gerçekten sıyırmak üzereyim ...

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar gerçekten sıyırcam galiba problem yine görümcem artık ne yapsa batıyor bana we katlanamıyrum geçen bunlara akrabaları geldi kendi sürekli annesinde bende gelin olduğum için bayramın ilk günü kv deydim mecburen neyse ben bulaşık yıkıyom bu geldi yanımda gegirdi sonra da ay kusura bakma dedi ben de cevap vermedim bu arada hamileyim ya göya bana takılyıo ay işte yiğenim doğsun halası ona ne iğrençlikler öğretçek felan dedi bende mümkünse çekmesin sizin tarafa dedim bugunde kına gecesi wardı oraya gimiştik çerez dagıtıyolar görgüsüz ben bi tane alacam diyip sepete elini daldırdı we ben artık tahammül edemiyorum çok sıkıldım kv ile evim karşılıklı sürekli annesinde ve ben de her oraya gittiğimde bi şeyinden sinir oluyorum önceki konularımı okuyanlar az çok bilir kızlar napmalıyım gerçekten sıyırcam düşünmekten :18:

canım merhaba.
öncelikle allah sabır versin yani şok oldum. görümcen 15 yaşında falan heralde? bi tek sana karşı mı böyle yoksa genel olarak mı? genel olaraksa aldığı aile terbiyesinden şüphe ederim. allah ona onun gibi görümce versin. sadece sana karşı böyleyse al karşına konuş haşla biraz. terbiye sanırlarını hangi hakla geçebilir?

ya sürekli böyle ağzı hep küfürlü çok tuhaf birisi zaten sürekli annesinde hiç evli gibi değil artık katlanamıorum çok kötüyüm kv ile uzak olsak haftada bi kez gidip kurtulcam hpesinden ama malesef evler çok yakın ve bi gün gitmesem ertesi gün çağırıyolar sürekli arıyolar bıktım artık napmam gerekiyor baş edemiyorumm
y

Önceki konularınızı okumadım ama şuan anlattıklarınızda pek bi gariplik göremedim
Yanlışlıkla geğirmiş olabilir-ki zaten kusura bakma demiş-bi nevi özür dilemiş

eşinle paylaş diyeceğim ama anacıysa daha kötü olur bilemedim kaç yaşındaki böyle gerçekten 15 yaşında falan mı hareketler onu gösteriyorr

kayınvalidenle sıkıntın yok sanırım. onlarla konuşmayı denesen? yani tamam evler yakın olabilir ama senin de bi hayatın var,evinin işi var ne bileyim özelin var yani... eğer kayınvalidende görümcenle aynı kafadansa eşin girmeli devreye bence. rahatsız oluyorsun nihayetinde. söyle gitsin. çok ayıp çok büyük terbiyesizlikler bunlar

eşime anlatıyorum ama o ağzını açıp hiç uyarmıyor we işin kötüsü bana boşveer takma diyip geçiyor zaten o hep işte oluyor we beni eşim anlasa zatn bu evden uzak bi yere taşınırdık ama oda burdan annesiin yakınından gitmek istemiyor

bi tane oğlu war onunla her gün sabahtan annesinde taki yatana kadar artık tüm hareketleri bana batıyor

yeni gelinsin diye saldırıyor sanırım ezdirme kendini öyle gider yoksa sonra ama kavga edip de ömür boyu da kavga etmeyin onları geçtim eşin ile aranı açar hiç yoktan

daha önceki konularımı okuyanlar baştan beri görümcemle probşemlerim olduğunu görür kızlar ben de hr gün yüz yüze bakıyorum diye yüz göz olmamak için çoğu zaman cevap vermiyorum umursamıyo gibi gözüküyırum ama artık bıktırdı ve bende cevap vermeye başladım bu durum gerginliğe sebep oluyor dua edinde burdan tasınıp kurutluyum ama 1 yıl daha kesin burdayız belli bişey bu gerçekten tükendiğimi hissediyorum bide taktıkça dah da abartılı geliyor davranışları bu sefer en ufak bişeyi bile batıyo

daha önceki konularını okumadım ama takıntı yapmak yerine tamamen görmezden gel belli bir süre sonra kendisi de sıkılır zaten duyma görme cevap verme bir topluluktayken bile yokmuş gibi davran gül geç çünkü hamileymişsin bebeğine yarar sağlamaz stres sen sadece onu düşün

canım benım o da bır sey mı
benım görümcem bizim yanımızda gayet rahat yellenir,üstünü başını erkek kardeşlerinin yanında yanı kocamın yanında değiştirir donuna kadar soyunur normalmiş gibi,hatta bi gün gözlerime inanamadım banyodan çıkmıştı havlusuyla babasının abisinin yanına kadar gelmişti
pes doğrusu dedimbiz görmedik böyle anamızdan babamızdan

artık huyundan huşundan hiç bahsetmiyorumgörumcemin var gerisini sen düşün,
edep başka bir şey

ay daha neler görüp duyacagız seninkide bnden betermiş Allah çoçuklarımızı korusun bölelerinden umarım ileride çoçuklarımız onları örnek almazlar çok şey war kafama taktığım ama aLLAH Bİ çıkar yol sunar elbette inanın onun yüzünden kv il bile görüşmek istemiyorum

Onları benim görümce de yapar, eşimin yanında havluyla gezer, çocuk utancından odadan çıkar. Bi keresinde konu konuyu açmıştı kvalidem gülerek marifet yapıyomuş gibi babasının yanında havluyla durur, oturur demişti. Eşimin yanında üstünü değiştirir iç çamaşırına kadar. Bize de ters şeyler bunlar

ay kızlar daha neler görüp neler duyacağız grçekten çok zor işlermiş elle eş olmak bu sabahta sabah 10 da bana çağrı atıyo galiba kahvlatıya gel dercesine bende duymamazlıktan geldim acaba kendi farkında değil mi benim bundan sıkıldığımın sürekli arıyor çağrı atıyor teli atıp kırasım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…