sen kac yasindasin ve esin kac yasinda ?
cocuk var mi?
haydaaa :44:1979 doğumlu sanırım nickte yazıyo yanılıyoda olabilirim o zaman eşide 53-54 yaşında
degerli arkadaslar 6 yıldır sorunlu bir evliligim var.Sorunların adı sürekli degişiyor fakat hiç bitmiyor.Eşim benden 20 yas büyük evet sıkıntı burdan baslıyor biliyorum ama kader deyip geciyorum çünkü ailem yok hepsi teker teker göctüler bu dünyadan .neyse gelelim bu gune .sürekli evde sinir stres ve gerginlik ne zaman neden kavga cıkacagını bilmeden birbiri ardına giden geclik yıllarım.aslında sorun şu esim bir kadına yapılmaması gereken herseyi sagolsun bana 6 sene yaptı.önce cevremdeki insanları uzaklastırdı benden sonra sosyal hayatımı bitirdi sonra fiziksel siddet sonrada son zamanlarda yeni iskence yöntemimiz psikolojik siddet ve sindirme politikası.agır hakaret. sonra bir melek misali benden af ve özür diliyor.bende anaç karekterim sayesinde aman yuvam yıkılmasın tarzında olaya yaklasıp af ettigim günün ertesi günü hakaretler devam...inanın çok gitgel yasamaya basladım.aklı salim arkadaslarımın bana yazmalarını istiyorum.artık her hafta valiz toplayıp yerlestirmekten gercekten bıktım.tsk
tsk ilgine ama bugun evden ayrıldım duaya ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?