çok geçmiş olsun ben de ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve ben de şuan sarkık görüntüden çok rahatsızım üstelk de bana göre büyük yapmış olduğunu görüyorum.6 ay beklememi istedi doktorum düzelcekmiş güya ama hiç sanımıyorum.Merhaba,yine ben,
meme büyütme ameliyatı olmuştum 10 ay önce , 3-4 ay sonra bunu fark etmeye başladım ve şuan daha da bir gözüme batıyor.Gerçekten bluzla veya kazakla acayip sarkık görünüyor memelerim ya.sanki yaşlanmışım da sarkmış gibi ama memede bir problemim yok yani boyutu güzel dikler de ama sanki konumu 2 cm filan daha yukarda olmalıydı gibi geliyor.Rica etsem fotoğraflarıma bakıp yorumlayabilir misiniz ya...Ve de bunun için ne yapmalıyım yani dikleştirme ameliyatı olmaz galiba bunlara.çok moral bozucu gerçekten o kadar da acı çektim offf
Can'ım sen eğer bir ameliyat daha olacaksan, kesinlikle dikleştirmeye gerek YOK. Sadece protezin şekli ve yüksekliği değişecek. Senin istediğin görüntü ancak yuvarlak protezle olur. Ama. Kurcalama bence güzellerMerhaba,yine ben,
meme büyütme ameliyatı olmuştum 10 ay önce , 3-4 ay sonra bunu fark etmeye başladım ve şuan daha da bir gözüme batıyor.Gerçekten bluzla veya kazakla acayip sarkık görünüyor memelerim ya.sanki yaşlanmışım da sarkmış gibi ama memede bir problemim yok yani boyutu güzel dikler de ama sanki konumu 2 cm filan daha yukarda olmalıydı gibi geliyor.Rica etsem fotoğraflarıma bakıp yorumlayabilir misiniz ya...Ve de bunun için ne yapmalıyım yani dikleştirme ameliyatı olmaz galiba bunlara.çok moral bozucu gerçekten o kadar da acı çektim offf
Kuzum ya kıyamam ben ameliyat olupta memnun olmayan arkadaşlara çok üzülüyorum binbir türlü zahmetini çekiyoruz sonuç niye tatmin edici olmasın ki diyorum.. doktorun ne diyor şikayetine peki? takibe alırsan daha sağlıklı yorum yapabilirim belki de sen kafanda çok büyüttün bilemiyorum ..Merhaba,yine ben,
çok geçmiş olsun ben de ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve ben de şuan sarkık görüntüden çok rahatsızım üstelk de bana göre büyük yapmış olduğunu görüyorum.6 ay beklememi istedi doktorum düzelcekmiş güya ama hiç sanımıyorum.
Kuzum ya kıyamam ben ameliyat olupta memnun olmayan arkadaşlara çok üzülüyorum binbir türlü zahmetini çekiyoruz sonuç niye tatmin edici olmasın ki diyorum.. doktorun ne diyor şikayetine peki? takibe alırsan daha sağlıklı yorum yapabilirim belki de sen kafanda çok büyüttün bilemiyorum ..
yağ enjekte ediliyor büyük ihtimal onu demiştir.. izlemeye aldın galiba bakıyorum şimdi resimlerine kuzum..eğer çok rahatsız olursan yukarıya bir şey enjekte ediliyormuş galiba aynı kesi yerinden girilip onu önermişti.
Bende 56 kg 164 boy yakın senle olculerimiz ayni cc tek fark dediğim gibi benim ki yuvarlakkaç cc? benim 55 kilo 167 boy 300 cc damla ince kemikli bir yapım var
evet özellikle benim gibiler için...ameliyat sonrası 2 hafta boyunca kendi başıma yataktan kalkamadım acıdan annem hep sırtımdan tutup kaldırdı beni düşünün..gece tuvalete kalkmak için annemi telefonla çaldırıyordum uyandırıyordum kadıncağızı kalkıyordu gece beni yataktan kaldırmak için..ki ameliyat olup 2 gün sonra iyileşebilen kadınlar da var ..Ve evet olmuşken tabi ki neden en iyisi olmasın kesinlikle ..belki o parayı zorla denkleştirip olduk ameliyatı belki zor ayarladık tarihi belki çok acı çektik iyileşemedik...
Ama doktora bu durumu dediğimde eğer daha yukarıda yapsaydım göğüs uçların aşağıya kaymaya başlayacaktı demişti bir şey diyemedim..eğer çok rahatsız olursan yukarıya bir şey enjekte ediliyormuş galiba aynı kesi yerinden girilip onu önermişti.
ahhh ahha ben hangi bir deridimi yazayımki.benim boy kısa boyun ve meme arası mesafe uzun ve boyum kısa.birde sarkmış deri.yuvarak kas altı yaptı doktorum ama ben sonuçtan memnun değilim.kaç cc? benim 55 kilo 167 boy 300 cc damla ince kemikli bir yapım var
ahhh ahha ben hangi bir deridimi yazayımki.benim boy kısa
Kim yapmıştı sizi amelyat
Sizi kim amelyat etmiştiMerhaba,yine ben,
Harun Çöloğlu
Damla mı taktırdın kime oldun bence azıcık sarkık güzel dürüyor pişman mısınMerhaba,yine ben,
iz kime oldunuzCanım benim de resimlerime bakabilirsin izliyorum seni. Benimki yuvarlak protez. Senin boynunla göğüs arası mesafe uzun olduğu ve protezin de damla olduğu için bu şekilde görünüyor bence. Yuvarlak protez olsaydı bu şekilde olmazdı. Benimki 325 cc seninle arasında pek bir fark Yok aslında . Ama bak şekil olarak nasıl değişik duruyor
Doç dr Fatih uygur yaptı ameliyatımı.S
iz kime oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?