- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Rest çekince iki yolu da göze alacaksın
Ya aman zaten bıkmıştım der geri dönmez
Ya da geri döner pişmanım der , seviyorsa
ben de aynen bunu yapayım bir kumar oynayayım diyorumRest çekince iki yolu da göze alacaksın
Ya aman zaten bıkmıştım der geri dönmez
Ya da geri döner pişmanım der , seviyorsa
Dönerse senindirben de aynen bunu yapayım bir kumar oynayayım diyorumama düzelip dönmesini istiyorum eskisi gibi yolu yok mu
doğru söylüyorsunuzKusura bakmayın ama hiç 30 yaşında bir kadının olgunluğunu tasimiyorsunuz.erkek arkadaşınızı hayatınızın odak noktası haline getirmişsiniz. Dünyada bu kadar çok dert taşıyan insanlar varken bu benmerkezci tavrınız sizi rahatsız etmiyormu..üç günde bir açtığınız konular hep "ayrıldık,barıştık,geri dönermi,beni seviyormu"gibi başlıklardan ibaret.
Açık ve net söylüyorum. Bu adamla evlenseniz bile mutlu olamazsınız. Saygı ve sevgi bitmiş çünkü. Hala niye peşindesiniz bu hastalıklı ilişkinin bilmiyorum..
Madem ki doğru olduğunun farkındasınız bitirin kurtulun.şöyle düşünün bu adam sizi seviyor olsa sizi bu kadar üzer mi?doğru söylüyorsunuz
Zamanla geçer üzülmeçok üzülüyorum
çok doğru söylüyıorsun sorunu bulmak lazımHayır duzelmez. Problemi anlaman lazim. Bak sana kendi iliskimden örnek vereyim. Cok gelgitlerimiz olurdu bizim. Iki hafta gorusmedigimiz falan olurdu. Sonra oturdum konustum ve o an farkettim ki ben ona baskı yapiyormusum. Yani yapmadığımi saniyordum ama öyle değilmiş işteBen hep bir insanı olduğu gibi tanima taraftariyimdir ve o an bıraktım ısrar etmeyi. Dedim ki gozlemleyecegim. Nasıl bir adamdır aslinda bir bakayım. Objektif olayim. Gozlemledim ve ne oldu biliyor musun? Iliskimiz cok eğlenceli bir hal aldi. Ne ben yoruldum ne o. Yani sorunu bulmadan trip atsan ne atmasan ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?