Gercekten Tükenmek uzereyim

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
30
Esimle 3. Yilimiz olacak evleneli 2 yasinda bi oglumuz var ama artik bu evlilige tahammulum kalmadi sevgi zaten bitmis saygi deseniz son raddede. Esim o kadr ilgisiz ve alakasiz bi hale geldiki kafayi yemek uzereyim birazcik ilgi samimiyet cok mu sey istiyirm herseyi ailesi ve oglu bu evi otel gibi kullaniyor ise gidiyor ve geliyor uyuyor yemek yiyor ogluyla ilgileniyor tv izliyor yani ben hayatnn hic bir yerinde yokum bu beni cok yipratti daha anlatack o kdr sey var ki yazsam sabah olur ona karsi bi sevgi kalmadi bende buz gibiyim her yuzune baktikca senden nefret ediyorm diyorm icimden ne yapmam lazim arkadaslar ne olur yardim pzrtsi gunu icin randevu aldim psikologa gidecem insallah iyi gelir

Esimle 3. Yilimiz olacak evleneli 2 yasinda bi oglumuz var ama artik bu evlilige tahammulum kalmadi sevgi zaten bitmis saygi deseniz son raddede. Esim o kadr ilgisiz ve alakasiz bi hale geldiki kafayi yemek uzereyim birazcik ilgi samimiyet cok mu sey istiyirm herseyi ailesi ve oglu bu evi otel gibi kullaniyor ise gidiyor ve geliyor uyuyor yemek yiyor ogluyla ilgileniyor tv izliyor yani ben hayatnn hic bir yerinde yokum bu beni cok yipratti daha anlatack o kdr sey var ki yazsam sabah olur ona karsi bi sevgi kalmadi bende buz gibiyim her yuzune baktikca senden nefret ediyorm diyorm icimden ne yapmam lazim arkadaslar ne olur yardim pzrtsi gunu icin randevu aldim psikologa gidecem insallah iyi gelir
Psikolog kocanızın davranışlarını değiştiremez. Size mutsuzluğunuzla başa çıkabilmeniz için bazı öneriler sunar. Ya kocanız değişecek, ya da siz çok haklı bulduğum taleplerinizden vazgeçeceksiniz.

bastan beri böylemiydi, sonradanmi degisti.
3 yil cok Az. en azindan cocukla ilgileniyormus

Kendi ruh sagliginiz icin psikologa esinizin davranislari icin ise bir aile danismanina gitmelisiniz.
Esiniz dogru davranmiyor

Evet her zaman boyleydik ama son zamalar tamamen koptuk birlikte uyumuyoruz bile cok mukemmel bir baba ama asla iyi bir es olamadi ailesine mukkemel bir evlat cok kotu durumdayim beni seviyor mu onu bile bilmiyorm

Eşinizle konuştunuz mu bunları? Ne cevap veriyor?

Defalarca 3 yildir konusuyorum ama artik yoruldum ben buyum diyor degismiyor birbirimize karsi tek gzl bi sozumuz yok nerden buldm seni sennile evlendigim gune lanet olsun senden nefret ediyorum vs vs birbirimize karsi hergun boyleyiz

X