gerçekten seven bir erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten seven,aşık olan erkek tabiiki aklından cinsel düşünceler geçirir ama bu düşüncelerini bastırır,kıza zarar vermek,incitip üzmek istemez..

zaten erkek arkadasım benı öperken hep bak yanlıs anlamıyosun demi benı (sapık falan v.b)korkuyo onu yanlıs anlarım diye bundanda kaynaklanıyo diye düşündüm bi ara..

valla erkek arkadasım bugun bana öle bişe hissetmedigini insan sevdigine öle bişe hissedemez dedi biraz üzüldüm birazda sevindim gibi biduygu olustu benneyaptımki

ya bende eskıden böle evlencegı ınsan anne karakterlı bı ınsan ya hani tapılacak kadın onu opmeyı bıle dusunmemesı gerektıgını dusunurdum erkek kişisinin ama aslında öle dgıl olay onla bı omur yasamak ıster msın onu yanında kabullenırmısın buna cevap da sex düşünür müsün olayın akışında gelişir evet yanımdakı erkekten hoslanıyosam asıksam vede evlenebılır nıtelıkte göruyosam onunla abartı hyaller de kurarım öpüp oksamak sevmek de ısterım bu öle ıstegımı gıdermek vs degul zaten ısleme konmaz ama düşünmem demem yas gectık ce zaten duygular kendılıgınden kendını ortay koyuyo ıster ıstemez adamı yanında hayal edıyosun :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…