Nasıl yaniSen tavrını bellı et .Çokfazla kendınden verınce dengeyı bozarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniSen tavrını bellı et .Çokfazla kendınden verınce dengeyı bozarsın
Nerden bilebilirdim kiTiktokçu kocayı çok mu aradınız?
Kızımla ilgileniyor çok seviyor onu kızım da babasını çok seviyor benden daha düşkün onaCidden üzüldüm bu konuya ben ya. Konu sahibesi daha yolun çok başındasın. Boşanamam demenin tek sebebi çocuğun mu? Kızınızla ilgileniyor mu peki kocan?
Bu sorunun cevabını bizde bilmiyoruz.Eşim bana karşı ilgisizlesti benimle mutsuz ve ben de o böyle olunca soğuyorum bı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi ama tabiki o an tiksindim ondan bebeğim var ve şu an boşanmayı göze alamıyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum ve iki gündür konuşmuyorum kendisiyle oda benimle aynı şekilde ne olucak bilmiyorum birde doğum günümü hatırlamadı hiç bir zaman hediye almaz zaten ama doğum günümde de almadı ben kadınım bir tane gül bile olsa dünyalar benim olur sizce sevmiyor mu? ben sevdiğim için kusurlarını görmezden gelmeye çalışıyorum ama başkalarına bakarak bana gelmesini de kabullenemiyorum..
Eşimle konsucam başka çare yok ama ne konuscam ne diycem bir fikrim de yok ofBu sorunun cevabını bizde bilmiyoruz.
Bebeğiniz kaç aylık. Baktığı videolar normal video mu .Yani öylesine tanıdığı için bakmış olabilir mi.Evlilikte belli bir zaman sonra bir şeyler rutine bağlıyor e bebekte var sizin ilginiz daha çok bebekte acaba ondan mı böyle olu yor.Doğum gününde evet odunluk etmiş.Eşim bana karşı ilgisizlesti benimle mutsuz ve ben de o böyle olunca soğuyorum bı kaç kez tiktokta çalıştığı iş yerindeki kızların profiline bakarken videolarına bakarken yakaladım sorduğumda da hiç bir aciklamasi yok tü özür diledi ama tabiki o an tiksindim ondan bebeğim var ve şu an boşanmayı göze alamıyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum ve iki gündür konuşmuyorum kendisiyle oda benimle aynı şekilde ne olucak bilmiyorum birde doğum günümü hatırlamadı hiç bir zaman hediye almaz zaten ama doğum günümde de almadı ben kadınım bir tane gül bile olsa dünyalar benim olur sizce sevmiyor mu? ben sevdiğim için kusurlarını görmezden gelmeye çalışıyorum ama başkalarına bakarak bana gelmesini de kabullenemiyorum..
Bebeğim 1 yaşında arkadaşları serviste şu kız böyle giyiniyor şöyle giyiniyor tiktokta demişler oda hemen eve gelip bakmış bide yüzüme aynen böyle söyledi bakmış bulundum dedi çok üzüldümBebeğiniz kaç aylık. Baktığı videolar normal video mu .Yani öylesine tanıdığı için bakmış olabilir mi.Evlilikte belli bir zaman sonra bir şeyler rutine bağlıyor e bebekte var sizin ilginiz daha çok bebekte acaba ondan mı böyle olu yor.Doğum gününde evet odunluk etmiş.
Ben eşime karşı gayet ilgiliyim o bana daha az ilgi gösteriyor bazen de hiçBebeğiniz kaç aylık. Baktığı videolar normal video mu .Yani öylesine tanıdığı için bakmış olabilir mi.Evlilikte belli bir zaman sonra bir şeyler rutine bağlıyor e bebekte var sizin ilginiz daha çok bebekte acaba ondan mı böyle olu yor.Doğum gününde evet odunluk etmiş.
Seni sevmiyor diyemem ilgisi dağılmış sadeceBen eşime karşı gayet ilgiliyim o bana daha az ilgi gösteriyor bazen de hiç
Peki ne yapmalıyım bunun içinSeni sevmiyor diyemem ilgisi dağılmış sadece
Ama önceden hiç böyle yapmazdı arkada serviste eve gelirken erkek ler kendi aralarinda dışarda daha güzel daha açık giyiniyor demişler oda bana bakmış bulundum dedi hatta çok inkar etti bakmadım diye ben de o zmn ben mi baktım dedim sonra açıkladıTiktok gibi saçma bir uygulamada iş yerimden birileri olsa bende merak edip bakardım sadece bu nedenden mi tiksindiniz?Benim eşimde çiçek yada hediye almayı pek bilmez ama hiç beni sevmiyor mu diye düşünmedim.Bana göre sevgi böyle birşey de değil.
Ben ce de biraz sıkılmış gibi davranıyor ben öyle hissediyorumKesinlikle ilgilenmesi sürekli merak etmesi sevdiğini gösterir bence
İkinize bir tatil ayarlayabilirsiniz maddi durumunuz müsaitse beraber kafa dinleyin emin olun çok iyi gelecektirBen ce de biraz sıkılmış gibi davranıyor ben öyle hissediyorum
Eşim çalışıyor ve yıllık iznine çok varİkinize bir tatil ayarlayabilirsiniz maddi durumunuz müsaitse beraber kafa dinleyin emin olun çok iyi gelecektir
Birlikte eskiden keyif aldığınız şeyleri daha fazla yapmaya çalışın . Film izlemek gibi hafta sonu ne yapıyorsanız bebekten önce onları yapmak gibi. Arada sevdiği yemekleri yapıp misafir ağırlar gibi şık sofra kurun . Küçük ama özel hissettiren şeyler yani bir de böyle deneyip bakınPeki ne yapmalıyım bunun için
Yani aslında yapıyorum ama en sevdiği şey pubg oynamak o oynadığı zaman yalnız kalıp üzülüyorum diye bana da öğretti birlikte oyun oynarız sevdiğimiz canımızın istedigi birşey olursa kek börek pasta kalkıp birlikte yaparız birimiz çocuğu uyutur birimiz islerimizi hallederiz pazar günleri mesela birlikte temizlik yaparız o evi süpürür ben silme işlemini yaparım düzen işlerini yaparım sonra da çok yorulursak dışardan yemek söyleriz aslında uyumlu bir çiftiz ama son zamanlarda neden böyle olduğunu anlamadım biraz suskun biraz ilgisiz sonra da telefonda olanları görünce iyice kötü oldu herşey benim konuşmam lazım ama bu sefer de kendi kendine kururntu yapıyorsun diyorBirlikte eskiden keyif aldığınız şeyleri daha fazla yapmaya çalışın . Film izlemek gibi hafta sonu ne yapıyorsanız bebekten önce onları yapmak gibi. Arada sevdiği yemekleri yapıp misafir ağırlar gibi şık sofra kurun . Küçük ama özel hissettiren şeyler yani bir de böyle deneyip bakın
Güvenimi sarstı evet ama o zmn başka larina bakmak gibi bir sorunu muz yok tu çok mutsuzum maalesefEşiniz sizin daha önce de güveninizi sarsmış gibi geldi bana.Erkekler böyle işte evlenince ilgi sevgi herşey alışkanlığa rutine dönüşüyor.