Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elmas hayırdır evleniyo musun? Senin aile değişik yani. Başkalarının ailesini ne yapacaksın? Kimi değer verir kimi vermez. Senin ailenle alakası ne yani? Seni eve tıkmış hapis hayatı yaşatan 2 kişiden bahsediyoruz burada!Asıl konum ailenin bu halinden kaçıp da ilk gelenle evlenmek değil .
Genel olarak evlendiginizde değerinizi anlıyorlar mi ?
Yok ne gezer abla evlenme falan. O konudan sıkıntılıyım ta zaten.Elmas hayırdır evleniyo musun? Senin aile değişik yani. Başkalarının ailesini ne yapacaksın? Kimi değer verir kimi vermez. Senin ailenle alakası ne yani? Seni eve tıkmış hapis hayatı yaşatan 2 kişiden bahsediyoruz burada!
Anne iste benim annemde ayni anne olunca anlarsinCok ciddi sorunlarimiz yoktu ama evlenince badem gozlu oldum o kesin :)
Mesela annem hep asiligimden, soz dinlememden falan yakinirdi, allah sana da senin gibi evlat versin diye kendince beddua ederdi ben de amiiiin derdim
Simdi surekli sen bizi hic uzmedin, hic kirmadin, allah da seni hep guldursun fakan diyor, unutmus yaptigim her seyi![]()
Okumuyo o yalnizAnnemle felaket bir ilişkimiz vardı üniversiteyi kazanıp evden ayrılınca sakinleşti biraz.
Ailenle ilişkini düzeltmek için evleneyim deme sakın, eğitim için de şehir değiştirip yanlarından ayrılabilirsin
Senin durumun gibi kuzenim yaşadı. Onun da annesi yapmadığını bırakmadı sanki kızı değil düşmanı. Kız da evlenmeyi çare buldu. Biran evvel evlenmek için yanlış seçimler yaptı. 4 nişan attı. Sonra 2.evliliğini yapmış çocuklu bir adamla evlendi. Şimdi onun da çocuğu var ama mutsuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Bunu dert etmemeye gayret göstermek senin yararına. Çünkü inan evlililk hiç dışardan göründüğü gibi bi şey değil.Benimkiler ile o kadar sıkıntıdayım ki intiharı düşünmeye başladım.
Hastalandım üzüntüden. Gastrit oldum hipotroidim iltihaplı guatr â çevirdi. Aylardır kabizim. Ve hepsinin sorunu stres üzüntü .
Galiba ben ölünce anlayacaklar .
Aşağı da ki yazımı okur musunSenin durumun gibi kuzenim yaşadı. Onun da annesi yapmadığını bırakmadı sanki kızı değil düşmanı. Kız da evlenmeyi çare buldu. Biran evvel evlenmek için yanlış seçimler yaptı. 4 nişan attı. Sonra 2.evliliğini yapmış çocuklu bir adamla evlendi. Şimdi onun da çocuğu var ama mutsuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Bunu dert etmemeye gayret göstermek senin yararına. Çünkü inan evlililk hiç dışardan göründüğü gibi bi şey değil.