ve bitirmek istiyo.
Destek olsanız ara demenize gerek kalmadan arar.
Belki yemek yerken bi nefes alıyım diyodur.
15 yaşında değilsiniz o gerçek hayata atılmış sizde destek olun

Bunaltıyorum biliyorum farkındayım ama sabah bi sesini duysam böle olmuycak :( 1 gün olsa neyse 2 gün olsa neyse 2.5 senedir hep vböle hep dediği şey sabret sabret ama sabırda bir yere kadar :( insan sevdiğini yanında istiyor

O mesai saatleri inan hiç bitmiyor... hayatımız kısır döngü kendi işi öğlen işe gidiyor gece de 1 lere kadar çalışıyor bu süre zarfında ben hiç yokum
olsun, bizimkilerde 8-5 gidiyor ve biz o sirada cok acil bir durum olmadikca ilgi beklemiyoruz. Bence sevgiliniz doğruyu yapiyor. Isini yapmaya calisan bir erkek. Inanin hepimiz benzer durumdayiz. O arkadaslarinizin sevgilileri ya boş gezen sahislardir ya da takintilidir. Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.

Nasıl yani? Adama evdeyken de mi çalışıyor? 7/24 iş odaklı değildir di mi?

Valla o kadar çok sorumsuz erkek var ki, çalışana kötü demek zor geliyor

Evet haklısınız işin o tarafından bakınca da çok şükü diyorum ne kötü alışkanlığı var nede başka bişe .. Yok şöyle oluyor kendi işi ve gerçekten çok yoğun çünkü 2 kişiler gece 1 lere kadar çalışıyor öğlen kalkıp işe gidiyor yoğun olduğu içinde gündüz konuşamıyoruz . gece de uyucam yorgunum diyor.. işin içinden ben çıkamıyorumki siz beni anlayın :( Ama şunu diyim size ben bu kdar anlayışlı olduğum için böle davranıyor benim gideceğım korkusu olsa adamda böle olmaz düşünsenize insan sevdiği insanın sesini duymak derdini sevincini paylaşmak istemezmi ben bunları yapamıyorum... Bugün arıyorum yoğunum dönecem sana diyor mesj attım kötüyüm moralım bozuk ihtiyacım var sana dedim yine dönüş yapmadı. Sonra dayanamadım aradım açtı musaitmisin dedim dediği şey çalışıyorum sankı bilmiyosun hiç bişe demedim söyle ne oldu dedi bişe yok çalış sen dedim kapadım

Canim seni elestirmicem ama şunu da soyliyim kizlarin dediklerine bende katılıyorum.

Bana kalirsa ayrilmicam dersen kendini farkettir. Ama bunu ustune giderek yapma. Sabirli ol o seni ne zaman ararsa o zaman konus aramazsa sende arama. Kendine is yarat niye boyle oldun derse yogunum şu isle ilgileniyorum vaktim olmadi de caktirmadan yap.
Aslinda boyle seyler yapmaya para verseler kalkismam ama madem oneri istiyon bende bu var :)

olsun, bizimkilerde 8-5 gidiyor ve biz o sirada cok acil bir durum olmadikca ilgi beklemiyoruz. Bence sevgiliniz doğruyu yapiyor. Isini yapmaya calisan bir erkek. Inanin hepimiz benzer durumdayiz. O arkadaslarinizin sevgilileri ya boş gezen sahislardir ya da takintilidir. Saglam bir iliskide surekli mesajlasilmaz zaten.

Haklısınz ama ben öle liseli aşıklar gibi gün içinde hep mesajlaşalım demiyorum ki :( moralım bozuk konuşmaya ihtiyacım var diyorum dönmuyor bile bana ya erkek sın sen ben erkek olsam sevgilim bana bunu dese işimi gücümü bırakır yanına giderim ben bunu bile istemiyorum kotüyüm konuşmaya ihtiyacım var diyorum :(

Ne yapsın adam işteyken size bik bik mesaj mı yazsın.

25 yaşındasınız yani çocuk gibi davranmayın.

27 yaşında artık cazip gelmiyordur mesajlaşmak normal olabilir.

Haklısınz ama ben öle liseli aşıklar gibi gün içinde hep mesajlaşalım demiyorum ki :KK43: moralım bozuk konuşmaya ihtiyacım var diyorum dönmuyor bile bana ya erkek sın sen ben erkek olsam sevgilim bana bunu dese işimi gücümü bırakır yanına giderim ben bunu bile istemiyorum kotüyüm konuşmaya ihtiyacım var diyorum :KK43:
bunu uygun bir dille konusun oyleyse. Anlamazsa siz de bir sure aramayin ustune dusmeyin. Neden diye sorarsa derdinizi tekrar anlatirsiniz.

Back
X