gercekten zor durumdayım.....

tsk ilgine ama bugun evden ayrıldım duaya ihtiyacım var.

Allah yardımcın olsun canım ben ne yaparsa yapsın dönmemen gerektiğini düşünüyorum çünkü 6 yıl büyük bir süre herkesin evliliğinde ilk yıllarda sorun problemler çıkıyor ve birkaç senede ya düzeliyor yada gittikçe katlanıyor sizin sorunlarınız katlanmış, senin mutsuzluğun artmış, adam hayatın bütün acısını stresini senden çıkarıyor benim anladığım kadarıyla. çekip gidersen rezil olacak olan o bu yaştan sonra tek başına otursun akıllanır, sen de kendine yeni bir hayat kurarsın biraz zaman geçsin psikolojin düzelsin kendine güvenin gelsin ondan sonra hayatına kaldığı yerden devam edersin, yeni bir iş yeni bir şehir yeni bir çevre böyle durumlarda işe yarayabilir eski hayatını unutacak bir şeyler yani, yeni bir evlilikten veya ilişkiden önce çevreni değiştirebilsen çok iyi olur bence o adamı her gördüğünde acıyacaksın tekrar denemek isteyeceksin falan en iyisi uzaklaş eğer mümkünse

Son düzenleme:
bence de bu kararının arkasında durup bir daha dönmemelisin. zamanla tüm yaralar iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…