Gerçekten Kızlar Evlenip Gidince Değerli mi olur ?

Benimkiler ile o kadar sıkıntıdayım ki intiharı düşünmeye başladım.
Hastalandım üzüntüden. Gastrit oldum hipotroidim iltihaplı guatr â çevirdi. Aylardır kabizim. Ve hepsinin sorunu stres üzüntü .
Galiba ben ölünce anlayacaklar .

Asıl konum ailenin bu halinden kaçıp da ilk gelenle evlenmek değil .
Genel olarak evlendiginizde değerinizi anlıyorlar mi ?
Elmas hayırdır evleniyo musun? Senin aile değişik yani. Başkalarının ailesini ne yapacaksın? Kimi değer verir kimi vermez. Senin ailenle alakası ne yani? Seni eve tıkmış hapis hayatı yaşatan 2 kişiden bahsediyoruz burada!

Elmas hayırdır evleniyo musun? Senin aile değişik yani. Başkalarının ailesini ne yapacaksın? Kimi değer verir kimi vermez. Senin ailenle alakası ne yani? Seni eve tıkmış hapis hayatı yaşatan 2 kişiden bahsediyoruz burada!
Yok ne gezer abla evlenme falan. O konudan sıkıntılıyım ta zaten.
Hastalık sahibi oldum abla. Bir kaç ay önce gastrit çıktı üzüntüden. Simdi de iltihaplı guatr. Gelip gidip hakaret duyuyorum.
Belki dedim bi umut evlenince bu hallerine pişman olurlar mi ?
Ah abla ne acı inan diyorum ki kına gecem de anneme bakacağım niye yaptın diyeceğim abla.
Çok sıkıntıdayım. Çok bunaldım. Dua etmekten başka çarem yok.

Senin annen teyzenden başkasına iyi olabildi mi?

Degil evlensen allah korusun ölsen bile kıymetli olmazsın bence.

Baban yumuşar da annen onu yine doldurur.

Evlenince sen onlarin kiymetini anliyorsun. Bakiyorsun ki anne babadan cok seni seven kimse olamaz hayatta bir tek karsiliksiz seven anne babadir.
evlilik kacis degil bak anne baba dedigin insanlarla anlasamiyorsun ayni evin icin de bide dusun elin oglunu

Cok ciddi sorunlarimiz yoktu ama evlenince badem gozlu oldum o kesin :)
Mesela annem hep asiligimden, soz dinlememden falan yakinirdi, allah sana da senin gibi evlat versin diye kendince beddua ederdi ben de amiiiin derdim :KK70:
Simdi surekli sen bizi hic uzmedin, hic kirmadin, allah da seni hep guldursun fakan diyor, unutmus yaptigim her seyi :KK23:
Anne iste benim annemde ayni anne olunca anlarsin:KK70::KK70:

Annemle felaket bir ilişkimiz vardı üniversiteyi kazanıp evden ayrılınca sakinleşti biraz.

Ailenle ilişkini düzeltmek için evleneyim deme sakın, eğitim için de şehir değiştirip yanlarından ayrılabilirsin

zengin bir adama gidersen olabilir ..
malum herkes para delisi olmuş ..

Benimkiler ile o kadar sıkıntıdayım ki intiharı düşünmeye başladım.
Hastalandım üzüntüden. Gastrit oldum hipotroidim iltihaplı guatr â çevirdi. Aylardır kabizim. Ve hepsinin sorunu stres üzüntü .
Galiba ben ölünce anlayacaklar .
Senin durumun gibi kuzenim yaşadı. Onun da annesi yapmadığını bırakmadı sanki kızı değil düşmanı. Kız da evlenmeyi çare buldu. Biran evvel evlenmek için yanlış seçimler yaptı. 4 nişan attı. Sonra 2.evliliğini yapmış çocuklu bir adamla evlendi. Şimdi onun da çocuğu var ama mutsuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Bunu dert etmemeye gayret göstermek senin yararına. Çünkü inan evlililk hiç dışardan göründüğü gibi bi şey değil.

valla benim kıymetimi bilmem de ben evlenmeye nietlendikten sonra onların değeri bende bin kat daha arttı :)
lise zamanları ve liseden cıktıktan sonra cok kavgalarımız tartışmalarımız olurdu özellikle annemle. ama şimdi bekliyo işten eve gideyimde oturup çay içip muhabbet edelim diye akrabalardan duyuyorum işteyken özlüyomuş beni :)
babamla zaten akşamdan akşama konusuruz o geldiğinde ayrı odaya gitsem hemen gelir cagırır yanına.
demem o ki bazı dönemler ama onların ama sizin ters davranışlarınız yüzünden araa sogukluk girebiliyo siz düzeltebilirsiniz bunu bence sonucta anne baba başımızın tacı :)
bak bundan 4 5 yıl önce olsa bende bu evden gitmek istiyorum falan diye yazardım ama yine bnm sayemde s an cok farklı herşey :KK68:

bi kurtuluş olsun diye yapılan evliliklerin sonu iyi olmuyor. evlenmiş olmak için kıymete binme ihtimali için evlenmeyin.

söylediğiniz gibi bi genelleme yok.

Evlilik bir kurtuluş değil biliyorum .
20 yaşındayım okumadigim için herkez üstüme geliyor.
Ailem sevdiğim e vermiyor. Onların akrabası ile evlenmemi istiyorlar .

Ve ölümü de düşünür öldüm, bırakıp gitmeyi de.
Her gün acı çekiyorum her gün ağlıyorum .
Annem herşeyin sorumlusu .
Kızının yanında olmayan anneler okusun bunu.

Benim annem yaptı bari siz yapmayın.
Simdi mi her 3- 4 ay da bir hastalık çıkıyor.
Hastalık sahibi oldum .
Üzüntüden. Ne okuyabilirim, ne çalışabilirim, ne sevdiğim le evlenebilirim, ne bakkala bile tek başıma gidebilirim.

Ne bi destekcim, ne bi arkamda duran, ne bi beni anlayan var. Bi tane var oda kuzenim. Ve elinden mecburen hiç bisey gelmiyor .
Onun haricinde kardeşim bile yanımda değil
Siz söyleyin ne yapıyım . Erkek kardeşimle aram da dağlar kadar fark var. Ben bakkala gidemem. Binadan aşağı ya annemden önce bile inemem. Erkek kardeşim gece 12 de eve gelir, hangi şehre gitmek isterse gider. İsterse arkadaşında kalır .
Ben dayanamıyorum artik

Evlenince farklı okuyor evet. Ben sırf annemden kurtulmak icin 16 yaşımda sacma sapan bi bölüm kazanıp kaçtım evden. Sonra başka bi işe girdim vs. 24 yaşında annem hala hakaret hala domuz vs diye bağırırdi bana evde. Hatırlıyorum. Sonra görüşmedim zaten şimdi herkese beni arattiriyo iyi mi falan diye. Hiç sevmiyorum onu. Sanırım hiç te sevmeyecegim dünya kadar malları var ama zerre umrumda değil. Çıkarsın beni evlatliktan

Senin durumun gibi kuzenim yaşadı. Onun da annesi yapmadığını bırakmadı sanki kızı değil düşmanı. Kız da evlenmeyi çare buldu. Biran evvel evlenmek için yanlış seçimler yaptı. 4 nişan attı. Sonra 2.evliliğini yapmış çocuklu bir adamla evlendi. Şimdi onun da çocuğu var ama mutsuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Bunu dert etmemeye gayret göstermek senin yararına. Çünkü inan evlililk hiç dışardan göründüğü gibi bi şey değil.
Aşağı da ki yazımı okur musun

Back
X