Üzülüyorum olamaz mıKıskanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülüyorum olamaz mıKıskanıyorum
Konudan bağımsız olarak yaşınızı öğrenmem mümkün mü?Kıskanıyorum
Evet sanırım beni anladınız teşekkür ederim bebeğim kız eşim aslında iyi biri herkes beğenir saygılı vs ama artık bana ilgisiz seni seviyorum demez ama cinsellik olunca gelir yanıma birde bu gördüklerim çok üzülüyorumTövbe tövbeeee....
Ben de eşine dostuna baktı, gayet normal olarak. Siz de gereksiz kıskançlık krizlerine girdiniz sandım.
Ne demek "hakkında şöyle böyle giyiniyorlar dediler,ben de baktım"
Bir, ne iğrenç muhabbet o öyle? Elin kızına ağızları sulanmış çirkin erkekler. Bu zihniyette biriyle evli olsam ben de üzülürdüm valla
İki, organ görmeye mi bir hevesle açtın kızın profilini?
Keşke 'ne var bunda, arkadaş isteklerinde çıktı fabrikadan bir kiz' falan deseydi. Bu kadar doğruluk da gereksiz.
Adamin zihniyeti çok iğrenç , umarım kız çocuğun yoktur. Böyle bir babası varsa ona da yazık![]()
21Konudan bağımsız olarak yaşınızı öğrenmem mümkün mü?
Herkes tanımadığı için begeniyordur. İnsanlar da bilse iş arkadaşları hakkında belalti konuştuğunu, fabrikada gördüğü kızın açık videosu varmis,belki frikik vs organ görürüm diye koşa koşa tiktok açtığını onlar da beğenmezlerEvet sanırım beni anladınız teşekkür ederim bebeğim kız eşim aslında iyi biri herkes beğenir saygılı vs ama artık bana ilgisiz seni seviyorum demez ama cinsellik olunca gelir yanıma birde bu gördüklerim çok üzülüyorum
Guzelim hem de çok egolu diyebilirsin ama sadece söylüyorum etrafımda çok ozenilen beğenilen biriyimKonuyu kendinize çevirmeyin onun karakteri bu sizinle alakası yok dünyanın en güzel kadını da olsanız bu işin sonu aynı olurdu. (Çirkin kadın yoktur içinin çirkinliği yüzüne yansımış kadın vardır sadece eminim sizde güzelsinizdir.)
Peki bu bir boşanma sebebi midir sizceyalnız, sosyal medyadan başkalarını dikizlemesi kapatılması gereken bir kusur değildir. siz sevgiyi çok yanlış insanda arıyorsunuz.
+25 olsaydınız çok fazla yazacak şeyim olmazdı. Teşekkür ederim.
bilmem, mide genişliğinize bağlıPeki bu bir boşanma sebebi midir sizce
Çok teşekkür ederim bilginiz için eşim 23 yaşında bu arada ve evet ben bu olayın üstünde çok durdum haklısınız galiba her tartışmada gerçekten hatırlıyorum bu olayı neden bilmiyorum ama çok kirilmisim ondandır+25 olsaydınız çok fazla yazacak şeyim olmazdı. Teşekkür ederim.
Eşiniz de 3 üç aşağı beş yukarı maksimum 30 yasında bir insandır.
Evlilik kurumuna erken adım atmışsınız pekala kendinizde o olgunluğu görmüşsünüz. Eşinizi seviyorsunuz ve sadakatle bağlısınız. Fakat aynı durum eşiniz de farklı tesir etmiş. Eşiniz sizi sever yada sevmez bu durum buradaki kimseyi zerre ilgilendirmez. Eşinizin kabahati elbette küçümsenecek bir şey değil. Lakin küçük çocuğunuzdan dolayı boşanmayı düşünmüyorsunuz. Bu durumda eşinizin gözünü korkutmak durumundasınız nasıl olacak?
Akşam eve geldiğinde yemek yedikten sonra karşınıza alıp konuşmanız lazım. ( Açken önemli meseleleri kimse ile konuşmayın açlık psikolojisi olaylarda ters teper.)
Uygulamaların sizin için bir anlam ifade etmediğini fakat aynı ortamda bulunduğu kişilerle bu tarz muhabbetlere dahil olup sosyal medyada bakmasının sizi ne kadar üzdüğünden bahsedin. Sizin ona sadakatle bağlı olduğunuzu aynı şeyi ondan beklediğinizi söyleyin.
Bu olayı unutacağınızı tekrar benzeri bir sorun yaşanırsa arkanıza bile bakmadan çocuğunuzla o evden çıkacağınızı anlatın.
Göz dağı verin sadece.
Olayı unutamam gururum kırıldı vs demeyin şuanlık başka çareniz yok en azından unutmuş gibi yapmalısınız. Boşanamayacaksanız şuanlık tek yolu bu.
Arkasında gölge gibi izlemeyin.
Her tartışmada aynı olayı hatırlatmayın.
Evet bazen ben de istemiyorum ama kızım özel gereksinimli bir çocuk o yüzden vicdanım el vermiyor sol el parmakları yok bir de babasız bırakmak onu değil kendimi düşünüyorum gibi geliyorbilmem, mide genişliğinize bağlıben olsam böyle bir adama saygım kalmazdı yüzünü de görmek istemezdim açıkçası
Nasıl yaniTipik türk erkeği evlendikten ve çocuk olduktan sonra bunlara bir şey oluyor... En güzeli misillemeyle cevap vereceksin
Nasıl yani
Çocuğunuz için en iyi yapabileceğiniz şeylerden biri de mesleğiniz varsa kreş döneminde iken çalışmak eğer mesleğiniz yoksa eğitim hayatınıza devam etmek kreş dönemine gelene kadar baya yol katedersiniz.Evet bazen ben de istemiyorum ama kızım özel gereksinimli bir çocuk o yüzden vicdanım el vermiyor sol el parmakları yok bir de babasız bırakmak onu değil kendimi düşünüyorum gibi geliyor
Nasıl kiskandirabilirim ki ev çocuk yemek yani dışarı çıkamıyorum birde havalar da soğuk bebeğim de olunca nasıl yapabilirim bunu ?Sizi kıskanacak bir durumu olmadığı için ilgisini kesmiş, onu kıskandıracak şeyler yaparsanız ilgisin tekrar çekersiniz.
Tabi boşanmak istemediğinizi varsayarak bunları söylüyorum, boşanmak istiyorsan hiç ilgisini geri kazanmaya uğraşma bile
Yani eğitim hayatım son artık çocuğum da daha 1 yaşındaÇocuğunuz için en iyi yapabileceğiniz şeylerden biri de mesleğiniz varsa kreş döneminde iken çalışmak eğer mesleğiniz yoksa eğitim hayatınıza devam etmek kreş dönemine gelene kadar baya yol katedersiniz.
Son derken son sınıf mısınız?Yani eğitim hayatım son artık çocuğum da daha 1 yaşında
OkumuyorumSon derken son sınıf mısınız?