Gerçekten yoruldum artık...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin bitmek bilmeyen ses ve koku takıntısından sıkıldım yemek seçmesinden daraldım.Nişanlıyken melek olan adam sanki evlenince şeytana dönüştü.Gerçekten yoruldum artık... Haşlanırken kokuyor dediği mısırı bir süre sonra yiyince canım sıkılıyor yada ne bileyim lahmacun yiyip et vardı onun içinde neden yedim keşke yemeseydim diyor.Bulaşık makinesi çok gürültülü çalışıyormuş.İnanır mısınız bilmem ama gece saç kurutma makinesini bile açamıyorum sandalyeyi kaldırıp koy diyor.Babasınında böyle takıntıları var annesi balık et vb. şeyleri balkonda yapar ama benim öyle bir imkanımda yok ne yapmalıyım bilmiyorum artık görmezden geleceğim noktayı geçti önceki konularımı bilen kişiler eşimin sosyal olmayan kendi halinde biri olduğunuda bilir beraber yaptığımız bir yürüyüş bile yok yani nedir bu bir psikolojik rahatsızlık mı? Eklemeyi unuttum birde aramızda geçen bir olayı farklı anlattığı çok olmuştur hani bir başkasıyla bu durumu yaşasam derim heralde bende sorun var ama eşimle oluyor hep bu yalan söylüyor demiyorum öyle anlıyor sanırım gerçekten çok farklı bir durum bir süre kendimde problem olduğunu düşünmüştüm ama öyle değil eşimin çok diyaloğa girmeme sebebide bu diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Allah kolaylik versin cekmesi cok zor boyle insanlari hic bi sekilde yaranamazsin esinin bence yardim almasi gerekiyo obsesif geldi biraz bana

Tabi ki normal değil takıntı hastalığı var belli, doktora gitsin çekilir şey değil

Sevgili olma ile evli olma arasında dağlar var, bence eşinin bir psikolojik hastalığı kesin var benim merak ettiğim iş yerinde insanlarla diyaloğu nasıl

Back
X