Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Normalde öğretmenim ama bu sene ara verdim KPSS işin dersaneye gidiyorum kadrolu olmak için. Türkçe öğretmeniyim

erken kalkmak çok mu zor oluyor sizin için anlamadım. orta yolu bulabilirsiniz. arada erken kalkarsınız, arada kalkmazsınız, arada akşamdan hazırlarsınız kahvaltıyı.
 
Ben yeni evli sayılırım çocuğum yok henüz. Eşim böyle devam ederse uzun süre de düşüneceğim gibi. Tabi Allah herkese istediği zaman nasip etsin anneliği.
Ay ben sanki bir yerde eşinizin kalk çocuğum aç kalıyor dediğini okudum da başkasının mesajını okudum sanırım karıştırdım. Çocuk var da ona da kahvaltı için kalkıyorsunuz sanmıştım. Çocukları da 1,5 saat erkenden kaldırmak zorunda kalıyorsunuz gibi, iyi çorba etmişim konuyu. :KK45:
Sabah ütüsünü mü yapıyorsunuz bir de? Beyimiz tam bir kral :110:
 
Kahvaltı fln hazırlama surat as sabahlarıda kalkma bi kaç gün.burnu sürtsün biraz.bu erkekler kendilerini padişah sanıyolat ne isterlerse o olacak..dahada yeni evliymişsiniz nasıl alıştırırsanız öle gider
 
Ben çalıştığım için 4 ay öncesine kadar erken uyanmaya alışığım yani 8 gibi uyanırım her sabah. 7 de uyanmak artık şuan bana da zor geliyor. Bir de bu götürme işi olmadan önce o kadar hoş sohbetle oturup kahvaltı ediyorduk ki adam resmen erken uyanınca canavara dönüştü ☺️ Sabahları kahvaltı ederek büyümemiş o ancak birlikte sohbet ederek kahvaltı edince alıştı. En azından gözü beni arıyor kendi yiyince bile .
Çok pişman oldu nankörlük ettim dedi umarım bir daha böyle bir saçmalık yapmaz. Tabi ben saçmalık yapar mı yapmaz mı demeyeceğim artık kahvaltısını kendisi yiyecek öyle konuştuk
Merak ettim kaç yıllık evlisiniz :) çocuk var mı? Sabah kahvaltı yerken gözü beni arıyor demişiniz ondan merak ettim galiba.
Benim eşim de kahvaltı hazırlanarak evden yiyerek çıkmamış yani hiç alışmamış ben çocuklardan önce kalkıp bir iki bişey haziliyodum yumurta falan hasliyordum yiyoduk birlikte işe gidiyorduk doğumdan sonra yapamadım tabi arada bir iki kalktim onda da eşim kızdı niye sabahın köründe kalkıyorsun zaten çok yoruluyorsun diye şimdi sabah kendisi atıştırıp çıkıyor uyansam kızar valla :) Bizim gözlerimiz akşam birbirimizi arıyor sabah birbirimizi görecek halimiz pek olmuyor :)

Ama eşiniz hatasını anlamış belli ki af dilemiş uzatılacak bişey kalmamış sevindim sizin adınıza.Mutluluklar tüm evli çiftlere.
 
Kocişim diye asla ezdirmedim kendini herkes haddini bilecek. Dersaneye gidiyorum KPSS için. Öğretmenim bu seneye kadar yani 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve kolejde çalıştım. Kolej çok uzak olduğu için istemeyerek ayrılmak zorunda kaldım. Yani 4 aydır evdeyim. Eşim asla paramı almaz yani şu şekilde düşünüyor sen bu kadar emek veriyorsun kendine yeni kıyafetler al, yeni yerlere git arkadaşlarınla der. Cumartesi, Pazar asla evde yemek yaptırmaz tatil günüdür ikimiz içinde. Şimdi bu konularda hakkını yemeyeyim günah olur.
Gel gelelim eşim ablasına söz verdiğinden beri sabahları uyanırken çok sinirli olmaya başladı. Dün sabah yaptığından çok pişman olmuş. İş yerindeyken aradı çok özür dilerim nankörlük ettim haketmiyorsun benim gibi birini dedikten sonra akşam yemeğe çıkalım mı dedi ve akşamında da hediyeyle geldi yemeğe gittik.
Etraflıca konuştum bir daha sabahları kalkamayacağımı gerçekten benim için zor olduğunu söyledim. Oda haklısın bu yaptığımdan sonra ben de senin yerinde olsam uyanmazdım asla ben kendime hazırlarım iki dakika bir şeyler dedi.
Eşimin problemi şu ki herkese çok cömerttir bazen açıkçası aptallaşıyor. Ne yazık ki ailesinden herkes bu huyunu kullanma çabasında. Sürekli bir şeyler istiyor eşimde asla hayır diyemiyor. Sanırım birde yaranmak istiyor çünkü gerçekten ailesine düşkün biri.
Bu arada sabah kahvaltıyı hazırlamıştım uyandırmak istediğimde bağırdı yani o olaydan sonra direkt odaya girdim kapımı kapattım yüzüne bile bakmadım kendi kendine yaptı kahvaltısını. İşe giderken not bırakmış özür dilerim diye.
Ama bunları “ah canım kocam ne iyi biri” demek için söylemiyorum zira beni çok düşünseydi başta bağırıp kalbimi kırmazdı. Evlilik karşılıklı fedakarlığı getirir. Tek taraflı olunca enayilik olur. Ne ailem beni ezdirir ne ben kendimi böyle bir durumla ilk kez karşılaştığım için buraya yazdım. Hakettiğini alacak :)
Hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ederim

Sevindim burda her gün aynı konuları okuyoruz seviyorum bitiyorum diye ağırlık kuramıyor kadınlarımız siz zaten aklı başında hareket ediyorsunuz eşiniz de zaten anlamış hatasını bize yorumluk bir şey yok:super:
 
Bana cok sacma geliyor valla sabahin koru kahvaltimi yapilir ben calisiyorum ben bile yapmadan cikiyordum birde baskasi icin daha da erken kalkilmaz bence ablasi ile bulusup kahvalti yapsinlar cok istiyorlarsa
 
açık açık soylıceksın bnmde erkek kuzenım var ablasını hıc umursamaz esı deli gibi konusunca susmaz dıye hıc dedıgını kolay kolay ıkıletmez aılesıne bıle gıtmez esıyle gıder gelır bızede dusen adamlar boyle cıkar bıde alemınkıne bak arkadas bı erkek ana baba manyagı olunca boyle oluyo hayır olsun bende severımde arkadas evlendın karını dusun ya.bence acıkca soyle herseyı goze alıp esıne ıstemıyorum bana bunları yapan bırı ıcın su kdr erken kalkmak ben sana yaparım de soyle ya ne susuyon noolcak dövcekmı tamam o kadarda bagırma ama soyle morelın bozuk gıbı davran az süzül.
 
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok

Eşinin erken kalkmasını anladım da görümce yüüznden neden erken kalkıyor anlayamadm
 
Bana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Vay be çeşit çeşit erkek var. Abimde karısına acır kıyamaz banada yapmadığı pisliği bırakmaz
 
Şimdiki aklım olsa yine evlenirim diyenler zaten henüz aklı başına gelmemiş kadınlardır.
Ah bu kocalar, gün yüzü gösterin azıcık be
 
Ya ben anlamadım. Bu kız sizlemi yaşıyor? Sizle yaşamıyorsa ona kahvaltımı hazırlıyorsunuz? Sizle yaşıyorsa da koskoca kız kendine kahvaltı hazırlayamıyormu? kafamda deli sorular
 
Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamak saçma. Sen de yapacaksan hazırla. Onun için özellikle kalkma. Kendi hazırlasın. Çok saçma ya.
 
Yalnız ben de dediğiniz gibi şu kocaların evlenince ailelerine düşkün olmaya başlamasını anlamıyorum. Öncesinde bi Bağ yoksa bile evlendikten sonra bir değisık oluyorlar.
 
Kahvaltıyı hazırla geri yat hiç uyandırma,yesin gitsin kendi.
Yok yok şey yap,sen alarmını kapat onun çaktırmadan, kahvaltıyı hazırla sonra geri yat,benimde içim geçmiş geri uyumuşum dersin,yine kızarsın diye uyandırmadım dersin görümcende artık başının çaresine bakıversin
 
Bende sizi bazi noktalarda hakli buldum fakat sizinle ve bazi hemcinslerimle hemfikir olmadigim bir konu var. Bende esime her sabah kahvalti hazirlarim ve bunu hic yadirgamadim. Benim 16 aylik bir cocugum var ve suanda hamileligimin 7.nci ayindayim ama kahvalti hazirlamadigim gun sayisi 10u gecmez evlendigimizden beri. Ben 6 ya 10 kala uyaniyorum,10 dkda kahvalti hazirliyorum esimi uyandirip giyeceklerini verip geri uyuyorum. Bunu gorev paylasimi bilinciyle degil, esimi sevdigim icin yapiyorum ama. Cunku yaptigi is fiziksel olarak zaten onu cok yoruyor ve Benim gonlum kahvaltisiz evden cikmasina asla razi olmaz. Kalksin kendi hazirlasin yaklasimini sicak bulmadim yani sonucta hayat arkadasimiz degil mi kocalarimiz, evde bizlerde cok yoruluyoruz ama is hayati cok stresli, ev gecindirme stresi yasamak, patrondan emir almak, her sabah erken kalkmak,her gun trafik cekmek. Demem o ki erkeklerin dunyasida kolay degil. Kahvalti hazirlanmasi belki esinize kendisini iyi hissetirir, aile oldugunu,onu dusunen bir karisi oldugunu iyice hisseder. Evliligi guclendirir bu kucuk fedakarliklar.

Gorumcenizi ise birakmak istemesini pek anlayamadim,yetiskin bir kadin ve dediginize gore isyeride yakinmis. Gorumceniz icin sizin daha erken kalkmaniza sebep oldugu kesinlikle size hak verdigim nokta. Yine de cok kendinizi bilemeyin. Kardesler sonucta, ilimli dusunun. Belli ki esinizin uyarilmaya ihtiyaci var rahatsizliginizi anlamasi konusunda. Aranizi bozmadan bu konuyu halledebilirsiniz. Erkeklerin kendi oznel aileleri soz konusu olunca yaklasimlari cok geleneksel oluyor ve kadinlarin onlari nasil algiladiklarindan cogu zaman bihaberler. Isin ucu size dokunmadigi muddetce hic dert etmeyin genel bir tavsiye olarak.Kolay gelsin umarim tatliya baglarsiniz.
 
Son düzenleme:
Esin cok gicik bi adam gbi sen alistrmssn her sabh ne kahvaltisi yaa insan 1 gunde hyatim sen yat dinlen der oldumu acliktan bencil adam boyle kadinlara cok uzuluyrm iste hayat
 
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Canım benim aynı benim durumumdasın ya resmen okur okumaz beni gördüm valla billa. Keşke hiç evlenmeseydim bu insanla.
 
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok


Ne oldu en son bu konuda?çözüm buldun mu konu sahibi
 
Back
X