• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten sosyal medyada göründüğü gibi çoğu insan mutlu ve sorunsuz bi hayat mı yaşıyor?

İnstagramı seviyorum. Kullanıyorum. hesabımda aşağı doğru kaydırıp Eski bir resmime denk geldim. Bir kafede. Sonra o haftayı hatırladım. O zamanlar Sıkıntıdan hastalıktan Delirecektim neredeyse.
Ama bir fotoğrafı görseniz nasıl huzurlu mutlu çıkmışım. 😂😂
söyleyeceklerim bu kadar.

bi tanıdığım vardı , resmen sosyal medya için yaşıyordu ,yeni bi yer açılmışsa hemen oraya damlar orada foto atardı , birisi bi ile gitsin gitmese ölürdü boy boy foto atardı kocasına aşk sözleri mutlu yuvası vs evde de kedi köpek .

Çocuğunun resmini ciciler biciler koyardı ,sonra da 3 yaşındaki çocuğa “salaaaak ,ya sen mal mısıaaann “ diye ağzını gere gere bağırırdı ,çanta gibi kullanırdı resmen, üzülürdüm

ama bi görseniz sayfasını ana gibi anaaa derseniz ,tabiki alakası bile yok kimse göründüğü gibi değildir,hele sosyal medyada hiç değildir :))

İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Ben de aynıyım. Herkes yüzde yüz mutlu değildir tabii biliyorum ama anlık mutlu olup fotoğraflamaları bile bir başarı bana göre. Her şeyin derdi bana mı yüklendi yeteeeer diyorum bazen 😂. Uykusuzluk bende de oluyor iş, eski sevgili, aile, yalnızlık düşün düşün sonra sabah tekrar aynı döngü.

Yani tabi herkes aynı değildir ama ben sosyal medyada herkes olduğundan farklı kısmına katılmıyorum. Sadece arkadaşlarım eklidir çoğuyla da görüşür ederim sosyal medyada paylaştıkları mutlu pozların çoğunun gerçek olduğunu biliyorum. Hiç öyle aslında çok mutsuzlar öyle yansıtıyorlar diyemeyeceğim ben mükemmel hayatı varmış gibi görünün 3-4 arkadaşımın gerçekten mükemmel hayatı var mesela bizzat şahidim. Bazı insanlar şanslı oluyor yapacak bşr şey yok

Var Rabbin var
İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Rabbin var. Bir kere emin ol sosyal medyadaki çoğu görüntü anlık. Foto çekilirken zaten bilinçli bir şekilde mutlu fit iyi süper görünme içgüdüsü ile o gaz ile poz veriliyor. Bazen hatta çok fazla belli bile oluyor gerçek olmadığı o pozların.
Sosyal medyada "hava atma" imkanı olmasaydı ne insanlar o kadar süslenirlerdi nede o kadar farklı yerlere giderlerdi bile bence. Benim sosyal medya hesabim yok çünkü bunun insanları sizin hissettiğiniz duygulara sürüklediği için üzdüğünü ve bunun günah olduğunu düşünüyorum. Bazı fotolardaki mutluluk gerçekte olabilir ama bu dünyada elimize bi igne batsa karşılığını mükafatını alacağız diye biliyorum. O zaman inşallah bizimde mutlu olacağımız, mukafatini alacağımız anlar gelecek inşallah.

Var Rabbin var

Rabbin var. Bir kere emin ol sosyal medyadaki çoğu görüntü anlık. Foto çekilirken zaten bilinçli bir şekilde mutlu fit iyi süper görünme içgüdüsü ile o gaz ile poz veriliyor. Bazen hatta çok fazla belli bile oluyor gerçek olmadığı o pozların.
Sosyal medyada "hava atma" imkanı olmasaydı ne insanlar o kadar süslenirlerdi nede o kadar farklı yerlere giderlerdi bile bence. Benim sosyal medya hesabim yok çünkü bunun insanları sizin hissettiğiniz duygulara sürüklediği için üzdüğünü ve bunun günah olduğunu düşünüyorum. Bazı fotolardaki mutluluk gerçekte olabilir ama bu dünyada elimize bi igne batsa karşılığını mükafatını alacağız diye biliyorum. O zaman inşallah bizimde mutlu olacağımız, mukafatini alacağımız anlar gelecek inşallah.
Amin olur inşallah dediğiniz gibi

Back
X