gerçekten seviyormu

herbokolok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
1
0
1
34
direk soruyorum kızlar bileğimi burktum ve yürüyemiyorum günlerdir eşim arabayla işe bırakıyor bu gün ama alamıyor bana araba ayarlıyacaktı kaç gündür söylüyorum bu gün ayarlayamayacağını söyledi ve benden bu ayakla yürümemi bekliyor ona günlerdir neden halletmediğini sorduğumda bana kendi suçu olmadığını kendisini suçlamamam gerektiğini söylüyor

gunlerdir getirip gotururken bir gun ayarlamayinca kotu diyemeyiz esine. ne yasandi? kimi ayarlayacakti da ayarlayamadi?kizdi mi bir sebepten? kimin sucu oyleyse?

daha net anlatin.

bir gun goturmedi diye seviyor desek sevmis mi olacak sevmiyor desek bosanacak misin?

uzak mesafe degilse taksiye binin. ya da yakin yere kadar minibus otobus duragina kadar taksiyle gidin vs..

sevgisi bitmiş demek ki yoksa niye birtanecik eşine araba ayarlayamasın ki?

yok bee.kendince haklı sebebi vardır illa. siz muhtemelen araba ayarlayamadığı için onu suçladınız o da karşılık olarak ayak burkmanızı sizin suçunuz olarak göstermiş takılmaya gerek yok

direk soruyorum kızlar bileğimi burktum ve yürüyemiyorum günlerdir eşim arabayla işe bırakıyor bu gün ama alamıyor bana araba ayarlıyacaktı kaç gündür söylüyorum bu gün ayarlayamayacağını söyledi ve benden bu ayakla yürümemi bekliyor ona günlerdir neden halletmediğini sorduğumda bana kendi suçu olmadığını kendisini suçlamamam gerektiğini söylüyor
Yürüyemeyecek kadar kötüyseniz keşke rapor alsaydınız.

Neden taksi cagirmadiniz? takılacak bir mesele değil işi var alamıyor belliki.

Back
X