• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten merak ettim!!!

benimde özel sektör. patronum işimi aksatmadığım sürece hiç karışmaz. hatta ben başka bi bilg. gediğimde açık kalır bişey demez.. benimde no problem. işim yoğun olmadığı zamanlarda burdayım. burası çok güzel kopamıyorum. evde fazla giremiyorum iş yerinde girdiğim kadar yerimseniben şünkü saolsun kardeşim hiç boş bırakmaz bilgisayarı.. ama iş yerinde kendi bilg. olunca rahatca girebiliyorum.. bi problem yok yani:içelim:

zaten haftanın 6 günü it gibi çalışıyoruz afedersiniz
bir de internetimize karışırlarsa herhalde fenalık geçiririm
kk gün boyu neredeyse sürekli açıktır. arada kafamı çevirip yazılanlara göz geçiririm
işlerimizi aksatmadıktan sonra intenete girmek sorun olmuyor.
tabi özel sektör bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz. bakarsınız yarın internetimizi kesmişler..

bazı arkadaslar bankacılar rahat gırebılıyo..
ama bı bankada calısan arkadasıma uyarı gelmıs..
kk tamamıyla gıremıykcek..
sırketlerde ıse bılgı ıslemde kk gırısı yapabılıyolar ve rahatlıkla kullanabılıyolar....
ama holdınglerde ıse tamamıyla yasak dıye bılıyom cunku bı arkadasıma tavsıye etmısdım ama holdınglerde netten nerelere gırıldıgı devamlı oft seklınde kontrol edılıyomus..
evlerde suan benım gıbı calısmayanlara ıse aile tarafından yasak var işde hepsıne cozum varda buna yok:)
ama sunuda demeden gecemıcem..bızım ıs yerınde bayanların gırmesı yasak kesınlıkle arada bende takıp ederım gıren olursa uyarı alır kımseye ıs satlerınde kk gırsın dıye maaş veremeyız cunku..

aynen ben de işyerimden giriyorum. Çok yoğun olduğum günler de oluyor tabii ama, hem rapor yapıp bir yandan da KKya girebiliyorum. Robot değilim ne yapayım bütün gün iş iş iş... olmaz yani:delphin:

Back
X