Gerçekten yardıma ihtiyacım var

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Arkadaslar benim bir sevgilim var anneminde haberi var bir gun guzel gitse ertesi gun basalar sevgilimin hakkinda kotu konusmaya cok kufurlu konusur benim annem...
Sinirlenmemek elde degil cok acayip kufurlu konusuyor anlatsam bile agziniz acik kalir siz tahmin edin akliniza bile gelmez ettigi kufurler bende sinirlenip cigriniyorum niye boyle konusuyorsun dioye kizlar yardim edin ya kulak asmamaya calisiyorum ama yapamiyorum cunku kulagim duyuyor dedikelrini?? YARDIMMM LUTFENNN SIZCE NASIL DAVRANMALIYIM EN AZINDAN KUFURLERINI DUYMAMAK ICIN AYRILDIM DESEM YINE BIR YERDEN BELLI OLUR KONUSTUGUM BEN SAKLAYAMIYORUM CUNKU NEYAPACAGIIMI BILEMIYORUM ohaoldumsmile

annen neden sevgiline küfür ediyor? sevmiyor mu oğlanı? tanıdığı birisi mi?

Sevilim enistemin yigeni daha once sevgilimle konustugum butun aileme duyurulmustu ve hic kimse istemiyor sanirim bundan annemde taniyor tabii ama anlamiyorum beni sinirlendirmek icinmi yapiyor cozemedim bir gun baksan ki iyi kotulemez ertesi gun basar kufuru bende sinirleniyorum tabi bos yere her konudan sevgilim cikar bir yere kadar yani degilmi ama.?ettigi kufurleri duysan kafayi yersinkafamçokkarıştı

annenin tavrı çok ilginç tamam karşı çıkabilir ama küfür etmesi kötü

seni ondan soğutmak için yapıyor olabilir ama nebileyim küfür bana çok garip geldi üstelik bir anne evladına en yakın örnek kişi

anneni bu kadar kızdırıcak (sevgilin ve sen) ne yaptınız merak ettim doğrusu?

çok tugaf bi durumdasn :S annen çocuğa nedn küfür ediyor blinmez ama sen kalbinin sesini dinle takma boşver..

karşına al bir otur konuş.. senin bu tavrın ne de?üzüldüğünü belirt..orta yolu bulun..ağzı alışmış heralde küfüre lafın nereye gittiğini bilmeden ağız alışkanlığıyla ediyodur heralde..:umursamaz:

annen herkese mi küfür eder?
belki ona sana yakistiramiyordur diye, küfürleri yagdiriyordur.
kulak asmasan olmazmi?

senin anne kapalı kutu galiba..
enişten aileniz tarafından istenmeyen bi damatmıydı? :)
onun yiğeni diye karşı çıkıyo olabilir..
veyahutta çocuğun mesleğine, ağır başlı olmayışına vs bunlara takar anneler..

Annenin bir bildigi varki istemiyor. Yani nedenleri varki seni ondan korumak ve daha iyi birisine layik gördügü icin istemiyor. Bence hakli cünkü böyle uzak yerlerde yasayip evlenenler genelde mutlu olmuyor.
Diyelimki evlendin sen Türkiye`de yapabilirmisin?
Diyelimki evlendin esin Fransa`ya geldi, bu sorumlulugu üstlenebilirmisin?
Bilmiyorum kac yasindasin ama ben sahsen senin yerinde olsam ilk önce koca degil meslegimi elime almayi düsünürdüm.
Annedir küfürde eder kizarda, ama sen daha ögrenciyken böyle zor islere kalkisirsan kadincagiz ne yapsin?
Annen hakli ilk önce okulunu bitir, bir meslek edin ve ayaklarinin üzerinde durmaya calis sonra bak gör kimler seni isteyecek.
Annen seni korumak istiyor, neden anlamiyorsun?

belli ki istemiyor sevgilini mutlaka kendince haklı sebepleri de vardır
ama hiçbir sebep onun küfretmesini gerektirmezlmaz:
sen yine de anneni dinle

Ben ayrilacagim galiba olmuyor iste herkes kotuluyor sevgilimi annem dahil ben 3 sene kufurlerine katlanamam
Sever ayrilacagim nasil bir bahane bulacagim onuda bilmiyorum sevgilimede yazik ne guzel hayaller kurmustuk ama ben ileriyi dusununce sorunlar olacak gibi duruyor annemin yuzunden sevdigimden ayrilacagim kac kez yumsatmaya calistim ama olmadi iste iliskimiz bir seneyi gecti ve sona erecek, sizce dogru olurmu ayrilsam ailemden hic kimse istemiyor annemde hergun kufur kaldiramiyorum artik:gitme:

Allah yardımcın olsun, aile rızası inan çok önemli. küfürlü konuşması evet hoş olmamış ama sen iyice bi tart, yaşın kaç bilmiyorum, bu yaştan çok biraz da olgunluk meselesi, 20 olup çok görmüş geçirmiş olabilirsinn bilemeyiz, ama annen başkalarına değilde sevgline böyle davranıyorsa altında bişey vardır. anneler kızlarını korumak için canlarını dahi verirler. dediğim gibi iyice anla ayrılacaksan ya da devam edeceksen de o şekilde hareket et. kendini üzme canım, bugünlerde geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…